Widok
"@Mikronezja
Do jednych facetów to Ty taka mila jestes ze az mdli
a do niektórych jestes zolza poprostu.Czemu jestes taka?
ktos cie skrzywdzil np. facet jakis poj...aniec?
@Sadyl i Crosss
Ja myslalem ze wy madrzejsi jestescie.Kukurykuuuu!"
19:20
Ciekawe, że wczoraj to był tekst jakiegoś Maćka, a dziś w nicku jest Graszka. Wstydź się, blondyna!
Do jednych facetów to Ty taka mila jestes ze az mdli
a do niektórych jestes zolza poprostu.Czemu jestes taka?
ktos cie skrzywdzil np. facet jakis poj...aniec?
@Sadyl i Crosss
Ja myslalem ze wy madrzejsi jestescie.Kukurykuuuu!"
19:20
Ciekawe, że wczoraj to był tekst jakiegoś Maćka, a dziś w nicku jest Graszka. Wstydź się, blondyna!
Szkoda, że niektórzy nie potrafią jawnie wyrazić swojego zdania. A prawdziwy jad z nich wychodzi, kiedy myślą, że są nierozpoznawalni. I tu bardziej by mi pasował wierszyk z "Dnia Świra".
Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza....
Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
A już po pierwszych kilku wpisach Halewicza w tym wątku myślałem no wreszcie chłopak odważył się na autoironię, a tu d.pa ta modlitwa (ctrl+C ctrl+V - szczyt twoich możliwości :P ) to do mnie - ateisty :P Dziękuję ;]
Hal już tak się stoczyłeś że licytujesz się teraz na szczęście ? Chcesz pokazać jaki to ty jesteś szczęśliwy, a inni nie są i tobie zazdroszczą :DDD , normalnie kusi mnie zniżyć się do tego poziomu i policytować się z tobą , ale odpuszczę nie będę ciebie dołował. Jeśli to jedyny sposób na walkę z własną depresją niech tak będzie , odpuszczam ulecz swą depresję ;]
i nie prowokuj bo popadniesz w większą jak tobie oczy otworzę...
Hal już tak się stoczyłeś że licytujesz się teraz na szczęście ? Chcesz pokazać jaki to ty jesteś szczęśliwy, a inni nie są i tobie zazdroszczą :DDD , normalnie kusi mnie zniżyć się do tego poziomu i policytować się z tobą , ale odpuszczę nie będę ciebie dołował. Jeśli to jedyny sposób na walkę z własną depresją niech tak będzie , odpuszczam ulecz swą depresję ;]
i nie prowokuj bo popadniesz w większą jak tobie oczy otworzę...
@wdr - Nie chce mi się nawet wchodzić z Tobą w polemikę, bo to dla mnie marnotrawienie klawiatury. Jednak nie zasługujesz na mój komentarz. Żyj dalej w swojej małej, pokrętnej ludzkiej zawiści i nienawiści, udawanej uprzejmości i fałszywej sympatii do ludzi. W mojej ocenie jesteś tak banalny, jak płytki; mdła owsianka^^
proszę Państwa a jednak...
Bestia powraca... i jest w każdym narożniku ringu...
Niech Was nie zmyli ta "wyszukana woda" o "gejowskiej" nucie...
Drżyjcie geobionty przed bezlitosnym Graczem-Wygrywaczem
https://www.youtube.com/watch?v=-JaeBxYCI9k
ps
tabliczki na czoło z napisem "play me" za jedyne 9,99pln/sztuka
Bestia powraca... i jest w każdym narożniku ringu...
Niech Was nie zmyli ta "wyszukana woda" o "gejowskiej" nucie...
Drżyjcie geobionty przed bezlitosnym Graczem-Wygrywaczem
https://www.youtube.com/watch?v=-JaeBxYCI9k
ps
tabliczki na czoło z napisem "play me" za jedyne 9,99pln/sztuka
Rondel nie wie co to "nienawiść"
Uwielbiam Cię czytać... buraku cukrowy... ha ha
Od wczoraj geba mi się śmieje na myśl o nowym pojęciu "wyszukanej wody" i w ogóle... ha ha
Jestem "zwyczajną" Panią Kurą Domową i "zwyczajną" Kobietą
ps
w której Biedronce widziałeś te kapcie za 19,99 zeta?
nie chciałabym przegapić okazji
Uwielbiam Cię czytać... buraku cukrowy... ha ha
Od wczoraj geba mi się śmieje na myśl o nowym pojęciu "wyszukanej wody" i w ogóle... ha ha
Jestem "zwyczajną" Panią Kurą Domową i "zwyczajną" Kobietą
ps
w której Biedronce widziałeś te kapcie za 19,99 zeta?
nie chciałabym przegapić okazji
"Nie mówiąc, jakie to tchórzostwo, aby nie potrafić jawnie wyrazić swoją dezaprobatę dla kogoś i napisać, ze się z kimś nie zgadza...."
Może niektórzy nie mają ochoty otrzymywać potem pustych wywodów co poniektórych uważających się za pępek świata ;)
Ale prawda - zgadzam się jak zawsze, że aby być sobą trzeba mieć niezwykłą odwagę. Lub być po prostu głupim :)
Może niektórzy nie mają ochoty otrzymywać potem pustych wywodów co poniektórych uważających się za pępek świata ;)
Ale prawda - zgadzam się jak zawsze, że aby być sobą trzeba mieć niezwykłą odwagę. Lub być po prostu głupim :)