Widok

Pogórze ?

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Ja też noszę się z zamiarem przeprowadzki, oglądałem nawet mieszkanie na osiedlu morskim, choć rozważam takze działkę i budowę domu w tamtym rejonie (Kosakowo).

Co myślicie o lokalizacji ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry pomysł. Dobre połączenie z miastem, szkoły, sklepy, no i blisko do morza :)

Niestety działki w okolicach Pogórza i Kosakowa są bardzo drogie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajna okolica, ja się właśnie przeprowadziłam. Wszystko tu jest - centrum handlowe, liczne ryneczki ze świeżym mięsem, rybą, warzywami, bardzo dobre salony fryzjerskie i kosmetyczne, bliziutko do morza - babie doły i rewa..tylko ludzie jacyś tacy sobie, dużo pijaczków i elementu ale da się to przełknąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pogórze ?

gdzie na Pogórzu są: "liczne ryneczki ze świeżym mięsem, rybą, warzywami" ?? gdzie tam jest: "bliziutko do morza" ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
D Rewy masz jakieś 8 km (Rowerem mniej) tak samo na Babie doły (Rowerem tez mniej).
A Rynek to bardziej na granicy oksywie/Obłuże, na Pogórzu jest zwykłe kryte targowisko jakieś 10 sklepów. Jest Biedrona (jak wszędzie) no Szperk/Nomi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
troche zadupie śmierdzi z pola nawozami od kosakowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
No to akurat prawda, ale takie sa klimaty mieszkania na przedmieściach a w zasadzie (jeżeli chodzi o nowe inwestycje) na wsi, bo terenów rolnych wokół lotniska jest nadal sporo i to się raczej szybko nie zmieni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osiedle Morskie wygląda super. Tylko ta lokalizacja.... wokół same pola i to lotnisko za parę lat jak będzie to samoloty będą za głośne
niedaleko Pruszkowskiego, w stronę Obłuża a do rewy jadę 10 minut autem, dla mnie to bliziutko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam Mosty, niedawno sie wprowadziłam i jestem b. zadowolona.
Mosty kojarze ze świetnych ciast weselenych z Formelli:)
a mieszkaniowo kolezanka mieszka w tych okolicach i sobie chwali:)
Polecam nowo powstające osiedle Signum- Pogórze dolne http://www.targo.com.pl
Odradzam wszystkim osiedle Signum - a przede wszystkim Dewelopera Targo. Oszuści , oszuści i jeszcze raz oszuści. Wymyślają cuda żeby zachęcić klienta a jak się wczytać i podowiadywać okazuje się że wszystko to kłamstwa. Jak macie możliwość wybierajcie inne osiedla na Pogórzu.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (46 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Gecco Deweloper (13 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry