Widok

Podejrzana NIANIA.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od tygodnia przychodzi do nas nowa niania. Młoda, zgrabna dziewczyna i albo jestem już przewrażliwiona, albo ona czuje miętę do mojego męża!! Kurcze, rano przed wyjściem do pracy widzę, jak ona się wypina, napina i pręży przed moim facetem. Szlag mnie trafia jak nakłada dekolt taaaki że aż jej prawie pępol widać, a jak kucnie przed nim, to widać jej pół pupska i prawie całe stringi:/. Rozmawiałam dziś o tym z mężem, ale on rzucił tylko stwierdzeniem, że "ona mu nie robi i żebym przestała mieć te swoje megawku*woschizofochy". Jestem cholernie zazdrosna o swojego męża i mam chęć wydłubać jej oczy :((( Nie wiem co zrobić w tej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
no to po co w ogóle ten wątek?

a tak a propos to z moich obserwacji wynika, że nie zawsze facet zdradza żonę z ładniejszą.... a co gorsza zdradzane są kobiety ładne, eleganckie, pociągające... może są takie tylko dla otoczenia, a dla męża to zołzy, dlatego wola jakąś normalną kobitke, niekoniecznie ładniejszą, wystarczy żeby nie była "megacośtamrwiająca" ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny dziękuję za porady, nie rozpisujcie się już dalej, bo przemyślałam to wszystko dokładnie i na pewno nie zwolnię jej za to, że jest wyzywająco ubrana, bo sama nie jestem jakimś upasionym pasztetem, który mógłby się czuć zagrożony;) Dzieckiem opiekuje się jak na razie SUPER, więc to najważniejsze :) Widzę, że córcia ją polubiła, a mój mąż jest super kochanym facetem i na pewno nie skorzystałby z takiej okazji, bo przecież mnie kocha :)
Tak, mąż który poszuka zrozumienia u innej też jest do bani.
Tak samo mąż który poleci na zadbaną laskę która się do niego wdzięczy. Dla mnie różnicy nie ma, jest za to inny powód, bardziej zrozumiały.

Mnie samą denerwują podejrzenia, więc nie dziwię się że mąż może uważać je za "megawku...ące". Róbcie tak dalej, ciekawe ile facet wytrzyma.
Czy wasi mężowie też podejrzewają Was o zdradę ilekroć wychodzicie z koleżankami na kawę??

Nie chajtała bym się gdybym nie ufała mężowi na tyle, by zostawić go sam na sam z ładną opiekunką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja kolezanka tez zatrudnila taka ladna nianie a jak ktos pytal czy sie nie boi ze maz skoczy w bok to odsylala wszystkich na jej strone na nasza klase zeby sobie oblukali jej chlopaka bodybuildera pokaznych rozmiarow. hehe tak mi sie skojarzylo jak czytalam ten watek. a co autorki to dla mnie lekka porazka jezeli jest to na serio, proponuje zalozyc ukryta kamere
Larisa, mąż który szuka pocieszenia u innej, który skorzysta z okazji, który nie rozumie co to dam, żona i nie potrafi się oprzeć ładnym cycką jest guzik wart i tyle.

Jeżeli miałabym żyć w związku z kimś kto korzysta z okazji, a ja dostaję furii na widok ładnej niani z obawą, że mąż ją przeleci, to bym za mąż nie wychodziła, bo bym się wykończyła w kilka dni :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak, a co do za mąż co "faktycznie poszuka zrozumienia u innej" chyba jeszcze gorszy niz ten co skoczy w bok, bo laska okazała sie atrakcyjna...więc co też małżeństwo do bani ?

Piękne jest to co mówicie ale niestety 30 lat życia utwierdziło mnie w przekonaniu, że niestety często bywa inaczej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia - dokładnie.

Poza tym ciągłe podejrzenia ze strony żony mogą być w końcu na tyle wkurzające dla męża, że faktycznie poszuka "zrozumienia" u innej. Nie usprawiedliwiam, ale...

Pytanie: ta niania jest zadbana czy wyzywająco ubrana?? Bo dla mnie te 2 rzeczy trochę się wykluczają - jeśli umie zadbać o swój wygląd to nie wygląda jak wywłoka.
E, dziewczyny, okazja czyni złodzieja ?
Do do duszy z takim mężem co z okazji korzystać będzie
No sorry, ale jak zaufanie to po całości. Jak można obawiać się ładnej niani, to również ładnej koleżanki z pracy, ładnej ekspedientki w sklepie, ładne dziewczyny na imprezach firmowych itd.

Zaufanie i jeszcze raz zaufanie !! A jeżeli możemy się obawiać, że okazja może przyczynić się do skoku w bok, bo to tylko facet, to jak dla mnie małżeństwo do bani.
Bo każda z nas zapewne miała w swoim życiu okazję na skok w bok i co skorzystała, tylko dlatego, że taka okazja była ?

Moim zdaniem nie ma reguły, czy niania miss czy potwór, jak facet ma tendencje do skoków w bok to i tak w końcu znajdzie okazje

NIANIA JEST OD TEGO, ŻEBY DOBRZE SIĘ OPIEKOWAĆ NASZYM DZIECKIEM, A ŻE JEST ZADBANA TO CHWAŁA JEJ ZA TO
maz w pracy nie jest z kobieta sam na sam raczej
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
To u męża w pracy też należałoby zrobić kontrolę;)
"Mąż jak będzie chciał to i tak Cię zdradzi - z nią lub z inną, znaleźć chętną to teraz żaden problem."

Ale w domu majac pod reka chetna panienke to nie to samo widzac ja na ulicy.A młode dziewczyny często nie mają skrupułów i samotne mamy i podrywaja,wplątuja sie w romanse z żonatymi facetami.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Nie chciałabym żeby niania tak się ubierała przy dziecku - ona je przez część dnia wychowuje. W końcu jest w pracy, jakieś reguły obowiązują. Poza tym w krótkiej spódniczce lub z wielkim dekoltem pewnych rzeczy nie da się robić sprawnie przy dziecku. Może zapytaj ją, czy nie wolałaby przychodzić w "wygodniejszych" ciuchach, żeby mogła swobodniej bawić się z małą?

Mąż jak będzie chciał to i tak Cię zdradzi - z nią lub z inną, znaleźć chętną to teraz żaden problem.

Jak idziemy gdzieś z mężem to sama czasem mu powiem: "Patrz, ale laska, jakie nogi" itp. Przecież prawdy nie ukryjesz, a Ty masz na pewno jeszcze inne atuty, dzięki którym się z Tobą ożenił.
A ja jestem ciekawa kto zaklada takie prowokacje ? ;p
No kurcze kobito masz rozum, sama powinnas wiedziec co robic.
Chyba ktos raz na jakichś czas podrzuca takie tematy afery ;D
ja po 1 kazala bym jej sie ubierac troche inaczej ze dziecko nie musi ogladac jej tyłka jak kuca o:)
jezeli masz zamiar podziekwoac dziewczynie to podejmij decyzje jak najszybciej, poniewaz Twoja corcia sie potem do niej przyzwyczai i bedzie niemilo sie rozstac :/
A ja tam uważam, że "okazja czyni złodzieja" zaufanie zaufaniem, ale ja bym nie zatrudniła takiej niani. Młode kobiety są bezwzględne a faceci to... tylko faceci ;)

Dziwi mnie tylko, że skoro jak sama twierdzisz straszna z Ciebie zazdrośnica to czemu nie pomyślałaś o tym wcześniej ? Przecież mąż i ojciec zabawiający się z nianią swoich dzieci to taki banał, że już nawet w serialach tego nie pokazują, nie sposób więc o tym nie pomyśleć ;)

Jak sądze na rozmowę w habicie i masce weneckiej nie przyszła...
"Do pracy
Nie mogę puścić Cię nie nie
Tam tyle kobiet
Każda w myślach gwałci Cię"

;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
cHYBA BARDZIEJ POWINNO CIĘ INTERESOWAĆ CZY ZAJMUJE SIĘ RPAWIDŁOWO TWOIM DZIECKIEM. Marna prowokacja, tak w ogóle, albo jesteś taka głupia jak piszesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kurczę, czy ładna=lafirynda :P
Chyba jesteś przewrażliwiona. Zwalniając ją, nic nie zyskasz, ew. politowanie męża :P

Jeżeli mąż ma Cię zdradzić, to pójdzie śmieci wyrzucić
Tylko cieszyć się, że ładna, zgrabna lala ślini się na Twojego męża :P

Niania powinna być osobą odpowiedzialną, lubianą przez dziecko, a nie paskudą niczym Hogata, co to męża i dziecko straszyć będzie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A dzieckiem jak sie zajmuje? Dobrze czy źle? Bo jeśli dobrze, to chyba troche szkoda zwalniać tylko dlatego że jest zgrabna? Myślałam że matki chcą zawsze najlepiej dla dziecka. Uprzedzę pytanie i odpowiem od razu że ja dziecka nie mam więc pewnie "nic o życiu nie wiem", ale myślę że nie krzywdziłabym dziecka (jeśli opiekunka dobrze by się nim opiekowała i dziecko byłoby z nią zżyte) i nie mściłabym sie na Bogu ducha winnej dziewczynie (zwalniajac ją) tylko dlatego że jest ode mnie atrakcyjniejsza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry