Przerwa techniczna - niektóre funkcje są chwilowo niedostępne

Widok

Pizza może zaszkodzić

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
I w ten sposób z motoryzacji zrobiła się gastronomia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również nie polecam tej pizzerii. Jedzenie nie smaczne, zanim dowiozą jest zimne i zawsze pokręcą coś z zamóweniem!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z @mm. Normalnie zrobił się OffTopic.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co ma piernik do wiatraka. Temat poruszony został bo, rozwożący jeździł jak idiota. Chodziło o zidentyfikowanie delikwenta. Teraz zrobił się wątek kulinarny
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy ma wolny wybór,jednemu smakuje pyszna pizza z Bazyli,drugiemu smakuje zwykła pizza z pepe a trzeci bedzie przyjeżdzał z miasta i chwalił własnie nasza pizze w bojanie.Sztuka kulinarna jest wielka tak jak ludzkie podniebienia i tu mozna w nieskończoność polemizowac.A co do nawigacji w Bojanie to sobie mozna ja w d.... wsadzic .lepiej nigdy nie kupowac tylko sie po liudzku orientowac gdzie kto mieszka.a wystarczy przybic deche na furtke z numerem domu na ulicy i traficie nawet w ciemnosci,tyle ze dla wielu to jest zbyt trudne zadanie.pozdrawiam zadowolonych z bazyli.mniam mniam....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ktoś to lubi to chyba przegrał życie???
no litości
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
no ja też zamawiam z pepe szybko ceny jak wszędzie przyjeżdza nawet na nasze osiedle mają szczegółową nawigacje i bez problemu i bez zbędnego tłumaczenia
polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
tak na prawde jedzenie przepyszne zamawiam tam zawsze w pepe w chwaszczynie a dojazd tylko 5 zł
byłem też tam w lokalu co prawda mały ale panuje tam pożadek pracownicy są ogarneci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
http://www.pizzeriapepe.pl/ tam maja pyszne pizze i kebaby !
POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
nikomu nie polecam obsluga zenujaca pizza nie smaczna.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
hahahaha, po 1. bazylia nie robi nikomu łaski.. bo to pracownicy i właściciele robią to za pieniądze, a kolega z tego klekota uno może dostaraczać szybko i sprawnie posiłki niekoniecznie roziwjając maksymalne możliwości tego pojazdu... bez przesady pizza w ciągu 2 minut nie wystygnie, ceny takie same jak wszędzie, ni mniej ni więcej...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz racje gniota .....bo zeby zrobic pyszną pizze trzeba ciasto dobrze wygnieśc.....i efekt murowany.pozdrawiam zadowolonych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
to znaczy że dostawca jest usprawiedliwiony, bo wiezie ciepłego gniota do głodnego klienta. Ja mając na uwadze bezpieczeństwo swoje i innych obywateli, obecnie nawet matki z chorym dzieckiem nie zabieram, bo nie mam fotelika. Jeszcze niedawno chętnie pomagałem. Takie prawo, niestety.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zastanowiłam się :).
Chcę mieć smacznie, czysto, szybko i bezpiecznie.
I zapewniam cię, że jest to możliwe :):):)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanówcie się Bojnczycy nad tym czego wlasciwie oczekujecie ?Macie pretensje do pizzeri ze kierowca jezdzi szybcko ale jak pizza przyjedzie o 5min za pozno to bez opryskliwego komentarza od klienta sie nie obejdzie. Kazdy chce miec wszystko na juz i jak wlasciciel pilnuje aby jedzenie docieralo cieple to trzeba sie przyczepic do kierowcy ktory tylko i wylacznie wykonuje swoja prace bo gdyby nie on to kto by dowiozl posilek?:) Wszyscy sa wygodni zeby ktos dowiozl do domku bo po co ruszac cztery litery z domu ? Lepiej dostac pod nos, zjesc i jeszcze oczernic na forum, prawda? Zobaczcie na odwrocie ulotki ile jest miejscowosci do ktorych kierowca dowozi pizze oprocz tego dzieki uprzejmosci wlascicieli i pracownikow zawsze jest mozliwosc dowozu nawet w te bardziej odlegle miejsca. W lokalu nie ma zadnego balaganu. Wielokrotnie odwiedzam lokal i nikgdy sie z tym nie spotkalam. Chyba ze w dniach takich jak otwarcie euro panuje male zamieszanie tylko i wylacznie z powodu wielu zamowien a nie z powodu zaniedban ze strony pracownikow :) Wiec mysle ze jest spora roznica miedzy zucaniem oskarzen o syf a o duzy ruch a to moim zdaniem swiadczy tylko o tym jak smaczne posilki sa tam podawane a nie o tym ze panuje tam nie wiadomo co. Pomyslcie zanim zaczniecie zucac bezpodstawne oskarzenia. Co do palenia papierosow to chyba lepiej ze ludzie pala na zewnatrz prawda?:) Powinnismy sie cieszyc ze mamy lokal gastronomiczny z bardzo dobrym jedzeniem w okolicy a nie tylko narzekac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
Moim skromnym zdaniem pizze są smaczne i ciepłe jak powinny. Jeśli chodzi o kierowcę to trochę powinien popracować nad dynamiką jazdy, a ci panowie palący papierosy przed lokalem nie zachęcają do jedzenia w lokalu wraz z rodziną (może o to chodzi w braku estetyki tego lokalu) bo co do czystości nie widziałem nigdy jakiegoś syfu czy bałaganu. W wielu lokalach jadłem i nie jedno zdźbło znalazłem nawet gdy żona robi obiad zdarzy się. Takie rzeczy zdarzają się najlepszym. Na wynos można śmiało zamawiać bo jedzenie jest naprawdę smaczne. kontakt do lokalu 58 672 14 41
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
na pizze z bazylii czeka się nie raz godzinę, wolę zamówić w chwaszczynie - szybciej dojedzie, ciepła i dobra.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
ble ble ble
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
to chyba mnie tu ktos nie zrozumial(i tylko nie ty!!!jesli ktos chce swiecic dobrym przykladem to mala uwaga na starcie) bo jesli ja otrzymuje po ciezkim dniu pracy po godzinie 21.00 jeszcze goracy posilek to tylko wypada mi powiedziec dziekuje za tak sprawne dostarczenie smacznego obiadu o takiej porze...bo mi za te 4zl za dowoz nie chcialo by sie ruszyc z fotela wiadomo czego!!!!...tez prowadze nie mala dzialalnosci i wiem co sie toczy....a kto tak wypisuje to jeszcze jest tak mlody ze mozna mu wybaczyc albo tak stary i ..... bo nie zna realiow i jutro z pewnoscia znow zamowie bo zaczynamy kibicowac bialo czerwonym a przy takich emocjach lubie dobrze zjesc pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
a o chlebie ty o niebie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Nad Rozlewiskiem (3 odpowiedzi)

Domy Nad Rozlewiskiem to inwestycja, która powstała w Bojanie, gdzie panuje typowy dla przedmieść...

do góry