Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
anulargn - no bo to tak jest. Im bliżej ślubu tym bardziej zaczyna się myśleć o tym co on znaczy, a nie o tym aby np na stołach na weselu były porozsypywane koraliki. My przy organizacji ograniczyliśmy się do minimum i bardzo się z tego cieszę.
Swoją drogą, napisałam relację i mi ona uciekła :/

My zaprosiliśmy coś ponad 100 osób, a pojawiło się 70.... Ale cieszę się, że były z nami osoby dla których ten ślub również wiele znaczył.
coraz bliżej.... szczerze mówiąc, im bliżej, tym mniej się przejmuję szczegółami. Czasem się zastanawiam, po co to, po co tamto, że mozna się bez tego obejść.
Tylko jak ktoś odmawia, to jest takie jakieś przykre. Chciałoby się dzielić radość z bliskimi, a oni odmawiają, bo pieniądze. Boże, co ludzie mają z tymi pieniędzmi?? Nam one do sczzęscia nie sa potrzebne, a oni przeżywają, jakby tylko ślub się wokół tego kręcił.....
Hej,

Mam pytanie do osoby ktora miala teraz (21.05) wesele w Barwiku- jak sie podobal zespoł Ripple Band??
dziewczynki zostało mi 18 dni;) ale ten czas leci jak szalony:) jutro mam probny makijaz. musze jeszcze w tym tygodniu pofarbowac wloski i zrobic probna fryzurke. jeszcze musimy dokupic szampana, 2 szampanetki do stluczenia, owoce, rybe jakas. No i ja musze jeszcze kupic podwiazke i ponczochy:P kurcze malo czasu, a tyle jeszcze do zrobienia. No a w domku jeszcze robimy remont lazienki, trzeba skonczyc i jeszcze trzeba wymalowac korytarz :P hehe na szczescie korytarz nie jest wielki, ale jeszcze jak widzicie troche roboty mamy:P chodzicie na solarium przed slubem? zastanawiam sie czy z 2 razy nie pojsc. jak myslicie? w Przyszlym tyg np na 7min i w kolejnym:)
co za zen lodzia...;/ hahaha:)
matko co za laska;/ nudzi Ci sie to wyjdz z domu, a nie zasmiecaj nam forum.
haha :)
i wiesz co ??
idz zrób komus loda, moze ci ulzy
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt mi nie posprzatal, weselem ialam tydzien temu. pieniedzy tez mi nikt nie ukradl, mialam sejf w pokoju,czy jestem prózna czy nie-nie tobie oceniac-a skoro sama siedziesz na forum, jestes tqk samo prózna jak ja
Ze zwykłej próżności wynika wasze gadulstwo.
Jak wam ktoś w czasie wesela posprząta mieszkanie inaczej będziecie śpiewać...
Przyzwoitki z Bożej łaski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie, umowa chociaz po czesci wykazuje profesjonalizm-eliminuje kretaczy i szara strefę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja w ogole nie wyobrazam sobie, ze nie podpisac umow jak to chodzi o najwazniejszy dzien w zyciu. tak ma sie spisana umowe i musza sie z niej wyjonawcy wywiazac, a bez umowy to mozna sie pocalowac w d*** jak cos nie wyjdzie. a Lodzia jak widac nudzi sie i kombinuje.
do Lodzia - ja moge napisac wszyzstko z cenami i nie mam problemów, z kazdym podwykonawcą mialam umowę na taką sumę jaka zaplacilam, kazdy odprowadzil podatek i nie tutaj zadnych powodow zeby sie obawaic...slaba na maxa wypowiedz,widac ze tylko siedzisz i kombinujesz jak tu nie podpisac umowy i uszczknąc stówke
ja jestem i będę niezalogowana! o!:)
mam nadzieję że admin zajmie się tym niedługo... coś tam stara się zrobić np. powstają nowe karty. ale w takim tempie uporządkowanie tego wszystkiego trochę Mu jeszcze zajmie :)
uwazam, ze osoby niezalogowane nie powinny miec prawa pisac tutaj i tyle. bo jakies niezalogowane panny wkolko wcinaja swoje 3 grosze i oczywiscie musi to byc cos sarkastycznego bo jak żeby inaczej;/
być moze powodem są niezalogowane osoby które raz nazywają się "zniesmaczona" a raz "kasia" i swoje "mądrości z wikipedii" wylewają na forum robiąc z niego bagno...
nie ma co, forum schodzi na psy. zamiast do wymiany wartościowych informacji, coraz częściej służy do słownych przepychanek niedojrzałych panienek, które jak myślą, że wychodzą za mąż, to są Wielkie Panie. Szkoda...
Chyba ,(jednak) mam rację.
do góry