Widok

Pleśniawki POMOCY!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny moze cos poradzicie,moja 6 msc coreczka ma plesniawki.Lekarka zapisala nastatyne i pedzluje jej jeszcze gencjana.Ale biedulka tak sie meczy nie chce jesc ani pic,nie moze zasnac bo bez smoczka nie umie.Poprostu plakac mi sie chce razem z nia.A jeszcze w niedziele mamy chrzciny i nie wiem czy czasami nie odwolac,bo niewiem czy bedzie sie lepiej czula.
Moze wiecie co jeszcze moze jej to zlagodzic i ile czasu to jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To w jaki sposób piszesz sugeruje, że tobie wlewali siki, a powinni jęzor wyparzyć:

bo irytuje mnie głupota i bezmyślność ludzka? w kwestii dzieci wybitnie, bo rodzicielstwo do czegoś ZOBOWIĄZUJE? DO MYŚLENIA i ODPOWIEDZIALNOŚCI NA PRZYKŁAD?

I nie, sików mi nie wlewali, moi rodzice posiadali rozum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No własnie sama nie mogę niczego znaleźć skutecznego....

Nie wiem ilu preparatów już próbowałaś, ale dobre rezultaty moze dac stosowanie maści konopnej https://konopnysklep.com.pl/kosmetyki/masc-konopna-900mg-cbd-30ml.html Na stronie mozesz poczytać sobie o jej dzialaniu. Masć ta jest polecana zarówno na problemy z pleśniawkami, jak rownież na opryszczkę. Zawarte skladniki przyspieszaja proces regeneracji skóry oraz ją wzmacniają. Znacznie szybciej goją się jakiekolwiek uszkodzenia w jamie ustnej.
Nie wiem czy mozna kupić stacjonarnie, najłatwiej zamowić przez internet.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry