Widok

Plener Kawy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i te z****ne kamienie......

image
te zdjęcie jest moim zdaniem niesmaczne....takie trochę "chamskie" jak na zdjęcie ślubne

image
dzięki za info:):)mam taką nadzieję, słyszałam o nim wyłącznie pozytywne opinie więc jestem pełna optymizmu
Pozdrawiam
Pati
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow ;)))))))

Pata nie martw się pan Zbyszek ma mnóstwo fajnych i kreatywnych pomysłów na pewno Wasz plener tez będzie super!!!
Super!!mamy również sesję z Paniem Zbyszkiem,chciałam zapytać czy cokolwiek Wam podpowiedział czy wszystkie pomysły tylko Wasze.Jestem na etapie wymyślania miejsc i okoliczności ale nie wiem czy straczy mi wyobraźni.
Pozdrawiam,
Pati
Jakie piekne zdjecia :-))) JA TEZ TAK CHCE!!!!!!!!

Kochane jak się czerwcowa dokształci i nauczy wstawiać zdjęcia to zobaczycie mnie na moto na pasie startowym ;)))))

A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi

no ale na statku rybackim nie macie :P

buziaki
Extra foty!!! No, No, No.....ja bym na taki pomysł nie wpadła . Super to zorganizowaliście (...ah te motory). Zdjecie Czerwcowej na pasie lotniska z motorami też jest świetne, ale na motorze to jej nie widziałam - a szkoda;(

Kurcze Kawa super zdjątka, a te kurcze to dlatego ze marzy mi się jazda na takim ścigaczu, ale nie wiem czy się kiedyś odwaze zeby zaczac, a poza tym mój mąż woli stare samochody i predzej kupił by następnego zabytka niż motor :/
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)

SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!! ;o))))))))

troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))

rewelacja!

pozdrawiam,
Anulka

od razu mówię, że do poniższego zdjęcia pomysł zgapiłam od Czerwcowej (się zgodziła:)
image
Annie, to jeszcze Czerwcowej nie widzialaś na moto ;))))
REWELACJA!!! Po Prostu piekne - Panna Młoda na motorze - tego nigdy nie widziałam!!! Superrrr! Gratualcje!!

Kawa - po prostu super :))))

Dziękuję Quirin !!! Buziaki przesyłam.
hihi
Kawa, hehe, takiej odpowiedzi sie nie spodziewalam!!! :)))))) Przyznaje Wam I-sza nagrode w konkursie na przeciaganie zdjec w nieskonczonosc;)

coś mi się zawieruszyła moja wypowiedź :) i nie wiem czy odczytałaś, więc wklejam jeszcze raz :)
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
image
Asiunia zdjęcia robił nam pan Zbyszek z Foto21. Kontakt na niego znajdziesz w zakładce foto na Weselniku.Polecam serdecznie!
do góry