Widok
Hal żartujesz z "detronizowania grupy samców alfa" czy z "montowanej przeciwko tobie ofensywy"?
I oczywiście masz prawo do posiadania i wyrażenia własnej opinii. Masz też prawo sądzić że wydumani czy też prawdziwi wrogowie bezustannie o Tobie myśląc życzą Ci jak najgorzej ale chyba nieco trąci to jednak megalomanią.
I oczywiście masz prawo do posiadania i wyrażenia własnej opinii. Masz też prawo sądzić że wydumani czy też prawdziwi wrogowie bezustannie o Tobie myśląc życzą Ci jak najgorzej ale chyba nieco trąci to jednak megalomanią.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
@Mikronezja - nie chce mi się szukać tego wątku i bawić się w Sadylowe wklejanie cytatów sprzed paru lat. Jeśli samodzielnie wrócisz do własnych wypowiedzi w tamtym wątku, to jasno z nich odczytasz skrajną nienawiść jaką prezentowałaś do byłego męża.
Halewicz nie jest wszechwiedzący ale: ma dobrą pamięć, potrafi wnioskować, z logiki miał 5-tkę i ma duże doświadczenie życiowe i zawodowe w zakresie, który poniekąd daje legitymację do stwierdzenia, że takich jak Ty, widział i słyszał dziesiątki (patrz wątek).
Możesz oczywiście temu zaprzeczyć i napisać, że z byłym mężem łączą Was stosunki przyjacielskie, kumplujecie się, chodzicie wspólnie ze swoimi partnerami na imprezy, a nawet zdarzyło się Wam parę razy po rozwodzie pójść do łóżka:)
Kontynuuj... ^^
Halewicz nie jest wszechwiedzący ale: ma dobrą pamięć, potrafi wnioskować, z logiki miał 5-tkę i ma duże doświadczenie życiowe i zawodowe w zakresie, który poniekąd daje legitymację do stwierdzenia, że takich jak Ty, widział i słyszał dziesiątki (patrz wątek).
Możesz oczywiście temu zaprzeczyć i napisać, że z byłym mężem łączą Was stosunki przyjacielskie, kumplujecie się, chodzicie wspólnie ze swoimi partnerami na imprezy, a nawet zdarzyło się Wam parę razy po rozwodzie pójść do łóżka:)
Kontynuuj... ^^
@Graszka - Mikronezja rozwodziła się, opisywała swoje doznania związane z byłym mężem, przeczytała ode mnie parę słów o swoim stosunku do byłego męża, widocznie już wcześniej gdzieś to słyszała, bo mocno się obruszyła i teraz nie może mi tego darować^^ Ot, sfrustrowana nieudanym małżeństwem dziewczyna i tyle. Byle dalej od takich.