Widok
ja polecam na taka wyprawe za taka cene (3-max4tys) turcje
w zeszlym roku na przelomie lipca i sierpnia bylismy tam z moja luba i jestesmy b.zadowoleni.
bylismy z biura traveltime (odnoga promocyjna orbisu) i musze przyznac ze wywiazali sie z umowy tak jak to powinno byc
polecam hotel hanay 3* w side jest nowy wiec niektore 4* sie nawet nie umywaja.....a zaplacilismy chyba jakos 1800/os za BB
polecam... :)
a my w podroz poslubna w tym roku we wrzesniu na RODOS do hotelu MITSIS rodos village 5* AI na dwa tygodnie - juz sie doczekac nie moge.....
moge nawet podac (pochwalic sie ;-) ) ich strona www www.mitsis-rodosvillage.com
w zeszlym roku na przelomie lipca i sierpnia bylismy tam z moja luba i jestesmy b.zadowoleni.
bylismy z biura traveltime (odnoga promocyjna orbisu) i musze przyznac ze wywiazali sie z umowy tak jak to powinno byc
polecam hotel hanay 3* w side jest nowy wiec niektore 4* sie nawet nie umywaja.....a zaplacilismy chyba jakos 1800/os za BB
polecam... :)
a my w podroz poslubna w tym roku we wrzesniu na RODOS do hotelu MITSIS rodos village 5* AI na dwa tygodnie - juz sie doczekac nie moge.....
moge nawet podac (pochwalic sie ;-) ) ich strona www www.mitsis-rodosvillage.com
he, dzieki za ostrzezenie.. bo tak to z reguly jest ze biura majace monopol na rynku, jak Triada, maja juz klientow w ... (powazaniu) bo wiedza ze i tak sie jacys znajda, a ze inni marudza to juz nie ich problem. a male biura bardziej sie staraja dogodzic klientom, lepiej sie staraja zeby byli zadowoleni i do nich wrocili...
byłam z triadą w turcji i chociaż nie było aż tak drastycznie jak ktoś napisał to też inne biuro wybiorę nastepnym razem, bo było kilka wpadek. Za to polecam alfę star i egipt wszystko było idealne. A triada nam wisi 500 to jest tyle ile zapłacilismy za dopłatę do 4*, choć byliśmy w 3.Napisaliśmy reklamację, to na początku nie chcieli przyjąć, potem rezydentka twierdziła, ze jej ją fax zjadł. W Polsce wysłaliśmy nową. Cisza. Wiem, że poszły też grupowe, bo było nas więcej i co.Części odpisali, że hotel był 3* bzdura, bo sprawdzaliśmy w wykazach orbisowskich ale cóż. Wprawdzie "robaczków" w naszym hotelu nie było i dość przyzwoicie ale 500 zł piechotą nie chodzi. Bez doplaty też byśmy tam byli. Jak byłam z alfą też dopłacaliśmy i obok była parka, która zapłaciła za 3* ale hotele były zajęte, więc byli u nas no i to tak powinno działać, a nie do gorszego standardu wciskać ludzi, a potem ściemniać.
Byłam na kilku wyjazdach narciarskich z Triada i też za każdym razem była wtopa. Kiedy zapytałam czemu nie jestem zakwaterowana w tym hotelu, w którym miałam być , to pani przewodniczka zrobiła duże oczy i powiedziała, że nie bo tam jest teraz remont. Na pytanie czemu nie powiedzieli o tym kiedy przedstawiali mi ofertę nie umiała odpowiedzieć. Kiedyś opiekunem była babka, która nidgy w życiu nie byłą na nartach i trzeba jej było tłumaczyć co to jest skipass i gdzie się go kupuje.
Wybierajac miejsce podróży poślubnej radzę omijać szeroki łukiem oferty TRIADY.
Ich reklama mówi prawdę - zostawia niezatarte wrażenia - szkoda tylko że takie negatywne wrażenia.
Poczytajcie sobie na portalu www.wakacje.pl - tam jest sporo informacji które mogą się wam przydac by sie tak nie nadziać jak my.
O tym jakie "atrkacje specjlane" przygotowała nam Traida w czasie nasze podróży pośłubnej pisałam po powrocie.. nie chcę mi się powtarzać.
Ale tak w wielkim skrócie:
Hotel zamaist 3 gwaizdek - 0 gwiazdek
Pokój owszem z łazienką - tylko że jest tylko brodzik od prysznica - samego prysznica nie ma
W umowie 7 noclegów - 5 dnia o 21 powiesili nam karteczkę że następnego dnia podstawiaja autokar i mamy się wynosić. Wywieżli nas do skandalicznego hotelu, prawdziwego slansu, 20 km od najbliższej cywilizacji, gdzie woda w basenie była całkwoicie zielona, WC miało postać "dziury", po ścianach biegały "zwierzaczki".....ech wiecej juz nie chce mi sie nawet wpsominać.
Ich reklama mówi prawdę - zostawia niezatarte wrażenia - szkoda tylko że takie negatywne wrażenia.
Poczytajcie sobie na portalu www.wakacje.pl - tam jest sporo informacji które mogą się wam przydac by sie tak nie nadziać jak my.
O tym jakie "atrkacje specjlane" przygotowała nam Traida w czasie nasze podróży pośłubnej pisałam po powrocie.. nie chcę mi się powtarzać.
Ale tak w wielkim skrócie:
Hotel zamaist 3 gwaizdek - 0 gwiazdek
Pokój owszem z łazienką - tylko że jest tylko brodzik od prysznica - samego prysznica nie ma
W umowie 7 noclegów - 5 dnia o 21 powiesili nam karteczkę że następnego dnia podstawiaja autokar i mamy się wynosić. Wywieżli nas do skandalicznego hotelu, prawdziwego slansu, 20 km od najbliższej cywilizacji, gdzie woda w basenie była całkwoicie zielona, WC miało postać "dziury", po ścianach biegały "zwierzaczki".....ech wiecej juz nie chce mi sie nawet wpsominać.
no ja wlasnie polecam rodos (z tego co widzialam na zdjeciach to sa tam piekne romantyczne zatoczki, nikoniecznie przepelnione biagajacymi dzieciakami :-), moze teneryfa, hiszpania (calella lub tossa del mar). Slyszalam, ze Kreta jest tez wyjatkowo piekna i ciekawa. Mysle, ze spory wybor. Szukajcie w internecie, ja przygode z szukaniem z biurami podrozy mam juz za soba i jak zwykle wracam na wakacje.pl , bo najtaniej i najwiekszy wybor.
wezcie jeszcze pod uwage, co chcecie robic na miejscu. Jezeli lubicie lezenie na plazy to moze byc super. Jezeli wolicie aktywnie spedzac czas, na na wycieczkach i poznawaniu okolicy, to lepiej wybrac miejsca, gdzie mozna samemu np. wypozyczyc auto i duzo taniej i dokladniej poszperac w roznych ciekawych miejscach :-) Kraje arabskie maja zdecydowane zalete pogodowa, bedzie na pewno cieplo a wrecz upalnie, mnie po kilku wizytach m.in. w Tunezji i Turcji przeszkadza tamtejsza mentalnosc i roznice kulturowe. Choc przyznam, ze zobaczyc zdecydowanie warto. Wydaje mi sie, ze na romantyczn wakacje poslubne najlepsze sa mniej uczeszczane miejsca, romantyczne wyspy z zachodami slonka itp choc moze jestem zbyt romantycznie nastawiona ;-)