Widok

Poduszka klin dla noworodka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robiłam wyprawkę dla córki i kupiłam min poduszkę klin. Jestem jeszcze w ciąży ale mąż złożył mi łóżeczko i przymierzyłam tą poduszkę i jakoś tak dziwnie to wygląda. Poduszka jest wysoka z jednej strony i zwęża się na dole. Zastanawiam się czy to jest bezpieczne-wygodne dla noworodka. Używacie? Podpowiecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
używam, polecam, moja mocno ulewa i taka poduszka super się sprawdza
Smerfeta a kładziesz córcię bezpośrednio na tej poduszce czy masz poduszkę pod materacem?
Mogę jej używać od urodzenia?
Mam wrażenie, że ona strasznie wysoka jest
Ta poduszka klin właśnie jest dla dziecka od urodzenia połóż ją pod prześcieradło i już bedzie lepiej moj synek tez bardzo ulewal i super sie sprawdziła ogolnie polecaja ja wszyscy bo normalna poduszke lub jaska mozesz położyć dziecku okolo 1 roku życia
dziękuję:-) może tak dziwnie to wygląda, bo właśnie pierwsze dziecko spało zupełnie na płasko.
Ja też miałam taką poduszkę na początku w łóżeczku synka, ale rehabilitanci powiedzieli mi, żeby ją wyjąć i żeby dziecko spało na płasko (chyba, że naprawdę mocno ulewa). Dlaczego? bo jak leży na płasko to podnosi nóżki do góry pod kątem prostym i dalej, czyli ćwiczy. A gdy leży na klinie to ma utrudnione zadanie. Synek ma teraz 4 m-ce i powiem szczerze, że faktycznie zauważyłam różnicę w jego r******h. Klin czeka na swoją kolej :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry