Widok
Zamówiłem coś a otrzymałem całkiem inne zamówienie!! A mieszkam minutę od pizzerii i nie raczyli nawet dowieść mi tego co zamówiłem drugi raz jak już się pomylili... tyle o szanowaniu klienta.
Druga sprawa to, gdy byłem w pizzerii i coś zamówiłem obsługiwał mnie młodych chłopak a w między czasie przyszedł jego kumpel i pili ALKOHOL w pracy PRZY KLIENTACH ... ja na miejscu właścicielki bym już dawno zrezygnował z takiego pracownika.
Nie polecam tej pizzerii...ze mną stracili wiernego klienta.
Druga sprawa to, gdy byłem w pizzerii i coś zamówiłem obsługiwał mnie młodych chłopak a w między czasie przyszedł jego kumpel i pili ALKOHOL w pracy PRZY KLIENTACH ... ja na miejscu właścicielki bym już dawno zrezygnował z takiego pracownika.
Nie polecam tej pizzerii...ze mną stracili wiernego klienta.
Ta cala pizzeria to G....o, nie dawno czekałem na zamówienie i bylem świadkiem "rozmowy" wyzywania się przeklinania i itp. tragedia, widać że dobre wychowanie to dla nich pojęcie obce i nie znane, a co najgorsze to na piętrze przedszkole i te maluszki wszystko słyszą... właściciele...!! pizzerii, przedszkola i lokalu dbajcie o wizerunek macie taki fajny pasaż...
człowieku skąd ty sie wziełes.ty sugerujesz ze w mojej pizzeri jest mrozene jedzenie albo nie świeże...normalnie szok...jak ja sie dowiem kim ty jestes to naprawde nie recze za siebie.a wiesz mi ze sie dowiem i za te oszczerstwa jeszcze odpowiesz.gdyby to co piszesz bylo prawda to napwno bys to zglosil do sanepidu,ale widac ze wyssałes te bzdury z palca.A moze ty jestes z konkurencji watpliwej jakości co?oj chyba to prawda .....
Jeśli uważasz, że działalność tej firmy może zaszkodzić innym konsumentom, to jak najbardziej powinieneś powiadomić sanepid - nie widzę s tym nic nadzywczajnego.
Natomiast dyskusja na forum rządzi się swoimi prawami. Szanuję to, że masz swoje zdanie i chciałeś je wyrazić, ale są na to lepsze sposoby. Chociaż fakt - bardziej czasochłonne.
Natomiast dyskusja na forum rządzi się swoimi prawami. Szanuję to, że masz swoje zdanie i chciałeś je wyrazić, ale są na to lepsze sposoby. Chociaż fakt - bardziej czasochłonne.
Zosiu o godzinie 11 to może jedynie lekki kacyk , ale nie o tym tutaj rozmowa :) a Ty zosiu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj sie w ogóle . Nic twoje wypowiedzi nie wnoszą , równie dobrze ja moge napisać " hallo Zosiu , wdychalaś klej nie pisz ... jesteś lekomanką wiecznie przesiadująca w przychodni ... nie pisz !!! Ubliżać to każdy potrafi ....
kolego wątek a temat "Pizza może zaszkodzić" to też jest różnica , poza tym rozbieżność tematu jest ogromna , sam najpierw poczytaj ze zrozumieniem a poźniej zacznij poprawiać innych . wpisałem w google pizza i bojano to był jeden z głowniejszych tematów dlatego postanowiłem sie wypowiedzieć . nie mam zamiaru marnować czasu by zakładać jakies nowe posty na temat GUANianej pizzeri . brakuje tutaj konkurencji w gastronomi . moze zaczeli by sie bardziej starać , a tak to jest syf kiła i mogiła . jeszcze raz mnie wytrącą ci GUANiarze z równowagi , to osobiscie im zwale sanepid na głowe i skonczy sie byznes . to jak i kto prowadza ten interes to jest temat rzeka wg mnie najlepiej by było poprostu otowrzyc inny lokal
co nie zmienia faktu że jedzenie w pizzeri w Bojanie może być fatalne w skutkach dla naszego ogranizmu ... przezyłem juz parę sensacji związanych z tą pizzerią ( dla zainteresowanych powiem że lało się ze mnie z obydwóch stron ) . miejscowość dosłownie PARE tys. mieszkanców . a oni maja około 200 pozycji , nosz k***a przecież tam wszystko jest mrożone i nie świeże , często nie dopieczone albo zjarane. Stanowczo odradzam