Widok
mysmy tez dali albumy ze zdjeciami, takze od slubu rodzicow, przez nasdze dziecinstwo az do zareczyn. przy zdjeciach byly zamieszczone rozne wiersze dotyczace rodzicow i milosci. a zdjecia byly wywolane w sepii. no i przy tym piosenka cudownych rodzicow mam - oklepana....ale zawsze wzrusza rodzicow.
nad piosenka tez sie bardzo zastanawiamy..na kazdym weselu jest ta sama piosenka...hmmm..napewno cosik wymyslimy
My zdecydowalismy sie na bukiety z czerownych roz..i moze cos jeszcze..ciagle nad tym myslimy..
najpierw bedzie nasza krotka ``mowa`` ..potem piosenka...a ja juz sie boje ze jak bede cos mowic to wiecej bede plakac niz mowic..hehe..
My zdecydowalismy sie na bukiety z czerownych roz..i moze cos jeszcze..ciagle nad tym myslimy..
najpierw bedzie nasza krotka ``mowa`` ..potem piosenka...a ja juz sie boje ze jak bede cos mowic to wiecej bede plakac niz mowic..hehe..
u nas bezapelacyjnie zwycieżył pomysł na albumy. Zrobiliśmy dwa identyczne albumy z naszymi zdjęciami.
Od zdjeć ślubnych naszych rodziców, po nasze z zaręczyn.
Zeskanowaliśmy te, które chcieliśmy zamieścić w albumach, potem kupiliśmy specjalne albumy i zaczęła sie zabawa z wklejaniem zdjeć i opisywaniem.
A na weselu, w uzgodnionym wcześniej z dj'em momencie poprosiliśmy rodziców na środek i wręczyliśmy im albumy. Potem była piosenka dla rodziców o rodzicach i wspólny taniec.
Popłakali sie ze wzruszenia a albumy są wielka radoscią dla nich i atrakcja dla innych.
Na weselu każdy chciał zobaczyc, jak wygladaliśmy x-lat temu
Polecam takie rozwiazanie!
Od zdjeć ślubnych naszych rodziców, po nasze z zaręczyn.
Zeskanowaliśmy te, które chcieliśmy zamieścić w albumach, potem kupiliśmy specjalne albumy i zaczęła sie zabawa z wklejaniem zdjeć i opisywaniem.
A na weselu, w uzgodnionym wcześniej z dj'em momencie poprosiliśmy rodziców na środek i wręczyliśmy im albumy. Potem była piosenka dla rodziców o rodzicach i wspólny taniec.
Popłakali sie ze wzruszenia a albumy są wielka radoscią dla nich i atrakcja dla innych.
Na weselu każdy chciał zobaczyc, jak wygladaliśmy x-lat temu
Polecam takie rozwiazanie!