Widok

Podziękowanie dla kierowców, którzy pomagali wyciągnąć lawetę w Łężycach

Motoryzacja Rumia Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry.

Chciałbym bardzo Serdecznie podziękować wszystkim kierowcom, którzy przez prawie dwie godziny pomagali wyciągnąć naszą Lawetę w miejscowości Łężyce na alei parku krajobrazowego niedaleko firmy "Domax".

Zakopaliśmy się w błocie, ponieważ traktor, który odśnieżał drogę na Łężycach zamiast odśnieżyć drogę odśnieżył pole/pas zieleni!

Dziękuję za pomoc Panu Marcinowi z białej skody octavia, który wyciągał lawetę oraz golfa na linie, podziękowania również dla całej reszty ludzi, którzy zaangażowali się w pomoc (postaram się wymienić wszystkich - jak kogoś pominąłem to Przepraszam): dla tego pana z bródką, z wąsikiem, dla tego Pana w czerwonej kurtce oraz niebieskiej i dla tego w dresikach. Więcej nie pamiętam. Tyle się działo! Wiało, nic nie było widać, było zimno, Bardzo zimno!. Naprawdę dziękuję. Jak o kimś zapomniałem to pisać? ;-)

Każdy z was mógł siedzieć w ciepłym samochodzie, mieć nas w d^pie, zawrócić i jechać dalej... ale pomogliście. DZIĘKUJE!
Miło jest spotkać w dzisiejszych czasach tak życzliwych i pomocnych ludzi!

Panie Marcinie nie zapisałem telefonu do pana! Proszę o kontakt pod nr. telefonu 511796997 (telefon będzie działać dziś po 20: 00 - popsuł mi się wczoraj) lub o email pod adres laweta24h@gmail.com

Mam nadzieję, że będę mógł się wam kiedyś odwdzięczyć za pomoc. Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ:-)

P.S: Pan z traktora był bardzo niemiły. Okazał się typowym wiejskim "burakiem" :(

Trzymajcie się. Szerokości i gumowych drzew!

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odwdzięczysz się tym kierowcom którzy Ci pomogli pomagając innym kierowcom będącym w potrzebie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję kierowcom, którzy podwozili ludzi czekających na dalekich przystankach na autobusy. Jednym z nich był mój brat. Co to byłą za ulga jak wrócił!Można liczyć na dobroć ludzką :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnie, że wszystko dobrze się skończyło....ale żeby mieć pretensje do "traktorka", to już z lekka przesadziłeś. A może były takie warunki, że w pewnych miejscach nie było wiadomo, gdzie jest droga?...nie przyszło Ci to do głowy?......ale nie najlepiej gościa z góry opierd@#$@lić...a potem mieć pretensje, za vice versa i brak pomocy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
chłop napisał, że gość z traktora był bardzo nie miły tak więc naucz się czytać ze zrozumieniem. może później się coś wydarzyło z tym gościem i dlatego tak napisał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
...Ty też się naucz czytać ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i się zaczyna, zamiast się cieszyć że coś miłego się wydarzyło, zaczynamy sobie dosrywać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry