Widok

Podejrzana NIANIA.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia przychodzi do nas nowa niania. Młoda, zgrabna dziewczyna i albo jestem już przewrażliwiona, albo ona czuje miętę do mojego męża!! Kurcze, rano przed wyjściem do pracy widzę, jak ona się wypina, napina i pręży przed moim facetem. Szlag mnie trafia jak nakłada dekolt taaaki że aż jej prawie pępol widać, a jak kucnie przed nim, to widać jej pół pupska i prawie całe stringi:/. Rozmawiałam dziś o tym z mężem, ale on rzucił tylko stwierdzeniem, że "ona mu nie robi i żebym przestała mieć te swoje megawku*woschizofochy". Jestem cholernie zazdrosna o swojego męża i mam chęć wydłubać jej oczy :((( Nie wiem co zrobić w tej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
zwolnić młoda nianię i zatrudnić starszą panią , która nie zrobi ci konkurencji :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to masz problem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zatrudnij emerytkę,będziesz bezpieczna :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja to bym juz na wstępie wyeliminowała taką niańkę
:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo pana-nianię :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kto ją zatrudnił?:D skoro jesteś zazdrosna o męża to w ogóle było jej nie brać pod uwagę na starcie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe, chyba masz 2 wyjścia, albo ją zwolnić, albo pogadać żeby się inaczej ubierała do pracy.
Hmm.... są lafiryndy, które do każdego faceta sie wypinają i wdzięcza jakby chciały się z nim zaraz rozmnażać, taki typ, niekoniecznie ma wobec niego jakieś zamiary
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. A na początku ie widziały gały co ...zatrudniały?!
2. Jak można sugerować dziewczynie, aby ubierała się tak, czy siak, no bez przesady!
3. Zwolnij i zatrudnij jak piszą dziewczyny, mniej konkurencyjną sztukę:)(tylko ustal to z mężem, żebyś go nie skrzywdziła nagłą decyzją:) hehe

4. Z drugiej strony- na ulicy też jest masa lasek z tyłkami w stringach, wywalonym biustem, itd.Jakby chciał, to dla chcącego, nic trudnego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
"2. Jak można sugerować dziewczynie, aby ubierała się tak, czy siak, no bez przesady!"

nie rozumiem co w tym złego? kobieta przychodzi do pracy i tak jak wszędzie mogą obowiązywać pewne zasady co do stroju. Do pracy tez z połową pupy gołą by nie przyszła, prawda? do kościoła czy do szkoły też nie powinno się przychodzić w stroju dyskotekowym, nie wiem, może ja jestem jakiejś "starej daty" ale trochę taktu w doborze stroju na różne okazje powinno się mieć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, ale to, jak się ktoś prezentuje i czy umie się odpowiednio ubrać to się bierze pod uwagę przy zatrudnianiu. Jakoś głupio dorosłą osobę instruować, jak się jej wypada ubierać :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może dobrze się czuje w duzym dekolcie?!Przy obsłudze dziecka, jest jej wygodnie.
Ma ubrać golf pod szyję, tylko dlatego,że mąż -pracodawca-ślini się na jej cycki?!
Jego problem:) i jego żony!

Podejrzewam,że nie przychodzi w mini i nie robi szpagatu w stringach, podczas podgrzewania kaszki...:)

Każdy mierzy swoją miarą, i zapewne autorka -zazdrosna o męża, ja pisze niemiłosiernie, trochę wyolbrzymia sprawę!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Może dobrze się czuje w duzym dekolcie?!Przy obsłudze dziecka, jest jej wygodnie."

No, zawsze możne podać cycek dziecku jakby płakało :)))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahahahahaha ciotka, jadziesz jak zwykle po całości :)))

wg mnie temat-prowokacja :))) ale dobre, no mój też by się ślinił - wiadomo zdrowy chłop hahahahaha
ja bezposrednia jestem więc powiedziałabym, że dziecko już nie jest karmione piersią i mrugnęłabym do pani oczko :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no podobno "mu nie robi"
moze pora zaczac tez sie wypinac przed mezem ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A, no Cytryna, dobre!
Hehe..

Może na zmianę , raz dziecku poda cycusia, raz "pracodawcy":)
Wilk syty i owca...cała;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Duże te cycki chociaż??
Anna1979 czy ja napisałam gdzieś, że mój mąż ślini się na jej widok? Chyba źle zrozumiałaś. Mój mąż zachowuje się wobec niej normalnie, bynajmniej ja nie zauważyłam żadnych dziwnych sygnałów z jego strony wobec niej, to ona się klei do niego jak mucha do kupy. Głupio mi zwracać jej uwagę na temat jej ubioru, poczekam kilka dni i zobaczę co się z tego rozwinie, najwyżej ją zwolnię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe dobre - jasne że to prowokacja :) ale się nasmiałam z tych cycków :P

Zwolnić i już :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry