Widok

Pod żurawiem - Egiertowo

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, co myślicie o restauracji Pod żurawiem w Egiertowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam tam na weselu 2 lata temu. ale w tym budynku drugim od ulicy, czyli to chyba sala mniejsza. Bardzo fajny klimat, bardzo ładnie wystrój w środku. Do obsługi zastrzeżeń nie miałam. Wszystko podane jak trzeba, szybko, sprawnie. Jestem osobą w sumie niewymagającą ale jedzenie niespecjalnie mi smakowało...
Ogólnie OK:)
to byla jedna z sal ktora ogladalismy przed wyborem miejsca na wesele. Akurat kiedy tam bylismy wszystko bylo przygotowane na przyjazd Mlodych wiec widzialam w pelnej okazalosci co i jak. Wystroj OK, troche za tloczno z ozdobami ale to juz kwestia gustu, zastawa stolowa tez OK, krzesla i stoly ulozone tez w porzadku. Pani wlascicielka mila, cena za menu tez OK ale.... no wlasnie.
Na stolach staly juz talerzyki z surowkami. Zaciekawila mnie ilosc - "kupeczki" jakby lyzka od zupy nakladane. Zapytalam Pania wiec jaka jest gramatura potraw. Powiedziala ze 100 gram. No i to byl gwozdz do trumny. Tym sie na weselu nie da najesc. Pozdrawiam.
witam,
22 maja fotografowalam tam na weselu.
bylam na duzej sali, miejsce bardzo przyjemne, sala duza, i ladnie ustrojona, jedzenia byly WIELKIE ILOSCI ! bardzo smacznego zreszta.
goscie zajadali, wiec nie tylko mi smakowalo, obok miejsca z nclegami, wiec jest gdzie przenocowac. bsluga tez w porzadku, szybko, sprawie i dziewczyny bardzo mile.
szczerze moge polecic to miejsce
dzisiaj wieczorem na www.ania1410.rox.pl bedzie mozna zobaczyc kilka zdjec ze wspomnianego wesela
pozdrawiam

image
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
jak to z porcjami wszystko zależy tak na prawde przecież od młodych ile zamówią, w jakich ilościach itp. Kucharz w ciągu tych 2 lat tez mógł się zmienić :)
Melrose.com.pl gdzie obiecane zdjęcia sali z wesela Pod Żurawiem w Egiertowie? czekamy....
zgadzam się z tą opinią byłam tam gościem na weselu !!!
Było dokładnie tak jak w/w
mi sie tam nie podobalo ze sala do tanczenia jest oddzielona od sali gdzie sie je i praktycznie jak siedzisz to nie widzisz co sie dzieje na parkiecie, a nie ma tam tak duzo miejsca zeby wszyscy mogli stanac i widziec co sie dzieje
Mieliśmy tam wesele na 80 osób. Wszystko super!!!
Wystrój restauracji jest super, na dworze z resztą też ( można porobić sobie naprawdę fajne zdjęcia)
Jedzonko pyszne i tyle że aż się stoły uginały:) Goście jedli aż im się uszy trzęsły:) Obsługa przemiła, panie były na każde zawołanie. Bardzo szybko się "uwijały". Goście zawsze mieli czyste nakrycie. Nie mogę powiedzieć złego słowa
Byłam tam dwa lata temu na weselu i szukając dla siebie lokalu moje pierwsze kroki skierowałam właśnie tam i tak zostało :)
do góry