Widok

Podanie obrączek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny, czy która z Was ma w planach ślubnych żeby obrączki do ślubu niosło dziecko??? Czy orientujecie się jak to wygląda w praktyce? Mamy z narzeczonym 1,5 rocznego synka, w sierpniu bierzemy ślub (Mały będzie miał wtedy nieco ponad 2 latka) myślicie że sobie poradzi? Boje się że np nie bedzie chciał dać tych obrączek ksiedzu, wywróci sie z nimi i gdzieś się poturlają albo co gorsza ucieknie gdzieś z nimi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, u nas na ślubie obrączki niosła moja 5 letnia bratanica. Była bardzo poważna i obrączki przekazała dopiero jak mieliśmy je sobie nakładać. Dzielnie trzymała poduszeczkę czekając aż ksiądz poświęci i nałożymy sobie obrączki:) My mieliśmy tasiemki na których były przywiązane nasze obrączki. Wiem, że bratowa dużo z nią ćwiczyła :) moim zdaniem dziecko w wieku 2 lat jest troszkę za małe. . .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez uważam że 2 lata to za mało, my mamy w rodzinie dziewczynkę, która ma 5lat i zastanawiamy się czy będzie na tyle odważna żeby pójść. Wydaje mi się że to zależy od charakteru dziecka ale taki odpowiedni wiek to chyba tak od 4-5 lat do 8-9 tak mi się wydaje ale mówię to zależy od tego jakie są te dzieci:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sami powinniście znać dziecko najlepiej, ale wydaje mi się, że 2 lata to jednak trochę mało ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
2 lata wydaje się mało, ale niektóre dzieci są już bardzo rozwinięte w tym wieku. Znacie swojego dzieciaka i powinniście najlepiej wiedzieć, czy sobie poradzi. A jeśli nie będziecie pewni, to lepiej wybrać inną opcję ;)
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry