Widok
Alice_springs zdjęcie było robione na plaży w Orłowie ... i fakt woda pomoczyła nas troszke przy tym ujęciu dlatego zdecydowanie jestem zwolenniczką sesji plenerowych PO ślubie na spokojnie bez strachu o sukienkę czy się coś wybrudzi, pomoczy itp.
p.s.my mieliśmy plener w miesięcznice naszego ślubu 4 lipca :)
p.s.my mieliśmy plener w miesięcznice naszego ślubu 4 lipca :)
coś mi się zawieruszyła moja wypowiedź :) i nie wiem czy odczytałaś, więc wklejam jeszcze raz :)
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!! ;o))))))))
troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))
rewelacja!
pozdrawiam,
Anulka
troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))
rewelacja!
pozdrawiam,
Anulka
Kurcze Kawa super zdjątka, a te kurcze to dlatego ze marzy mi się jazda na takim ścigaczu, ale nie wiem czy się kiedyś odwaze zeby zaczac, a poza tym mój mąż woli stare samochody i predzej kupił by następnego zabytka niż motor :/
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)
Kochane jak się czerwcowa dokształci i nauczy wstawiać zdjęcia to zobaczycie mnie na moto na pasie startowym ;)))))
A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi
no ale na statku rybackim nie macie :P
buziaki
A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi
no ale na statku rybackim nie macie :P
buziaki
Kolezanki Obi i e-kotka,
przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.
Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)
Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))
Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.
Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)
Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))
Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
buuuuuu - zawsze znajdą sie krytykanci ale mnie ta krytyka w ogóle nie rusza!!! Nic a nic!!! A Twoim zdaniem (kieruje to pytanie do niezalogowanej osoby, która krytykuje zdjęcia) jakie MUSZĄ byc zdjęcia ślubne? Bo moim zdaniem im "inniejsze" i bardziej oryginalne tym są bardziej fajniaste ale ciesze się że moje zdjątka wywołują i negatywne emocje bo to oznacza że wywołują w ogóle jakiekolwiek a o to mi chodziło aby odbiorca fot coś poczuł i aby zdjęcia wywarły na oglądającym je - negatywne również :)
PAaaa lece do domku!
PAaaa lece do domku!
to fakt mogły by nie byc takie i słońce prosto w oczy tez nie jest super.
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.
Pozdrawiam Cię,
Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.
Pozdrawiam Cię,
Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????
Kawa, dopisuję się do tej długaśnej listy zachwytów dopiero teraz, jak mi ciśnienie wróciło do normy i złapałam oddech po tym, jak mi go zaparło przy oglądaniu :-) Wspaniałe zdjęcia - uwielbiam klimaty typu przedwojenny dworzec na starych pocztówkach (w sepii byłoby super...), ale te fotki "motor wieczorową porą" również mają w sobie magię - trudno oprzeć się wrażeniu, że fotografem był jakiś utalentowany paparazzi podglądający parę uciekającą przed fleszami i wielkomiejskim tłumem. Ktoś nie ma wyobraźni, nazywając scenę w bramie niesmaczną. Tu nie ma co się doszukiwać dosłowności, to udana impresja...
Sama drżę o to, jakie będą nasze zdjęcia (Vivid Foto) i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, ze plener zrobimy kilka dni po ślubie - pomijam ewentualność pobrudzenia kiecy, ale skoro na miesiąc przed odczuwam stres, to co będzie w dzień ślubu? Grymasy zamiast uśmiechów?
W każdym razie chciałabym móc kiedyś pochwalić się choć jednym tak udanym zdjęciem, jak Twoje czy Czerwcowej...
Sama drżę o to, jakie będą nasze zdjęcia (Vivid Foto) i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, ze plener zrobimy kilka dni po ślubie - pomijam ewentualność pobrudzenia kiecy, ale skoro na miesiąc przed odczuwam stres, to co będzie w dzień ślubu? Grymasy zamiast uśmiechów?
W każdym razie chciałabym móc kiedyś pochwalić się choć jednym tak udanym zdjęciem, jak Twoje czy Czerwcowej...
Kawa, Czerwcowa!!! co ja tu bede duzo pisala, wiecie co mysle ;o) TO jest najwspanialsza pamiatka ze slubu, zostaje na zawsze i jeszcze setki razy wiele, wiele osob bedzie sie Wami zachwycalo ogladajac te fotografie.
my we wtorek odbieramy nasze zdjecia od B&W. i mysle, ze warto bylo zrezygnowac kamerzysty na korzysc TAKICH zdjec :o)
my we wtorek odbieramy nasze zdjecia od B&W. i mysle, ze warto bylo zrezygnowac kamerzysty na korzysc TAKICH zdjec :o)
Jesli moge sie wtrącić... Zdjecia moje i Kawy podobają się ( większości) bo są oryginalne, ale jesli będziecie pozyczali motocykle od kumpli po to by zrobic sobie zdjecie slubne, to nie ma to najmnieszego sensu. Wymyślcie coś swojego, oryginalnego. My jezdzimy motocyklem, poznalismy sie dzieki niemu wiec jest na naszych zdjęciach, nie pozyczaliśmy go od nikogo.
Tak więc życzę udanych, kreatywnych pomysłów
Czerwcowa
Tak więc życzę udanych, kreatywnych pomysłów
Czerwcowa