Widok

Plener Kawy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie udało się może teraz...
image

Muczios romantikos -a nie ma więcej fotek? PROSIEMY :-)
Sukienusia też śliczna, ale też mało widać.
Dokłądkę proszę!

PS. ta woda Was nie obryzgała??? i gdzie to było?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice_springs zdjęcie było robione na plaży w Orłowie ... i fakt woda pomoczyła nas troszke przy tym ujęciu dlatego zdecydowanie jestem zwolenniczką sesji plenerowych PO ślubie na spokojnie bez strachu o sukienkę czy się coś wybrudzi, pomoczy itp.
p.s.my mieliśmy plener w miesięcznice naszego ślubu 4 lipca :)
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
Kawa-a jak otworzyc te zdjątka??
o juz jest :)
i następne ...
image
FAJNE! Kto Wam robil zdjecia?
hihihi... "...tanie noclegi" -to się udało ;-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Witaj Kawa, zdjęcia bardzo fajnie, Wy tacy radośni jesteście :))) super

wklejaj jeszcze
ale fajne to na peronie -super wyszło!
image
no i w innym klimacie ... :)
image
jeszcze jedno z wielu w klimacie moto :)
image
no no nieźle !!!!!!!!!!
Pan młody na tym zdjęciu, niezle prezentowałby się w skórach ;)))) ho ho co to się bedzie działo... Kawa, ognista z Ciebie Panna Młoda
Bardzo mi się podoba to ostatnie zdjęcie
Kawa! Piekne zdjecia!!!

P.S. Dostalas mojego meila? Pasuje Ci dzisiaj?

Dziękuję kochane Forumki za miłe słowa. Z pleneru jestem baaaardzo zadowlona!!! Zdjęcia robił nam p.Zbyszek z Foto21, którego POLECAM serdecznie!!!

p.s. Olu przepraszam, że nie odpisałam ale oczywiście spotkanko nasze jak najbardziej aktualne dziś :)
Ok, to do zobaczenia!!!

Piękne!!! Wszystkiego naj:)

Kawa, superowe pomysły! Ja też będę miała fotki z tego studia:)))
Powiedz, kiedy mieliście plener? Dzień po ślubie czy jeszcze później?

Czigra my to normalnie chyba rekord pobiliśmy bo mieliśmy plener .... równy miesiąc po ślubie :)
wow, foteczki ekstra! jestem naprawde pod wielkim wrazneniem!

Kawa!zdjęcia super! czy mogłabyś podać namiary na tego kto Wam je robił? bardzo proszę:) adres w profilu
Asiunia zdjęcia robił nam pan Zbyszek z Foto21. Kontakt na niego znajdziesz w zakładce foto na Weselniku.Polecam serdecznie!
Super!!mamy również sesję z Paniem Zbyszkiem,chciałam zapytać czy cokolwiek Wam podpowiedział czy wszystkie pomysły tylko Wasze.Jestem na etapie wymyślania miejsc i okoliczności ale nie wiem czy straczy mi wyobraźni.
Pozdrawiam,
Pati
Kawa, hehe, takiej odpowiedzi sie nie spodziewalam!!! :)))))) Przyznaje Wam I-sza nagrode w konkursie na przeciaganie zdjec w nieskonczonosc;)

hihi
coś mi się zawieruszyła moja wypowiedź :) i nie wiem czy odczytałaś, więc wklejam jeszcze raz :)
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
image
Dziękuję Quirin !!! Buziaki przesyłam.
Kawa - po prostu super :))))

REWELACJA!!! Po Prostu piekne - Panna Młoda na motorze - tego nigdy nie widziałam!!! Superrrr! Gratualcje!!

Annie, to jeszcze Czerwcowej nie widzialaś na moto ;))))
SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!! ;o))))))))

troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))

rewelacja!

pozdrawiam,
Anulka

od razu mówię, że do poniższego zdjęcia pomysł zgapiłam od Czerwcowej (się zgodziła:)
image
Extra foty!!! No, No, No.....ja bym na taki pomysł nie wpadła . Super to zorganizowaliście (...ah te motory). Zdjecie Czerwcowej na pasie lotniska z motorami też jest świetne, ale na motorze to jej nie widziałam - a szkoda;(

Kurcze Kawa super zdjątka, a te kurcze to dlatego ze marzy mi się jazda na takim ścigaczu, ale nie wiem czy się kiedyś odwaze zeby zaczac, a poza tym mój mąż woli stare samochody i predzej kupił by następnego zabytka niż motor :/
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)

Kochane jak się czerwcowa dokształci i nauczy wstawiać zdjęcia to zobaczycie mnie na moto na pasie startowym ;)))))

A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi

no ale na statku rybackim nie macie :P

buziaki
Jakie piekne zdjecia :-))) JA TEZ TAK CHCE!!!!!!!!

Pata nie martw się pan Zbyszek ma mnóstwo fajnych i kreatywnych pomysłów na pewno Wasz plener tez będzie super!!!
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow ;)))))))

dzięki za info:):)mam taką nadzieję, słyszałam o nim wyłącznie pozytywne opinie więc jestem pełna optymizmu
Pozdrawiam
Pati
te zdjęcie jest moim zdaniem niesmaczne....takie trochę "chamskie" jak na zdjęcie ślubne

image
i te z****ne kamienie......

image
rzeczywiście kamienie- fuj!!!! wyglądają jak zarzygane, ble. ble
zawsze jest sie czego czepic ale po co? Zdjecie z motocyklami wg mnie jest wybitne, ma klimat, powiedziałabym może lekko erotyczny, ale właśnie dlatego tak mi się podoba.
Zastanawiam się czy to krytyka od konkurencji, czy zazdrosnych i zawistnych kobit????
A może jakichś cnotek, których bulwersuje całująca się na ulicy para???

Kolezanki Obi i e-kotka,

przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.

Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)

Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))

Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
buuuuuu - zawsze znajdą sie krytykanci ale mnie ta krytyka w ogóle nie rusza!!! Nic a nic!!! A Twoim zdaniem (kieruje to pytanie do niezalogowanej osoby, która krytykuje zdjęcia) jakie MUSZĄ byc zdjęcia ślubne? Bo moim zdaniem im "inniejsze" i bardziej oryginalne tym są bardziej fajniaste ale ciesze się że moje zdjątka wywołują i negatywne emocje bo to oznacza że wywołują w ogóle jakiekolwiek a o to mi chodziło aby odbiorca fot coś poczuł i aby zdjęcia wywarły na oglądającym je - negatywne również :)
PAaaa lece do domku!
"fajniaste zdjątka".....?

widzę, że towarzystwo wzajemnej adoracji nie potrafi nic innego jak piać z zachwytów...

i nie mówię tu o zdjęciach w studio na tle piramid.... ale z****ne kamienie na pierwszym planie....to chyba przesada
to fakt mogły by nie byc takie i słońce prosto w oczy tez nie jest super.
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.

Pozdrawiam Cię,

Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????
ja miałam prawie identyczne zdjęcie na tobsranych kamieniach, ale mi się nawet podobają, no co miłam zrobi jak były o****ne, choc nasz fotograf sietrochę krzywił
mONIKA MOŻESZ WKLEIĆ SWOJE ZDJĘCIA????
sprobuję, ale nie wiem czy mi się uda, czy one muszą meic jakaś określoną wilekosc, i takiego akurat zdjęcia na tych kamienixch nie mam na dysku, tylko na płytkach to sprobuję inne wkleic
image
http://img335.imageshack.us/img335/1876/plener114xq.jpg]
wow udało się ale jest ogromniaste, muszę je zmniejszyc!!!
Tak trzymac Kawa! Gratuluję udanych zdjęć!Bardzo mi się podobają.
image

image
coś mi nie wychodzi do końca ale się powoli uczę
image
Monika, super!!! w końcu zobaczyłam jak wyglądasz:)))))) zdjęcia bardzo ozywiły to forum, Forumki więcej fot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zobacz moje w innym wątku bo tu już nie chciałąm wklejac bo na początku mi nie wychodziło
Kawa piękne zdjęcia !!! Cudowne ! Najlepsze jest to z odsłoniętym kolankiem, wieczorkiem...hmmm :o)

[img][/img]
Zdjęcia są bardzo ale to bardzo interesujące na pewno nigdy nie znudzi Wam się ich oglądanie. naprawde świetne
Kawa super zdjęcia!!!
Super!!!! I jeszcze cieszę się tym bardziej bo my też robimy w foto 21!!!
;o)))))))))))))

Dziękuje bardzo! Mi tez strasznie sie podobają te zdjęcia - nieskromnie mówiąc - na pewno też będziecie mieli super plener.
Dzięki! Pozdrawiam

Mnie osobiście bardzo podobają się zdjęcia a'la erotik. Sama będę takie miała. Będą również inne "normalne" ślubne.
Dziewczyny zdjęcia są śliczne!

bardzo mi sie podobaja te zdjecia z motorkami :) !!!

Kawa, dopisuję się do tej długaśnej listy zachwytów dopiero teraz, jak mi ciśnienie wróciło do normy i złapałam oddech po tym, jak mi go zaparło przy oglądaniu :-) Wspaniałe zdjęcia - uwielbiam klimaty typu przedwojenny dworzec na starych pocztówkach (w sepii byłoby super...), ale te fotki "motor wieczorową porą" również mają w sobie magię - trudno oprzeć się wrażeniu, że fotografem był jakiś utalentowany paparazzi podglądający parę uciekającą przed fleszami i wielkomiejskim tłumem. Ktoś nie ma wyobraźni, nazywając scenę w bramie niesmaczną. Tu nie ma co się doszukiwać dosłowności, to udana impresja...
Sama drżę o to, jakie będą nasze zdjęcia (Vivid Foto) i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, ze plener zrobimy kilka dni po ślubie - pomijam ewentualność pobrudzenia kiecy, ale skoro na miesiąc przed odczuwam stres, to co będzie w dzień ślubu? Grymasy zamiast uśmiechów?
W każdym razie chciałabym móc kiedyś pochwalić się choć jednym tak udanym zdjęciem, jak Twoje czy Czerwcowej...

Jejku Andromeda dziękuje serdecznie za takie miłe słowa. Na pewno Twoja sesja tgez będzie super bo najwazniejsze jest nastawienie młodych do całej sesji i LUZ luz totalny a na to nie ukrywam potrzeba czasu ... nasza sesja z przerwami trwała blisko ... 6 godzin !
Buziaki dla Ciebie Andromeda !!!
rzeczywiście Andromeda, pięknie to napisałaś, bardzo bardzo ładnie...

wyraziłaś moje zdanie o tym zdjęciu- zgadzam się z Tobą w 100%

Czerwcowa
ja tez sie podpisuję pod tym co Andromeda napisała :) Zdjęcia sa po prostu piękne... szczególnie zwaliło mnie z nóg to pierwsze w pokoju- masz uroczy profil :) Naprawdę bardzo łady!!! tez bym chciała takie zdjęcie! buziaki dla Ciebie :***
pierwsze w pokoju? gdzie? ja nie widzę tu takiego zdjecia :(
aaa w pokoju to Czerwcowej :) A Kawy najbardziej mnie sie podoba na dworcu jak siedzi na walizce- cudo :)
Kawa, Czerwcowa!!! co ja tu bede duzo pisala, wiecie co mysle ;o) TO jest najwspanialsza pamiatka ze slubu, zostaje na zawsze i jeszcze setki razy wiele, wiele osob bedzie sie Wami zachwycalo ogladajac te fotografie.
my we wtorek odbieramy nasze zdjecia od B&W. i mysle, ze warto bylo zrezygnowac kamerzysty na korzysc TAKICH zdjec :o)

KAWA.... i resztqa bandy forumkowej - te fotki co tu wif\dać - to aż klapa opada ;)

trzymajcie sie ;-) witch i stanley pozdrawiają ..... :)
nie dam opaśc tak fajnemu wątkowi z takimi zdjęciami!!!!!
:))))
to "niesmaczne" zjęcie jest z*******e!!! REWELACJA!!!! Nobel dla fotografa ;-)
mi też te zdjątka się podobają - może mój przyszły da się namówić na niektóre fotki, a od kumpla byśmy motor pożyczyli- moze się uda ;)
Jesli moge sie wtrącić... Zdjecia moje i Kawy podobają się ( większości) bo są oryginalne, ale jesli będziecie pozyczali motocykle od kumpli po to by zrobic sobie zdjecie slubne, to nie ma to najmnieszego sensu. Wymyślcie coś swojego, oryginalnego. My jezdzimy motocyklem, poznalismy sie dzieki niemu wiec jest na naszych zdjęciach, nie pozyczaliśmy go od nikogo.

Tak więc życzę udanych, kreatywnych pomysłów

Czerwcowa
do góry