Widok

Podziękowania Rodzicom

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, że ten wątek już kiedyś był na forum lecz może warto go troszkę odświeżyć :)
Kochani podsuńcie nam pomysł jak w ciekawy i zarezem niedługawy sposób podziękować Rodzicom na Weselu. Może macie jakieś oryginale pomysły na formę podziękowań itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas bezapelacyjnie zwycieżył pomysł na albumy. Zrobiliśmy dwa identyczne albumy z naszymi zdjęciami.
Od zdjeć ślubnych naszych rodziców, po nasze z zaręczyn.
Zeskanowaliśmy te, które chcieliśmy zamieścić w albumach, potem kupiliśmy specjalne albumy i zaczęła sie zabawa z wklejaniem zdjeć i opisywaniem.
A na weselu, w uzgodnionym wcześniej z dj'em momencie poprosiliśmy rodziców na środek i wręczyliśmy im albumy. Potem była piosenka dla rodziców o rodzicach i wspólny taniec.
Popłakali sie ze wzruszenia a albumy są wielka radoscią dla nich i atrakcja dla innych.
Na weselu każdy chciał zobaczyc, jak wygladaliśmy x-lat temu

Polecam takie rozwiazanie!
no wlasnie - a moze macie pomysl na piosenke "towarzyszaca"? Bo jak slysze Sipinska to az mna trzesie :-(
A ja wlasnie sobie bez tej piosenki nie wyobrazam podziekowania, jest najladniejsza i dla obu rodzicow, a nie tylko dla mamy na przyklad :). My damy rodzicom kwiatki i ksiegi robione przez nas, a raczej pewnie przeze mnie :). Jagusia
Ja również piosenka "Cudownych Rodziców mam" musi być według mnie !
A co myślicie aby zamówić dla Rodziców po torcie takim czerwonym w kształcie SERC ?
Ja mysle, ze to bardzo sympatyczny i oryginalny pomysl. Ja wybierm ksiegi, bo u nas w rodzince i znajomych nikt tego nie robil, wiec moze bedziemy pierwsi :). Pozdrawiam. Jagusia
witam, posiadam doswiadczenie, profesjonalny sprzet i karaoke w ofercie i oczywiscie ceny do negocjacji,f-ry vat; 0-505-764-236 Dj Siekiera
nad piosenka tez sie bardzo zastanawiamy..na kazdym weselu jest ta sama piosenka...hmmm..napewno cosik wymyslimy
My zdecydowalismy sie na bukiety z czerownych roz..i moze cos jeszcze..ciagle nad tym myslimy..
najpierw bedzie nasza krotka ``mowa`` ..potem piosenka...a ja juz sie boje ze jak bede cos mowic to wiecej bede plakac niz mowic..hehe..
Ja tego samego sie obawiam. strasznie latwo sie wzruszam. boje sie ze nie bede mogla wyksztusic z siebie slowa :) tylko zaczne ryczec jak bóbr - hehe
mysmy tez dali albumy ze zdjeciami, takze od slubu rodzicow, przez nasdze dziecinstwo az do zareczyn. przy zdjeciach byly zamieszczone rozne wiersze dotyczace rodzicow i milosci. a zdjecia byly wywolane w sepii. no i przy tym piosenka cudownych rodzicow mam - oklepana....ale zawsze wzrusza rodzicow.
A my nie bedziemy nic mowic na podziekowaniu, bo ja przynajmniej nie dam rady i zespol sam nam zaproponowal, ze powie cos wzruszajacego za nas :). Juz raz widzielismy to w ich wykonaniu i bardzo nam sie podobalo :). Jagusia
a my też będziemy mieć piosenkę "cudownych rodziców mam..." i będą kwiaty i robione przeze mnie :o) albumy dla rodziców ze zdjęciami. Raczej nic nie będziemy mówić od siebie bo...nie damy rady.
[img][/img]
Bania78..heheh...no to mamy to samo...mnie na sama mysl łezki sie kreca..heheh...
A my bedziemy mówić :) i to dużo i bardzo wzruszająco..
Niech sie każdemu na weselu łezka zakręci,
jakie mamy wspaniałe, dzielne i silne Mamy!

Pozdrawiam..
A dlaczego tylko MAMY?? Ja ma rownie dzielnego TATĘ :)
Bo nasi tatusiowie już dawno w świat poszli ;-)
Dlatego tym bardziej chcemy podkreślić to, jakimi wspaniałymi osobami są dla nas nasze mamy... i że miliony takich podziekowań nie oddadzą tego wszystkiego co dla nas zrobiły.. :-)
a no chyba ze tak...mnie tata bedzie prowadzil do oltarza -) mysle ze to piekna tradycja.
Jestem za! Grunt to dużo tradycji podczas ceremonii i wesela :)
Bardzo mi się podoba jak Pannę Młodą prowadzi ojciec do ołtarza :-)
Tradycja??? chyba z amerykanskich filmow! u nas ta "tradycja" zrobila sie popularna 2 lata temu :-)
No i co z tego?? czy to wazne czyja to tradycja?? wazne ze ladna, a nie skad. nistety my wciaz jestesmy 100 lat za murzynami, woiec musimy sie wspomagac tradycjami z "zachodu".

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry