Widok

Plener Kawy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
coś mi nie wychodzi do końca ale się powoli uczę
image
Monika, super!!! w końcu zobaczyłam jak wyglądasz:)))))) zdjęcia bardzo ozywiły to forum, Forumki więcej fot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zobacz moje w innym wątku bo tu już nie chciałąm wklejac bo na początku mi nie wychodziło
Kawa piękne zdjęcia !!! Cudowne ! Najlepsze jest to z odsłoniętym kolankiem, wieczorkiem...hmmm :o)

[img][/img]
Zdjęcia są bardzo ale to bardzo interesujące na pewno nigdy nie znudzi Wam się ich oglądanie. naprawde świetne
Kawa super zdjęcia!!!
Super!!!! I jeszcze cieszę się tym bardziej bo my też robimy w foto 21!!!
;o)))))))))))))

Mnie osobiście bardzo podobają się zdjęcia a'la erotik. Sama będę takie miała. Będą również inne "normalne" ślubne.
Dziewczyny zdjęcia są śliczne!

Dziękuje bardzo! Mi tez strasznie sie podobają te zdjęcia - nieskromnie mówiąc - na pewno też będziecie mieli super plener.
Dzięki! Pozdrawiam

bardzo mi sie podobaja te zdjecia z motorkami :) !!!

Kawa, dopisuję się do tej długaśnej listy zachwytów dopiero teraz, jak mi ciśnienie wróciło do normy i złapałam oddech po tym, jak mi go zaparło przy oglądaniu :-) Wspaniałe zdjęcia - uwielbiam klimaty typu przedwojenny dworzec na starych pocztówkach (w sepii byłoby super...), ale te fotki "motor wieczorową porą" również mają w sobie magię - trudno oprzeć się wrażeniu, że fotografem był jakiś utalentowany paparazzi podglądający parę uciekającą przed fleszami i wielkomiejskim tłumem. Ktoś nie ma wyobraźni, nazywając scenę w bramie niesmaczną. Tu nie ma co się doszukiwać dosłowności, to udana impresja...
Sama drżę o to, jakie będą nasze zdjęcia (Vivid Foto) i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, ze plener zrobimy kilka dni po ślubie - pomijam ewentualność pobrudzenia kiecy, ale skoro na miesiąc przed odczuwam stres, to co będzie w dzień ślubu? Grymasy zamiast uśmiechów?
W każdym razie chciałabym móc kiedyś pochwalić się choć jednym tak udanym zdjęciem, jak Twoje czy Czerwcowej...

Jejku Andromeda dziękuje serdecznie za takie miłe słowa. Na pewno Twoja sesja tgez będzie super bo najwazniejsze jest nastawienie młodych do całej sesji i LUZ luz totalny a na to nie ukrywam potrzeba czasu ... nasza sesja z przerwami trwała blisko ... 6 godzin !
Buziaki dla Ciebie Andromeda !!!
rzeczywiście Andromeda, pięknie to napisałaś, bardzo bardzo ładnie...

wyraziłaś moje zdanie o tym zdjęciu- zgadzam się z Tobą w 100%

Czerwcowa
ja tez sie podpisuję pod tym co Andromeda napisała :) Zdjęcia sa po prostu piękne... szczególnie zwaliło mnie z nóg to pierwsze w pokoju- masz uroczy profil :) Naprawdę bardzo łady!!! tez bym chciała takie zdjęcie! buziaki dla Ciebie :***
pierwsze w pokoju? gdzie? ja nie widzę tu takiego zdjecia :(
aaa w pokoju to Czerwcowej :) A Kawy najbardziej mnie sie podoba na dworcu jak siedzi na walizce- cudo :)
Kawa, Czerwcowa!!! co ja tu bede duzo pisala, wiecie co mysle ;o) TO jest najwspanialsza pamiatka ze slubu, zostaje na zawsze i jeszcze setki razy wiele, wiele osob bedzie sie Wami zachwycalo ogladajac te fotografie.
my we wtorek odbieramy nasze zdjecia od B&W. i mysle, ze warto bylo zrezygnowac kamerzysty na korzysc TAKICH zdjec :o)

Tak trzymac Kawa! Gratuluję udanych zdjęć!Bardzo mi się podobają.
KAWA.... i resztqa bandy forumkowej - te fotki co tu wif\dać - to aż klapa opada ;)

trzymajcie sie ;-) witch i stanley pozdrawiają ..... :)
do góry