Widok

Plamienie 5 dni po owulacji

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!
Nie nastawiam się na ciaze ale rowniez nie zaprzeczam, ze chcialabym byc w takowej:)
5 dni po domniemanej owulacji oraz licznych stosunkach z mezem zaczal pobolewac mnie prawy jajnik. Po kilku godzinach zaczelam plamic a troche pozniej poleciala mi krew. To zaczelo sie wczoraj. Dzis dalej pobolewa mnie jajnik I dalej mam minimalne krwawienie. Od rana jestem na jednej malej wkladce I to wystarcza.
Piszę poniewaz jestem troche zaniepokojona poniewaz nigdy wczesniej tak nie mialam.
Czy ktoras z Was byla moze w takiej sytuacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdy zarodek zagnieżdża się w macicy to u niektórych kobiet czasami występuje wtedy plamienie. Za tydzień lub dwa zrób betę z krwi, wtedy będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie. W moim przypadku gdy zrobiłam betę ok 5 dni przed terminem spodziewanej miesiączki, wynik wskazywał na 1-2 tydz ciąży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrobię na pewno:) w dalszym ciągu mam taki mini okres..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maja, i co zaszłaś w ciążę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry