Widok

Pizza może zaszkodzić

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
poducz się pisać - np."jak wychodziłam z... z dzieckiem" a nie wychodząc z przedszkola o mało Pan w Uno nie potrącił. Bo teraz wychodzi na to, że pan z UNO wychodząc z przedszkola o mało cię nie potrącił :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zamówiłem coś a otrzymałem całkiem inne zamówienie!! A mieszkam minutę od pizzerii i nie raczyli nawet dowieść mi tego co zamówiłem drugi raz jak już się pomylili... tyle o szanowaniu klienta.

Druga sprawa to, gdy byłem w pizzerii i coś zamówiłem obsługiwał mnie młodych chłopak a w między czasie przyszedł jego kumpel i pili ALKOHOL w pracy PRZY KLIENTACH ... ja na miejscu właścicielki bym już dawno zrezygnował z takiego pracownika.

Nie polecam tej pizzerii...ze mną stracili wiernego klienta.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 1
No bez przesady. Bojano to akurat taka wielka metropolia, że ciepłą pizzę można by dostarczyć na rowerze, więc już nie przesadzaj z tą potrzebą prędkości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do właścicielki- lecz się na nogi bo na głowę za późno,co ty możesz zrobić? chyba tylko jakość twojej pizzy poprawić
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta cala pizzeria to G....o, nie dawno czekałem na zamówienie i bylem świadkiem "rozmowy" wyzywania się przeklinania i itp. tragedia, widać że dobre wychowanie to dla nich pojęcie obce i nie znane, a co najgorsze to na piętrze przedszkole i te maluszki wszystko słyszą... właściciele...!! pizzerii, przedszkola i lokalu dbajcie o wizerunek macie taki fajny pasaż...
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 1
Strzał w stopę ...
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahahaha dobre dobre :)
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 0
człowieku skąd ty sie wziełes.ty sugerujesz ze w mojej pizzeri jest mrozene jedzenie albo nie świeże...normalnie szok...jak ja sie dowiem kim ty jestes to naprawde nie recze za siebie.a wiesz mi ze sie dowiem i za te oszczerstwa jeszcze odpowiesz.gdyby to co piszesz bylo prawda to napwno bys to zglosil do sanepidu,ale widac ze wyssałes te bzdury z palca.A moze ty jestes z konkurencji watpliwej jakości co?oj chyba to prawda .....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 72
do mnie kiedyś przyjechał rozwoziciel który twierdził że dwa lata wcześniej brakło mi 10 zł. No cóż to są tylko ludzie
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 2
z której strony jest niby fajna?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajna dziewczyna tam pracuje , chetnie ja jeszcze odwiedze ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 44
I nie mylcie Tom(a) z małym "em", z ToM(em) z dużym "eM" ;-)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli uważasz, że działalność tej firmy może zaszkodzić innym konsumentom, to jak najbardziej powinieneś powiadomić sanepid - nie widzę s tym nic nadzywczajnego.
Natomiast dyskusja na forum rządzi się swoimi prawami. Szanuję to, że masz swoje zdanie i chciałeś je wyrazić, ale są na to lepsze sposoby. Chociaż fakt - bardziej czasochłonne.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0
ToM założyłem ten wątek, bo osoba rozwożąca autem pizze łamała wszystkie normy bezpieczeństwa. Nie wiedząc do kogo należy auto, kim jest kierowca, tak zatytuowałem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zosiu o godzinie 11 to może jedynie lekki kacyk , ale nie o tym tutaj rozmowa :) a Ty zosiu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj sie w ogóle . Nic twoje wypowiedzi nie wnoszą , równie dobrze ja moge napisać " hallo Zosiu , wdychalaś klej nie pisz ... jesteś lekomanką wiecznie przesiadująca w przychodni ... nie pisz !!! Ubliżać to każdy potrafi ....
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
hallo Tom, prosze nie pisz po pijaku !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
kolego wątek a temat "Pizza może zaszkodzić" to też jest różnica , poza tym rozbieżność tematu jest ogromna , sam najpierw poczytaj ze zrozumieniem a poźniej zacznij poprawiać innych . wpisałem w google pizza i bojano to był jeden z głowniejszych tematów dlatego postanowiłem sie wypowiedzieć . nie mam zamiaru marnować czasu by zakładać jakies nowe posty na temat GUANianej pizzeri . brakuje tutaj konkurencji w gastronomi . moze zaczeli by sie bardziej starać , a tak to jest syf kiła i mogiła . jeszcze raz mnie wytrącą ci GUANiarze z równowagi , to osobiscie im zwale sanepid na głowe i skonczy sie byznes . to jak i kto prowadza ten interes to jest temat rzeka wg mnie najlepiej by było poprostu otowrzyc inny lokal
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek dotyczył kierowców-dostawców, więc co ma do tego oferta pizzerii? Jeśli masz ważne informacje do przekazania w tym temacie - załóż nowy wątek na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
co nie zmienia faktu że jedzenie w pizzeri w Bojanie może być fatalne w skutkach dla naszego ogranizmu ... przezyłem juz parę sensacji związanych z tą pizzerią ( dla zainteresowanych powiem że lało się ze mnie z obydwóch stron ) . miejscowość dosłownie PARE tys. mieszkanców . a oni maja około 200 pozycji , nosz k***a przecież tam wszystko jest mrożone i nie świeże , często nie dopieczone albo zjarane. Stanowczo odradzam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pewnie zaraz zmieni się na ochronę środowiska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry