Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Średnio wątek zamknięty Zachwyceni pozytywnymi opiniami postanowiliśmy wypróbować makarony na własnej...
~niezadowolonamaruda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 września 2014

Tak sobie wątek zamknięty Po pierwsze, nie rozumiem kto pisze te zachwycające się opinie na temat tego...
~Miki
-

dodano: 14 sierpnia 2014

vicky - opinia wątek zamknięty Znakomity makaron z kurczakiem i szpinakiem :) mąż wziął kalmary - tez dobre...
~vicky
-

dodano: 20 maja 2014

UWAGA !!!!! wątek zamknięty Tutaj Pani napisała,że jadła makaron a raczej usiłowała zjeść po czym...
~Ola
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 grudnia 2012

Super wątek zamknięty Uwielbiam ten bar (mniam mniam mniam ) Fajna obsługa, świetne jedzonko, super...
~Stała bywalczyni
-

dodano: 11 lutego 2014

pyszny makaron z łososiem!!! wątek zamknięty Zacznijmy od tego, że obsługa przesympatyczna, uśmiechnięta. Zawsze doradzi,...
~Marzena
-

dodano: 9 lutego 2014

dobrze ale.. co raz słabiej.. wątek zamknięty nigdy nie byłem wielkim fanem makaronów ale wiem, że to jedna z niewielu...
~Paweł
1

dodano: 14 sierpnia 2013

Geniusz w swej prostocie... wątek zamknięty Coś wspaniałego! Do pociągu wsiadam prawie codziennie i NIGDY nie wyszedłem z...
~Czarny
2

dodano: 10 lipca 2013

Pysznie! wątek zamknięty Naprawdę smaczne, świeże jedzonko. Na pewno nie raz tam wrócę!
~Molly
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 lutego 2013

Zero umiejętności, zero jakości, odgrzewana paćka a nie pasta. wątek zamknięty Lepiej chodzić głodnym, niz jesć co koło makaronu carbonara i spagetti nie...
~zdegustowana do kwadratu klientk
-

dodano: 14 lutego 2013

Tanio i pysznie wątek zamknięty Bardzo miła obsługa i schludnie urządzony bar. Potrawy bardzo smaczne, choć...
~enigma
-

dodano: 12 stycznia 2013

R - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim... Super jedzonko,super cena i super obsługa ;)
~R
-

dodano: 22 grudnia 2012

Smacznie, tanio, i miło wątek zamknięty Jadam w "pociągu" raz na jakiś czas kiedy mam chęć na makaron. Bardzo lubię...
~Polka
-

Jestem tam zawsze :) wątek zamknięty Zawsze, prosto z pociągu ze Szczecina, idę do Pociągu do Makaronu :)....
~eeefffaaa
-

Rewelacja wątek zamknięty Gorąco polecam makarony w tym Pociągu, są przepyszne, świeże, szybko...
~Karolina
-

Polecam :) wątek zamknięty Do "Pociągu" chodzę średnio raz w tygodniu i muszę przyznać, że uwielbiam to...
~Stałą klientka
-

Widać pociąg nie wystarczy wątek zamknięty Jak sama nazwa wskazuje, specjalnością zakładu powinien być makaron,...
~Gjubbi
7

dodano: 14 lutego 2012

Najpaskudniejszy makaron jaki jadłam... wątek zamknięty Rozumiem, że 8-14 zł to nie jest wygórowana cena, ale ten makaron zasłużył...
~bleh
-

dodano: 17 września 2012

pyyyysznie!!!! wątek zamknięty Zajadam makaron dnia: W sosie kurkowym. REWELACJA!!!!
~Magda
-

dodano: 23 sierpnia 2012

tomeee - opinia wątek zamknięty Jest dobrze. Smacznie, różnorodnie, z miłą obsługą, i w przystępnych cenach.
~tomeee
-

dodano: 2 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry