Widok

Plener Kawy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pata nie martw się pan Zbyszek ma mnóstwo fajnych i kreatywnych pomysłów na pewno Wasz plener tez będzie super!!!
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow ;)))))))

dzięki za info:):)mam taką nadzieję, słyszałam o nim wyłącznie pozytywne opinie więc jestem pełna optymizmu
Pozdrawiam
Pati
te zdjęcie jest moim zdaniem niesmaczne....takie trochę "chamskie" jak na zdjęcie ślubne

image
i te z****ne kamienie......

image
rzeczywiście kamienie- fuj!!!! wyglądają jak zarzygane, ble. ble
zawsze jest sie czego czepic ale po co? Zdjecie z motocyklami wg mnie jest wybitne, ma klimat, powiedziałabym może lekko erotyczny, ale właśnie dlatego tak mi się podoba.
Zastanawiam się czy to krytyka od konkurencji, czy zazdrosnych i zawistnych kobit????
A może jakichś cnotek, których bulwersuje całująca się na ulicy para???

buuuuuu - zawsze znajdą sie krytykanci ale mnie ta krytyka w ogóle nie rusza!!! Nic a nic!!! A Twoim zdaniem (kieruje to pytanie do niezalogowanej osoby, która krytykuje zdjęcia) jakie MUSZĄ byc zdjęcia ślubne? Bo moim zdaniem im "inniejsze" i bardziej oryginalne tym są bardziej fajniaste ale ciesze się że moje zdjątka wywołują i negatywne emocje bo to oznacza że wywołują w ogóle jakiekolwiek a o to mi chodziło aby odbiorca fot coś poczuł i aby zdjęcia wywarły na oglądającym je - negatywne również :)
PAaaa lece do domku!
Kolezanki Obi i e-kotka,

przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.

Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)

Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))

Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
"fajniaste zdjątka".....?

widzę, że towarzystwo wzajemnej adoracji nie potrafi nic innego jak piać z zachwytów...

i nie mówię tu o zdjęciach w studio na tle piramid.... ale z****ne kamienie na pierwszym planie....to chyba przesada
to fakt mogły by nie byc takie i słońce prosto w oczy tez nie jest super.
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.

Pozdrawiam Cię,

Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????
ja miałam prawie identyczne zdjęcie na tobsranych kamieniach, ale mi się nawet podobają, no co miłam zrobi jak były o****ne, choc nasz fotograf sietrochę krzywił
mONIKA MOŻESZ WKLEIĆ SWOJE ZDJĘCIA????
sprobuję, ale nie wiem czy mi się uda, czy one muszą meic jakaś określoną wilekosc, i takiego akurat zdjęcia na tych kamienixch nie mam na dysku, tylko na płytkach to sprobuję inne wkleic
image
http://img335.imageshack.us/img335/1876/plener114xq.jpg]
wow udało się ale jest ogromniaste, muszę je zmniejszyc!!!
image

image
do góry