Widok

Plamienie implantacyjne

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy któraś z Pan miala krwawienie implantacyjne? Ile trwalo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zrób beta, jeśli wykaże ciążę, to może być niestety pozamaciczna tak jak było w moim przypadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki. Mam nadzieję ze w końcu się udało

Test zrób za tydzień. Teraz i tak ci nic nie pokaże.

Ja mam 8 dni do okresu pojawiło się plamienie raz różowe a później brazowe lekko brzuch mnie tylko bolał. @ mam zawsze obfite i bolesne . Myślicie ze to płomienie implantacyjne? Nie chce testu robić bo znów się zawiode a lekarz dopiero w następnym tygodniu

I jak to, Justin?

O proszę! Gratulacje! :) ja już tak bardzo bym chciała, że co 5 min biegam sprawdzać, czy to @ czy nie... Zazwyczaj 2dzien miałam już obfity.. z rana myślałam, że się rozkręci.. ale teraz znowu jakby mniej... Sama już nie wiem

Różne rzeczy się zdarzają. Ja nawet raz zaszłam w ciążę w dniu spodziewanego okresu. Tak tak, cykl się coś rozregulował i owulacja była w dniu spodziewanego okresu . I tak zamiast miesiączki pojawiła się.. ciąża hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny! Może jeszcze któraś tutaj zagląda i coś doradzi :)
Ostatnia miesiączkę miałam 21.10 cykle zwykle 24dni na progesteronie albo i szynciej. W tym miesiącu czysto i w dzień spodziewwnej miesiączki test negatywny :( w 26 dniu cyklu pojawiło się delikatne plamienie, jasno różowe widoczne na papierze. Dzisiaj (27 DC) troszkę mocniejsze z bólami jakby miesiączkowymi ale też tylko na papierze.. czy są jakieś szanse, że owulacja się przesunęła i to implantacja? Czy któraś z was tak miała? Nie chcę się nakręcać, bo w tym miesiącu nawet troszkę odpuściłam myślenie o dzizi.. a tu taka niespodzianka..

Gratuluję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To było to mam dzisiaj 2 kreseczki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może być plamienie implantacyjne. Proponuję iść na betę 2 dni po skończeniu plamień lub zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki.
Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja właśnie czytam :D szukam po całym internecie informacji, bo jestem w 22dc dopiero i zaczęłam plamic. Cykle zwykle są 29 dniowe, więc nie wiem co jest..jestem prawdopodobnie 9 dni po owulacji.
Witam dziewczyny czy ktoś tu jeszcze jest

u mnie krwawienie implantacyjne trwalo dwa dni zywej krwi i dwa jasno brazowe delikatne plamienie.Bylo bezbolesne.Wystapilo w7,8 dniu po owulacji.Po plamieniu testy wychodzily lekko pozytywne a dzien przed terminem prawdziwego okresu wyszedl juz mocno pozytywny.Nastepnie od terminu miesiaczki bole okresowe tak z piec razy dziennie,najgorzej wieczorem,myslalam sobie wtedy ze chyba jednak dostane ten okres hehe. PO trzech tyg przeszly. A mdlosci mialam nie mocne ale pamietam ze wystapily tak okolo 5,6 tyg ciazy,mdlilo mnie i nie moglam zjesc moich ulubionych potraw.Najwczesniejszy objaw to chyba nadwrazliwe piersi i uderzenia goraca,szybsza przemiana materii tak kolo tydzien czasu, chyba byla burza hormonalna.
Marika zrobiłaś test ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wylądowałam w szpitalu. Poronienie ;< Moja beta z piątku 271 spadła do 64..
Po łyżce 3 miesiące spokojnie. Ja po laparoskopii musiałam czekać też tylko 3 miesiące. Po 3 pełnych miesiaczkach miałam światło na staranie się o malucha.

Daj znać, jak Twoja beta.
Chociaż mi coś tu nie gra, bo u mnie zaraz po poronieniu beta spadła o połowę..
Dziwne, że lekarz Wam pozwolił starać się o dziecko miesiąc po łyżeczkowaniu. Po takim zabiegu trzeba odczekać minimum 3 miesiące, a najlepiej pół roku bo endometrium jest uszkodzone i musi się zagoic. Do tego hormony muszą się ustabilizować.
Taka szybką ciąża, o ile w ogóle to ciąża może być bardzo trudna do donoszenia, może dojść do poronienia, odklejania łożyska, krwiaków, do tego hustawka hormonów może źle wpłynąć na dziecko i Ciebie.
Ta wysoka beta nie zeszła do końca po poronieniu i lyzeczkowaniu więc założyłam, że nie możliwym jest abym miała w ogóle owulacje. Dzien później miałam wizytę ktrl u ginekologa o powiedział że jest pecherzyk i mogła być lub będzie owu. Dzień później stwierdziliśmy z mężem że próbujemy. Tydzień po tym, czyli od tej środy do dzisiaj mam lekkie plamienia które nijak nie przypominają moich @. Trochę pobolewa podbrzusze ale nie tak jak zawsze przy @. W poniedziałek idę zrobić beta hcg żeby sprawdzić czy spadło czy może rośnie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, jeśli dobrze rozumiem, to masz bete powyżej 5, czyli ciąża jest.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry