Widok

Podejrzana NIANIA.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia przychodzi do nas nowa niania. Młoda, zgrabna dziewczyna i albo jestem już przewrażliwiona, albo ona czuje miętę do mojego męża!! Kurcze, rano przed wyjściem do pracy widzę, jak ona się wypina, napina i pręży przed moim facetem. Szlag mnie trafia jak nakłada dekolt taaaki że aż jej prawie pępol widać, a jak kucnie przed nim, to widać jej pół pupska i prawie całe stringi:/. Rozmawiałam dziś o tym z mężem, ale on rzucił tylko stwierdzeniem, że "ona mu nie robi i żebym przestała mieć te swoje megawku*woschizofochy". Jestem cholernie zazdrosna o swojego męża i mam chęć wydłubać jej oczy :((( Nie wiem co zrobić w tej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ara, tym problemu nie rozwiążesz, z zazdrością trzeba walczyć, a nie usuwać babki z cyckami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To czym problem?!
Mąż twardy :)jak skała, nieugięty, Ty wspaniała żona- zazdrosna jak lwica w zoo- ważne tu chyba dobro dziecka, co?!

A myslisz,że emerytki to na szydełku siedzą i robią dnie całe i w pacynki z dzidziusiem się bawią?!

Można się zdziwić i to grubo....
Bedziesz tak każdą zwalniał i zatrudniała, trwać o będzie,ąz się z choroby nie wyleczysz, zwanej zazdrością!I to w sumie pewnie chorą;/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
kkasia1 no nie powiem że małe, bo skłamałabym;D ogólnie ładna dziewczyna z niej, bo jest szczupła, zadbana i wysportowana. Ogólnie podoba mi się jej podejście do mojej córci i widzę, że mała ją też polubiła, ale jestem zazdrosna i już :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to masz na kim potrenować :)). Prędzej czy później znowu gdzieś się taka znajdzie, w pracy, albo sąsiadka, wszystkich nie wyeliminujesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nastepna jak bedziesz przyjmowac to co karzesz sie rozebrac ?? co by nie miala lepszego ciala i maz oka nie zawieszal ;)
A dzieckiem jak sie zajmuje? Dobrze czy źle? Bo jeśli dobrze, to chyba troche szkoda zwalniać tylko dlatego że jest zgrabna? Myślałam że matki chcą zawsze najlepiej dla dziecka. Uprzedzę pytanie i odpowiem od razu że ja dziecka nie mam więc pewnie "nic o życiu nie wiem", ale myślę że nie krzywdziłabym dziecka (jeśli opiekunka dobrze by się nim opiekowała i dziecko byłoby z nią zżyte) i nie mściłabym sie na Bogu ducha winnej dziewczynie (zwalniajac ją) tylko dlatego że jest ode mnie atrakcyjniejsza.
Kurczę, czy ładna=lafirynda :P
Chyba jesteś przewrażliwiona. Zwalniając ją, nic nie zyskasz, ew. politowanie męża :P

Jeżeli mąż ma Cię zdradzić, to pójdzie śmieci wyrzucić
Tylko cieszyć się, że ładna, zgrabna lala ślini się na Twojego męża :P

Niania powinna być osobą odpowiedzialną, lubianą przez dziecko, a nie paskudą niczym Hogata, co to męża i dziecko straszyć będzie ;)
cHYBA BARDZIEJ POWINNO CIĘ INTERESOWAĆ CZY ZAJMUJE SIĘ RPAWIDŁOWO TWOIM DZIECKIEM. Marna prowokacja, tak w ogóle, albo jesteś taka głupia jak piszesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Do pracy
Nie mogę puścić Cię nie nie
Tam tyle kobiet
Każda w myślach gwałci Cię"

;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja tam uważam, że "okazja czyni złodzieja" zaufanie zaufaniem, ale ja bym nie zatrudniła takiej niani. Młode kobiety są bezwzględne a faceci to... tylko faceci ;)

Dziwi mnie tylko, że skoro jak sama twierdzisz straszna z Ciebie zazdrośnica to czemu nie pomyślałaś o tym wcześniej ? Przecież mąż i ojciec zabawiający się z nianią swoich dzieci to taki banał, że już nawet w serialach tego nie pokazują, nie sposób więc o tym nie pomyśleć ;)

Jak sądze na rozmowę w habicie i masce weneckiej nie przyszła...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli masz zamiar podziekwoac dziewczynie to podejmij decyzje jak najszybciej, poniewaz Twoja corcia sie potem do niej przyzwyczai i bedzie niemilo sie rozstac :/
ja po 1 kazala bym jej sie ubierac troche inaczej ze dziecko nie musi ogladac jej tyłka jak kuca o:)
A ja jestem ciekawa kto zaklada takie prowokacje ? ;p
No kurcze kobito masz rozum, sama powinnas wiedziec co robic.
Chyba ktos raz na jakichś czas podrzuca takie tematy afery ;D
Nie chciałabym żeby niania tak się ubierała przy dziecku - ona je przez część dnia wychowuje. W końcu jest w pracy, jakieś reguły obowiązują. Poza tym w krótkiej spódniczce lub z wielkim dekoltem pewnych rzeczy nie da się robić sprawnie przy dziecku. Może zapytaj ją, czy nie wolałaby przychodzić w "wygodniejszych" ciuchach, żeby mogła swobodniej bawić się z małą?

Mąż jak będzie chciał to i tak Cię zdradzi - z nią lub z inną, znaleźć chętną to teraz żaden problem.

Jak idziemy gdzieś z mężem to sama czasem mu powiem: "Patrz, ale laska, jakie nogi" itp. Przecież prawdy nie ukryjesz, a Ty masz na pewno jeszcze inne atuty, dzięki którym się z Tobą ożenił.
"Mąż jak będzie chciał to i tak Cię zdradzi - z nią lub z inną, znaleźć chętną to teraz żaden problem."

Ale w domu majac pod reka chetna panienke to nie to samo widzac ja na ulicy.A młode dziewczyny często nie mają skrupułów i samotne mamy i podrywaja,wplątuja sie w romanse z żonatymi facetami.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
To u męża w pracy też należałoby zrobić kontrolę;)
maz w pracy nie jest z kobieta sam na sam raczej
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
E, dziewczyny, okazja czyni złodzieja ?
Do do duszy z takim mężem co z okazji korzystać będzie
No sorry, ale jak zaufanie to po całości. Jak można obawiać się ładnej niani, to również ładnej koleżanki z pracy, ładnej ekspedientki w sklepie, ładne dziewczyny na imprezach firmowych itd.

Zaufanie i jeszcze raz zaufanie !! A jeżeli możemy się obawiać, że okazja może przyczynić się do skoku w bok, bo to tylko facet, to jak dla mnie małżeństwo do bani.
Bo każda z nas zapewne miała w swoim życiu okazję na skok w bok i co skorzystała, tylko dlatego, że taka okazja była ?

Moim zdaniem nie ma reguły, czy niania miss czy potwór, jak facet ma tendencje do skoków w bok to i tak w końcu znajdzie okazje

NIANIA JEST OD TEGO, ŻEBY DOBRZE SIĘ OPIEKOWAĆ NASZYM DZIECKIEM, A ŻE JEST ZADBANA TO CHWAŁA JEJ ZA TO
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia - dokładnie.

Poza tym ciągłe podejrzenia ze strony żony mogą być w końcu na tyle wkurzające dla męża, że faktycznie poszuka "zrozumienia" u innej. Nie usprawiedliwiam, ale...

Pytanie: ta niania jest zadbana czy wyzywająco ubrana?? Bo dla mnie te 2 rzeczy trochę się wykluczają - jeśli umie zadbać o swój wygląd to nie wygląda jak wywłoka.
No tak, a co do za mąż co "faktycznie poszuka zrozumienia u innej" chyba jeszcze gorszy niz ten co skoczy w bok, bo laska okazała sie atrakcyjna...więc co też małżeństwo do bani ?

Piękne jest to co mówicie ale niestety 30 lat życia utwierdziło mnie w przekonaniu, że niestety często bywa inaczej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry