Widok
buuuuuu - zawsze znajdą sie krytykanci ale mnie ta krytyka w ogóle nie rusza!!! Nic a nic!!! A Twoim zdaniem (kieruje to pytanie do niezalogowanej osoby, która krytykuje zdjęcia) jakie MUSZĄ byc zdjęcia ślubne? Bo moim zdaniem im "inniejsze" i bardziej oryginalne tym są bardziej fajniaste ale ciesze się że moje zdjątka wywołują i negatywne emocje bo to oznacza że wywołują w ogóle jakiekolwiek a o to mi chodziło aby odbiorca fot coś poczuł i aby zdjęcia wywarły na oglądającym je - negatywne również :)
PAaaa lece do domku!
PAaaa lece do domku!
Kolezanki Obi i e-kotka,
przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.
Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)
Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))
Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
przeciez to sama natura! Taki urok zdjeć plenerowych.
Wy przecież mozecie sobie wybrać tandetne zdjecia studyjne na tle nie o****nych kolumn, badz na tle cyfrowego wodospadu Niagara, prawda?:)
Uważam ze zdjecia są piękne, para czarujaca i szczęsliwa... A 'kontrowersyjna' fotka? Czyżby małzeństwo nie wiazało sie z erotyką? Moze para akurat miala tu przedsmak nocy poslubnej? Baaardzo interesujace:) I też sama natura:))
Pozdrawiam anty-plenerowe koleżanki:)))
to fakt mogły by nie byc takie i słońce prosto w oczy tez nie jest super.
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.
Pozdrawiam Cię,
Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????
W sumie to zdjęcie najmniej mi sie podoba ale ze w bramie z motocyklami, cóż... nie jest to typowie zdjęcie slubne to fakta... ale mi się podoba, nawet więcej niż podoba.
Pozdrawiam Cię,
Może wkleisz jakieś swoje zdjęcie? alo takie ktore zrobiłaś????