Widok

Poczta Polska

Polityka Praca Temat dostępny też na forum:
Dla tych co narzekają na listonoszy i innych pracowników na Urzędach Pocztowych Mogą sobie przeczytać dlaczego tak jest i co się działo w Warszawie w sobotę może trochę ochłoną zanim coś powiedzą.

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3612757,pocztowcy-na-manifestacji-w-warszawie-stanowisko-poczty-polskiej,id,t.html

"Pocztowcy, domagają się m.in. "natychmiastowego wycofania wypowiedzenia zbiorowego układu pracy, zatrzymania procesu likwidacji i przekształcania placówek pocztowych, zaprzestania zwolnień pracowników w każdej formie a szczególnie wymuszania na nich zgody na zwolnienie, a także nie zatrudniania pracowników na niepełny etat oraz na tzw. umowach śmieciowych oraz podwyżki płac"."

Czytaj więcej: http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3612757,pocztowcy-na-manifestacji-w-warszawie-stanowisko-poczty-polskiej,id,t.html
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 30
Pocztę należy sprywatyzować !!!!
Otworzyć i dostarczać listy i przesyłki również w weekendy - a wtedy będziecie mogli mówić że jesteście konkurencyjni !!!!!
Aktualnie Poczta to relikt przeszłości , która nie ma pomysłu na przyszłość !!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jedna poczta na całe województwo - śmieszna jesteś :) Garstka pracowników haha, i co może moje awizo gdy jestem z poza Gdańska będę mógł odebrać w tym urzędzie ??
Robic wam się nie chce tylko moje pieniądze z podatków brać!!!!!!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3
up Gd 50 czynna całodobowo, Realisto widzę, że Ci po prostu mało i realnie szukasz dalej :)
imageimage
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 25
a gdzie jest poczta otwarta w niedzielę ???
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
spora rzesza kierowników i naczelników robi w soboty na okienkach :)
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25
a listonosze mają wolne weekendy :) , nie wspomnę o wielkiej rzeszy naczelników , kierowników itd.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuję zasięgnąć wiedzy, a potem się wypowiadać :) nie przypominam sobie żebym miała wolne weekendy, i wolałabym pracę u prywaciarza bo pewnie zarobiłabym więcej i nie martwiłabym się czy starczy mi do 10tego :)
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Problem Poczty Polskiej - tylko dlatego że jest Państwowa !!!!
Dlaczego niby wszyscy podatnicy mają utrzymywać tego molocha ??
Pracuję u prywaciarza, nie dostaję 13-tki , weekendów nie mam wolnych. By zarobić więcej niż tylko minimalna pensja muszę pracować więcej !!!!
Dlaczego podatnicy nie dopłacą do mojej pensji ???
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

do góry