Widok
Kochane jak się czerwcowa dokształci i nauczy wstawiać zdjęcia to zobaczycie mnie na moto na pasie startowym ;)))))
A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi
no ale na statku rybackim nie macie :P
buziaki
A i Kawa wiesz że my tez mamy zdjęcia z pociągami, ale na bocznicy a nie na peronie - to zupełny przypadek był z tymi pociągami...hihihhi
no ale na statku rybackim nie macie :P
buziaki
Kurcze Kawa super zdjątka, a te kurcze to dlatego ze marzy mi się jazda na takim ścigaczu, ale nie wiem czy się kiedyś odwaze zeby zaczac, a poza tym mój mąż woli stare samochody i predzej kupił by następnego zabytka niż motor :/
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)
Ale zdjątka na prawę świetne i te na peronie z skm-ką super sprawa, już się nie mogę doczekać kiedy dostane moje z pleneru :)
SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER!!!!!!!! ;o))))))))
troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))
rewelacja!
pozdrawiam,
Anulka
troszkę pomysłów na sesję zapożyczę ;)))
rewelacja!
pozdrawiam,
Anulka
coś mi się zawieruszyła moja wypowiedź :) i nie wiem czy odczytałaś, więc wklejam jeszcze raz :)
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****
suuuuuper zdjęcia (tak samo zresztą jak film :) ) Bardzo fajne pomysły, niom i extra wyszliście!!! Fajowo, że mogliście mieć taki luz, że suknia się nie pobrudzi, nie pomoczy itp. Ja niestety będę musiała uważać :/ Pozdrowionka!!! :****