Widok
piwnica jest na mojej liscie lokali, ktore bardzo ale to bvardzo nam sie podobaja. i maja wolny termin. Ale ceny..... okolo 230 na glowe + alkohol (o ile komus potrzebny)
Za to kosztorysz 100% przejrzysty, zadnych kosztow z kosmosu. Wszystko czarne na bialym i to mi sie podoba.
Tyle ze u mnie liczba gosci ciagle rosnie i chyba nie damy jednak rady.
Ale cena to tez zaleta - wiecej wlnych terminow :)
Za to kosztorysz 100% przejrzysty, zadnych kosztow z kosmosu. Wszystko czarne na bialym i to mi sie podoba.
Tyle ze u mnie liczba gosci ciagle rosnie i chyba nie damy jednak rady.
Ale cena to tez zaleta - wiecej wlnych terminow :)
Moja siostra organizowała tam wesele 4 lata temu. Z tego co pamiętam koszt był wysoki, ale jeśli kogoś stać - myślę że warto. Piękne wnętrze, fantastyczna obsługa i niesamowity klimat...Co do jedzenia - kwestia gustu. Ja osobiście wolę mniej wyszukane, typowo polskie dania :) Ale na pewno niczego nie zabrakło..;)
Słyszałam od bardzo bliskiej znajomej że w Pałacu Opatów wesele to tragedia, tzn wystroj i wszystko inne bylo super ale jedzenie jest koszmarne, maja ponoc tak wykwntne menu, ze moja znajoma byla ciagle glodna nic nie pojadla bo maja takie wynalazki ze szoka, a najgorsze to ponoc jest dla dzieci. One nic nie zjedza z tego menu. W kazdym badz razie mnie ostrzegla i powiedziala zebym tam nie robila wesela, bo rodzinka mnie obsmaruje na calego
widze, ze forumki z tego roku juz rzadziej zagladaja, ja tez :)
mialam wesele w piwnicy rajcow i uwazam, ze to byl najlepszy wybor jakiego moglismy dokonac.
jest nowy manager, jezeli ktos jedzie na opinii sprzed lat...
nasze wesele bylo udane, zaskakujaco udane, bo niektore szczegoly nas zatkaly.
nie mielismy alkoholu w sensie wodki, poprosilismy o barmana,ktory robil drinki.
jedzenie pyszne, podane wytwornie obsluga bez zarzutow, sala - sala mowi sama za siebie.
no i Marek - osoba z ktora sie swietnie wspolpracuje.
co do ceny - wesele za 150 zeta a placisz dodatkowo za - dekoracje, kawe, herbate, soki , sama zawozisz tort, biegasz za wszystkim. Ile to cie pozniej kosztuje?
my mielismy swiety spokoj i pewnosc, ze sie uda.
co do rozlieczen - nie bralismy ze sba zarcia, ktore lezalo cala noc, nie zabralismy tez niedopitej beczki piwa - w zamian wpadniemy tam na kolacje w ramach zwrotu.
dla tych, co sie zdecyduja - polecam nocleg naprzeciw - nad pttk sa pokoje. zamowcie pokoj burmistrza ;)
mialam wesele w piwnicy rajcow i uwazam, ze to byl najlepszy wybor jakiego moglismy dokonac.
jest nowy manager, jezeli ktos jedzie na opinii sprzed lat...
nasze wesele bylo udane, zaskakujaco udane, bo niektore szczegoly nas zatkaly.
nie mielismy alkoholu w sensie wodki, poprosilismy o barmana,ktory robil drinki.
jedzenie pyszne, podane wytwornie obsluga bez zarzutow, sala - sala mowi sama za siebie.
no i Marek - osoba z ktora sie swietnie wspolpracuje.
co do ceny - wesele za 150 zeta a placisz dodatkowo za - dekoracje, kawe, herbate, soki , sama zawozisz tort, biegasz za wszystkim. Ile to cie pozniej kosztuje?
my mielismy swiety spokoj i pewnosc, ze sie uda.
co do rozlieczen - nie bralismy ze sba zarcia, ktore lezalo cala noc, nie zabralismy tez niedopitej beczki piwa - w zamian wpadniemy tam na kolacje w ramach zwrotu.
dla tych, co sie zdecyduja - polecam nocleg naprzeciw - nad pttk sa pokoje. zamowcie pokoj burmistrza ;)
Ewwa,jest super w piwnicy.Mialam tam swoje wesele we wrzesniu.Cena zeszla do 200 zl za osobe.Przejrzyj sobie watki,tam wkleilam zdjecia i opisalam dokladniej:
http://forum.trojmiasto.pl/Piwnica-Rajcow-t60190,1,11.html?hl=piwnica#hl
http://forum.trojmiasto.pl/slub-w-mikolajuprzyjecie-w-piwnicy-rajcow-tort-haffnerfoto-blackampwhite-t64602,1,11.html?hl=piwnica#hl
http://forum.trojmiasto.pl/Piwnica-Rajcow-t60190,1,11.html?hl=piwnica#hl
http://forum.trojmiasto.pl/slub-w-mikolajuprzyjecie-w-piwnicy-rajcow-tort-haffnerfoto-blackampwhite-t64602,1,11.html?hl=piwnica#hl
Byłam na weselu w Piwnicy Rajców i bardzo ale to bardzo mi się tam podobało. Super klimatyczne wnętrza, obsługa bardzo się starała i pilnowała by wszyscy goście byli należycie obsłużeni. Serwowali wspaniałe potrawy i napitki. Warto dodać że sami ważą wspaniałe piwa. Bawiliśmy się super na tej imprezie
Spokojnie mogę polecić Piwnice na wesele. Mój brat urządzał tam taką imprezę i wyszła jak należy. Menadżer Pan Patryk świetnie potrafi zorganizować tego typu imprezy. Ma fajne pomysły, jest bardzo kontaktowy i otwarty na pomysły klientów. Zaserwowali przepyszne jedzenie w odpowiednich ilościach. Obsługa kelnerska wspaniale obsługiwała gości. Lokal jak najbardziej godny polecenia