Widok

Platinum investment-Łostowice?

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Znalazlam taka oferte,czy ktos moze wie cos na temat dewelopera,ktos moze sie przymierza do kupna?Wszelkie info mile widziane.
http://www.platinumpark.pl/index.php
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktos moze cos slyszal?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witam,
co do inwestycji proponował bym o skontaktowanie się z developerem, udzieli wszystkich potrzebnych informacji.
Co do Developera ma za sobą kilka inwestycji i jest wiarygodny.
A na dzień dzisiejszy posiada w ofercie kilka domów w zabudowie szeregowej oraz mieszkania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
nie widziałam tego tematu i założyłam nowy - też mnie interesuje ta oferta.

Czy ktoś coś więcej wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no wlasnie pisalam do dewelopera i ciszaaaaaaa,wiec jak tak podchodzi do klienta to sobie odpuszcze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może nie mają czasu, bo przygotowują się do targów w weekend :)
wysylalam miesiac temu....
bedziesz szla? jak tak to opisz co tam maja w ofercie,moze warto
Ok jak coś się dowiem, napiszę:)
A może mi ktoś podać ulice gdzie są mieszkania do oddania?? tego dewelopera?
jola nie zrażaj się jeżeli Ci nie odpisują - ja tak miałam z hanzą pisałam do nich i cisza i w końcu się przejechałam i jak Pan usłyszał mój mail to od razu przepraszał ale nie mógł wysłać do mnie informacji gdyż wracała do niego , mówił że nawet z informatykiem się kontaktowali ale nic nie dało - nie mógł się ze mna skontaktować w żaden sposób bo ja w mailu nie podałam swoich danych ani telefonu - więc może u Ciebie jest podobnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jesteśmy po spotkaniu z developerem i jesteśmy zdecydowani kupić mieszkanie. Konkretnie fachowo i przede wszystkim szczerze o plusach i minusach. Budowa może idzie wolniejszym tempem ale za to dokładnie i developer ma czyste konto. Poprzednie mieszkanie mamy od Hanzy i przez trzy lata walczyliśmy o poprawki itp. W szybkim tempie postawili ogromne osiedle i umyli ręcę. W mieszkaniach wychodzi grzyb wieje z gniazdek a sąsiedzi na poddaszu to już w ogóle mają tyle usterek, że aż żal.

Na początku rozpatrywaliśmy propozycję Tom-Bud na Niepołomickiej ale okazało się, że mają zajętą hipotekę, przez osiedle ma iśc droga a na koniec nie mieli wykonawcy i zniknęli z budowy.

Zrazilismy się już do dużych developerów i mam nadzieje, ze tym razem trafiliśmy w 10. Osiedle Platinum dla nas ma bardzo fajną lokalizację bo mieszkamy na południu Gdańska od ponad 3 latach i polubiliśmy to miejsce. Cisza spokój dużo natury a do centrum dobry dojazd zarówno samochodem jak i komunikacją. Sklepy, poczta apteka szkoła wszystko jest i nadal okolica się rozwija więc będzie tylko lepiej.

Mam nadzieje, że na sąsiadów też trafimy fajnych..... zachęcam do spotkania z developerem na osiedlu można wszystko obejrzeć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
od razu widać, że pisał to DEWELOPER lub jego 'asystentka'. niezła autoreklama aż bombarduje czytelnika. "Budowa może idzie wolniejszym tempem..." ?!! Jak krew z nosa, z dnia na dzień zero postępów !!!!! od terminu oddania mieszkania minęło pół roku, a końca nie widać... Faktycznie można przyjechać na osiedle i zobaczyć ile śmieci zalega na 'placu budowy'- wstyd na całe miasto, jedno wielkie śmietnisko !!!!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

do góry