Piroman Steak House

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Niepodległości 684

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beniek - opinia wątek zamknięty smacznie, steaki wysmażone w punkt, ciekawe menu, będę wracał
~Beniek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 października 2019

Idz, jedz i mlaskaj z zachwytu wątek zamknięty Jedyne takie miejsce w Trojmiescie! Jedlismy chyba wsz z proponowanych...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 25 lipca 2019

Kuchnia dla prawdziwych mężczyzn :D wątek zamknięty Bardzo dobre mięso, świetny tatar, bajeczna obsługa, bardzo dobry burger, po...
~Dirty Harry
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 stycznia 2019

Absolutely amazing!! wątek zamknięty We are a mixed Polish Croatian from Island and definitely know what the good...
~Kasia Kowalska Eterović
-

dodano: 14 stycznia 2019

jest ok wątek zamknięty Pierwszy raz byłem i tam wróce potrawy pasuja sa swietnie dobrane ....kelner...
~steffan
-

dodano: 20 grudnia 2018

Słabizna wątek zamknięty Stek za bardzo wysmażony - po prostu podeszwa. Obsługa sprawia wrażenie jakby...
~Łukasz
1

dodano: 29 marca 2018

Stek wątek zamknięty Rewelacyjnie wypieczony stek, świetna obsługa. Gorąco polecam :)
~Krzysztof
-

dodano: 30 czerwca 2018

Super lokal polecam goraco wątek zamknięty Super lokal. Polecam goraco steki palce lizac a sosiki to juz poezja do tego...
~Osa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 czerwca 2018

Polecam! wątek zamknięty Poprzednio steki, teraz burger. Za każdym razem w towarzystwie zupy i tatara...
~Ozzy
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2018

Przyjemność jedzenia wątek zamknięty Każdą podróż do Sopotu będę kojarzyć z Piromanem. Wspaniałe steki, dodatki,...
~Kobieta 50 lat
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 maja 2018

NAJGORZEJ wątek zamknięty Moja ocena jest najniższa jaka się da. To był najgorszy steak jaki jadłam,...
~Kamila
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 stycznia 2018

Dla takich chwil warto żyć :) wątek zamknięty Przepyszna polędwica- nic dodać, nic ująć. Dawno nam tak nie smakowało....
~A
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 lutego 2018

Pyszne steki, bardzo ładny wystrój i miła obsługa wątek zamknięty Byliśmy na kolacji w niedziele 18.02.2018 i było super. Jedliśmy pyszne dwa...
~bs
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 lutego 2018

Pyszności wątek zamknięty Piromana oceniam wysoko. Zasługują. Jedzenie smaczne. Obsługa przemiła....
~Bobusiowa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 lutego 2018

koszmar wątek zamknięty Żona zakupiła 2 hamburgery na wynos (mieszkamy tuż obok). Najgorsze jakie...
~mike
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

Piroman na 6+ wątek zamknięty Polecam wszystkim z czystym sumieniem. Każdy fan wołowiny znajdzie w...
~Inka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 lutego 2018

NIE POLECAM! wątek zamknięty Moja ocena jest najniższa jaka się da. To był najgorszy steak jaki jadłam,...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 stycznia 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry