Widok

Piwnica Rajców w Gdańsku na Długiej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,
Czy ktoś bawił się na weselu w "Piwnicy Rajców" w Gdańsku na długiej?
Będę wdzięczna za wszelkie info.

Pozdr

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem, ze wesele miala tam Agnieszka Chylinska z zespolu ONA.
Mysle, ze to fajne miejsce
Chyba nie czuję się pocieszona... pewnie ceny są kosmiczne :(

Może jednak ktoś tam był na weselu... i może coś o tym miejscu powiedzieć :(

piwnica jest na mojej liscie lokali, ktore bardzo ale to bvardzo nam sie podobaja. i maja wolny termin. Ale ceny..... okolo 230 na glowe + alkohol (o ile komus potrzebny)
Za to kosztorysz 100% przejrzysty, zadnych kosztow z kosmosu. Wszystko czarne na bialym i to mi sie podoba.
Tyle ze u mnie liczba gosci ciagle rosnie i chyba nie damy jednak rady.
Ale cena to tez zaleta - wiecej wlnych terminow :)
tez myslalam swego czasu o piwnicy, ale podejrzewalam ze takie koszty...
Maxaga, 230zł to była cena wariantu I czy II? Może wiesz ile tam osób się zmieści?

mojej sis psiapsiola miala tam wesele pare lat temu- TRAGEDIA! chociaz teraz moze cos sie zmieniło

ciekawe czy się poprawili, skoro kasują aż tyle za osobę. Póki co w sobotę jadę do restauracji w Pałacu Opatów w Parku Oliwskim...
Był tam może ktoś na weselu (założyłam wątek na ten temat, ale odzew zerowy, więc tu pytam).

Pozdr

My tez planowalismy tam wesele.
Na szczescie zrezygnowalismy w ostatniej chwili.

Dwa miesiace pozniej bylismy tam na slubie znajomych - koszmar. Moim zdaniem jedzenie nie warte takiej ceny.

Ale plusem jest sala - niesamowity klimat :)
Dzięki, teraz przynajmniej wiem, że nic nie tracę... choć klimat jest super :)

Moja siostra organizowała tam wesele 4 lata temu. Z tego co pamiętam koszt był wysoki, ale jeśli kogoś stać - myślę że warto. Piękne wnętrze, fantastyczna obsługa i niesamowity klimat...Co do jedzenia - kwestia gustu. Ja osobiście wolę mniej wyszukane, typowo polskie dania :) Ale na pewno niczego nie zabrakło..;)
No to teraz już sama nie wiem...
Póki co w sobotę jadę obejrzeć restaurację w Pałacu Opatów i Zajazd pod Olivką...

Wlasnie tez sie zastanawiam nad Piwnica Rajcow - jest pieknie i wlasnie takiego klimatu szukam!

A co z Palacem Opatow czy Zajazdem pod Olivka, ewwo??
Piszecie: koszmar.
Prosze o szczegoly.

Skontaktowalam sie z nimi, za menu takie, jakie sobie zazyczylam wyszloby ok.140zl., takze super.

O klimat mi chodzi najbardziej:)
Choc jedzonko tez jest wazne.
Słyszałam od bardzo bliskiej znajomej że w Pałacu Opatów wesele to tragedia, tzn wystroj i wszystko inne bylo super ale jedzenie jest koszmarne, maja ponoc tak wykwntne menu, ze moja znajoma byla ciagle glodna nic nie pojadla bo maja takie wynalazki ze szoka, a najgorsze to ponoc jest dla dzieci. One nic nie zjedza z tego menu. W kazdym badz razie mnie ostrzegla i powiedziala zebym tam nie robila wesela, bo rodzinka mnie obsmaruje na calego
widze, ze forumki z tego roku juz rzadziej zagladaja, ja tez :)
mialam wesele w piwnicy rajcow i uwazam, ze to byl najlepszy wybor jakiego moglismy dokonac.
jest nowy manager, jezeli ktos jedzie na opinii sprzed lat...
nasze wesele bylo udane, zaskakujaco udane, bo niektore szczegoly nas zatkaly.
nie mielismy alkoholu w sensie wodki, poprosilismy o barmana,ktory robil drinki.
jedzenie pyszne, podane wytwornie obsluga bez zarzutow, sala - sala mowi sama za siebie.
no i Marek - osoba z ktora sie swietnie wspolpracuje.
co do ceny - wesele za 150 zeta a placisz dodatkowo za - dekoracje, kawe, herbate, soki , sama zawozisz tort, biegasz za wszystkim. Ile to cie pozniej kosztuje?
my mielismy swiety spokoj i pewnosc, ze sie uda.
co do rozlieczen - nie bralismy ze sba zarcia, ktore lezalo cala noc, nie zabralismy tez niedopitej beczki piwa - w zamian wpadniemy tam na kolacje w ramach zwrotu.
dla tych, co sie zdecyduja - polecam nocleg naprzeciw - nad pttk sa pokoje. zamowcie pokoj burmistrza ;)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewwa,jest super w piwnicy.Mialam tam swoje wesele we wrzesniu.Cena zeszla do 200 zl za osobe.Przejrzyj sobie watki,tam wkleilam zdjecia i opisalam dokladniej:
http://forum.trojmiasto.pl/Piwnica-Rajcow-t60190,1,11.html?hl=piwnica#hl

http://forum.trojmiasto.pl/slub-w-mikolajuprzyjecie-w-piwnicy-rajcow-tort-haffnerfoto-blackampwhite-t64602,1,11.html?hl=piwnica#hl
dzięki, tylko, że ja już też jestem po :)
Hehe,nie przeczytalam suwaczka twojego :-).No ale co chcialam byc pomocna w koncu co nie :-)

Byłam na weselu w Piwnicy Rajców i bardzo ale to bardzo mi się tam podobało. Super klimatyczne wnętrza, obsługa bardzo się starała i pilnowała by wszyscy goście byli należycie obsłużeni. Serwowali wspaniałe potrawy i napitki. Warto dodać że sami ważą wspaniałe piwa. Bawiliśmy się super na tej imprezie

Spokojnie mogę polecić Piwnice na wesele. Mój brat urządzał tam taką imprezę i wyszła jak należy. Menadżer Pan Patryk świetnie potrafi zorganizować tego typu imprezy. Ma fajne pomysły, jest bardzo kontaktowy i otwarty na pomysły klientów. Zaserwowali przepyszne jedzenie w odpowiednich ilościach. Obsługa kelnerska wspaniale obsługiwała gości. Lokal jak najbardziej godny polecenia

zgadzam się, ta Piwnica to naprawdę fajne miejsce, z rewelacyjną lokalizacją. Poza tym, ma ona swój urok i atmosferę. :)

ooo. super wiedzieć! Własnie narzeczony podsunął mi pomysł żeby tam urządzić wesele i byliśmy tam ostatnio zobaczyć jak to wygląda ale szukałam jakiejś opinii osoby, która coś tam organizowała. :) z jakim wyprzedzeniem trzeba składać rezerwację?

Fajne miejsce! Mieszkam blisko trójmiasta i przy okazji wizyty w Gdańsku jak mam czas ze znajomymi to wybieramy się tam, więc jest spoko.

Bawiłam na weselu w Piwnicy Rajców. Było super. Ładne klimatyczne wnętrza, świetne jedzenie i miłą obsługa. Bardzo dobrze sobie radzili z obsługa gości. No i serwują wspaniałe piwa. Zabawa była przednia

Byłam tam na sylwestrze z moim narzeczonym i było super. Bardzo fajnie przygotowana sala balowa z gustownymi dekoracjami. obsługa pierwsza klasa. A jedzenie wyśmienite. Maja też bardzo fajnego DJ-a. Po tej imprezie chyba zrobimy u nich nasze wesele.

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry