Widok
byłam tam na weselu 2 lata temu. ale w tym budynku drugim od ulicy, czyli to chyba sala mniejsza. Bardzo fajny klimat, bardzo ładnie wystrój w środku. Do obsługi zastrzeżeń nie miałam. Wszystko podane jak trzeba, szybko, sprawnie. Jestem osobą w sumie niewymagającą ale jedzenie niespecjalnie mi smakowało...
Ogólnie OK:)
Ogólnie OK:)
to byla jedna z sal ktora ogladalismy przed wyborem miejsca na wesele. Akurat kiedy tam bylismy wszystko bylo przygotowane na przyjazd Mlodych wiec widzialam w pelnej okazalosci co i jak. Wystroj OK, troche za tloczno z ozdobami ale to juz kwestia gustu, zastawa stolowa tez OK, krzesla i stoly ulozone tez w porzadku. Pani wlascicielka mila, cena za menu tez OK ale.... no wlasnie.
Na stolach staly juz talerzyki z surowkami. Zaciekawila mnie ilosc - "kupeczki" jakby lyzka od zupy nakladane. Zapytalam Pania wiec jaka jest gramatura potraw. Powiedziala ze 100 gram. No i to byl gwozdz do trumny. Tym sie na weselu nie da najesc. Pozdrawiam.
Na stolach staly juz talerzyki z surowkami. Zaciekawila mnie ilosc - "kupeczki" jakby lyzka od zupy nakladane. Zapytalam Pania wiec jaka jest gramatura potraw. Powiedziala ze 100 gram. No i to byl gwozdz do trumny. Tym sie na weselu nie da najesc. Pozdrawiam.
witam,
22 maja fotografowalam tam na weselu.
bylam na duzej sali, miejsce bardzo przyjemne, sala duza, i ladnie ustrojona, jedzenia byly WIELKIE ILOSCI ! bardzo smacznego zreszta.
goscie zajadali, wiec nie tylko mi smakowalo, obok miejsca z nclegami, wiec jest gdzie przenocowac. bsluga tez w porzadku, szybko, sprawie i dziewczyny bardzo mile.
szczerze moge polecic to miejsce
dzisiaj wieczorem na www.ania1410.rox.pl bedzie mozna zobaczyc kilka zdjec ze wspomnianego wesela
pozdrawiam
22 maja fotografowalam tam na weselu.
bylam na duzej sali, miejsce bardzo przyjemne, sala duza, i ladnie ustrojona, jedzenia byly WIELKIE ILOSCI ! bardzo smacznego zreszta.
goscie zajadali, wiec nie tylko mi smakowalo, obok miejsca z nclegami, wiec jest gdzie przenocowac. bsluga tez w porzadku, szybko, sprawie i dziewczyny bardzo mile.
szczerze moge polecic to miejsce
dzisiaj wieczorem na www.ania1410.rox.pl bedzie mozna zobaczyc kilka zdjec ze wspomnianego wesela
pozdrawiam
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
ania.melrose@gmail.com
ania.melrose@gmail.com
Mieliśmy tam wesele na 80 osób. Wszystko super!!!
Wystrój restauracji jest super, na dworze z resztą też ( można porobić sobie naprawdę fajne zdjęcia)
Jedzonko pyszne i tyle że aż się stoły uginały:) Goście jedli aż im się uszy trzęsły:) Obsługa przemiła, panie były na każde zawołanie. Bardzo szybko się "uwijały". Goście zawsze mieli czyste nakrycie. Nie mogę powiedzieć złego słowa
Wystrój restauracji jest super, na dworze z resztą też ( można porobić sobie naprawdę fajne zdjęcia)
Jedzonko pyszne i tyle że aż się stoły uginały:) Goście jedli aż im się uszy trzęsły:) Obsługa przemiła, panie były na każde zawołanie. Bardzo szybko się "uwijały". Goście zawsze mieli czyste nakrycie. Nie mogę powiedzieć złego słowa