Widok

Podgrzewacz Tommee Tippee

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kupiliśmy dzisiaj 2 butelki TT (małe, do herbatki) i niestety nie mieszczą się do naszego podgrzewacza :P

musimy zmienić podgrzewacz :P

Teraz na wszelki wypadek wybierzemy TT ;) ale pytanie - inne butelki też da się w nim podgrzać? (mamy 2 szerokie i 1 wąską Dr Brown's)

proszę o opinie o tym podgrzewaczu :)

chyba, że macie inne propozycje - czy w jeszcze jakimś innym podgrzewaczu można używać butelek TT?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
agusia - ja mam podgrzewacz cały czas na 1 ustawiony i tam wsadzam butle z woda, nie korzystalam jeszcze z 3 ale raz z dwojki jak chcialam cos szybko podgrzac ale to byl za gorace wiec musialam isc schładzac.
aha a u mnie zwykle pali sie czerwona, no chyba ze zmienie z 1 na 2 to wtedy zapala sie zielona lampka

tez w sumie jestem ciekawa co oznaczaja te 1,2,3 ile stopni itd...
bo ja korzystam tylko z 1 ...
Ja mam podgrzewacz TT i cały czas podgrzewam na 3, na 1 za długo trzeba było czekać.
roxi - a czy czasem na 3 to sie nie gotuje? bo ja wczoraj wrzuciłam na 2 i juz mi woda bulgotala i herbatka byla za goraca, musiałam isc ochłodzic pod woda, a na 1 temp jest idealna
Trzeba szybciej wyciągnąć. Jak miałam na 1 musiałam długo czekać, a to się bardzo nie podobało Weronice ;)
czyli jak Młody długo się wybudza - to mogę włączyć 1? a jak na "już teraz w tym momencie" potrzebujemy mleko - to ustawić na 3 :)

dzięki Dziewczyny :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry