Widok
Podwyższony puls,czy może być objawem ciąży?
Dziewczyny podpowiedzcie,nie wiem co się ze mną dzieje,w nocy nie mogę spać,jak się kładę do łóżka,czuje jak serce szybciej bije i długo nie mogę usnąć,ponadto mierzę sobie temperaturę i utrzymuje się 37,ale to dopiero 26 dzień cyklu więc za wcześnie na test,bety robić nie będę,bo mieszkam za granicą.
Właśnie o to chodzi że sobie niczego nie wkręcam,staram się o tym nie myśleć,będzie to będzie,ostatnim razem nam się nie udało,test był pozytywny ale za trzy dni był już normalny okres,teraz wiem że za szybko zrobiłam test i nie chcę powtórzyć błędu,ale z drugiej strony jakby nie to tętno to nie spieszyłoby mi się tak,a tak nie wiem od czego czy od kawy,czy jak,nigdy tak nie miałam.Kino i inne przyjemności odpadają,ale dzięki za rady,lepsze takie niż niegrzeczne docinki.
A co z tą temperaturą,kiedy powinna wrócić do normy?
A co z tą temperaturą,kiedy powinna wrócić do normy?
Przykro mi za takie odpowiedzi ale widzę że chamstwo się zrobiło,tyle lat tu jestem i coraz gorzej się robi na tym forum,ale faktycznie świat się zminia i ludzie dla siebie coraz bardziej żli.
Za głupie komentarze dziękuję,nie jestem dziewczynką która nie ma pojęcia jak się w ciążę zachodzi.Jedną ciążę mam za sobą,teraz staramy się o drugą,z tym że już 7 miesiąc,w tamtej ciąży miałam podwyższony puls ale chyba dopiero w 2 trymestrze,nie pamiętam,dlatego pytam i proszę powstrzymajcie się od głupich komentarzy jak nie wiecie jak to jest starać się o potomstwo.
Temperaturę mierzę pierwszy cykl i dokładnie nie wiem kiedy powinna opaść,bo są różne szkoły.
Za głupie komentarze dziękuję,nie jestem dziewczynką która nie ma pojęcia jak się w ciążę zachodzi.Jedną ciążę mam za sobą,teraz staramy się o drugą,z tym że już 7 miesiąc,w tamtej ciąży miałam podwyższony puls ale chyba dopiero w 2 trymestrze,nie pamiętam,dlatego pytam i proszę powstrzymajcie się od głupich komentarzy jak nie wiecie jak to jest starać się o potomstwo.
Temperaturę mierzę pierwszy cykl i dokładnie nie wiem kiedy powinna opaść,bo są różne szkoły.
u mnie podwyższonyy puls był wynikiem, a nie objawem ciąży :D
ania - po prostu Twoje pytanie brzmi infantylnie, jakby zadała je 15letnia nastolatka, stąd niektóre komentarze :) nie przejmuj się :)
ania - po prostu Twoje pytanie brzmi infantylnie, jakby zadała je 15letnia nastolatka, stąd niektóre komentarze :) nie przejmuj się :)
Sprzedam śliczną suknię ślubną!
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
Też miałam na początku podwyższony puls, ale to z nerwów było. Tobie się może wydawać, że jesteś spokojna. Ale jak widać organizm mówi co innego. Moja babcia zawsze na podwyższony puls kazała mi pić kakao.
I nie wiem czy ono faktycznie ma taki zbawienny wpływ czy to efekt placebo;) Ale mi pomaga:)
I nie wiem czy ono faktycznie ma taki zbawienny wpływ czy to efekt placebo;) Ale mi pomaga:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
jeśli chodzi o temperature... :)
to ja w czasie ciąży uchodziłam za osobisty grzejnik mojego Męża ;) hehehe :) tak grzałam (dosłownie jak za blisko się przytulał albo nawet za blisko kładł nie dotykając mnie), że musiał uciekać na drugi brzeg łóżka ;) dobrze, że było szerokie(160cm) ;)
w pierwszej połowie ciąży tak miałam :] w sumie fajnie, bo to akurat zima i początek wiosny były ;)
to ja w czasie ciąży uchodziłam za osobisty grzejnik mojego Męża ;) hehehe :) tak grzałam (dosłownie jak za blisko się przytulał albo nawet za blisko kładł nie dotykając mnie), że musiał uciekać na drugi brzeg łóżka ;) dobrze, że było szerokie(160cm) ;)
w pierwszej połowie ciąży tak miałam :] w sumie fajnie, bo to akurat zima i początek wiosny były ;)