Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
fatalnie wątek zamknięty Nikomu nie polecam organizacji imprezy w Pokładzie. Ja zorganizowalam...
~margolka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 maja 2009

rozczarowanie wątek zamknięty Do osoby odpowiadającej za lokal: Dlaczego dziewczyna w szpilkach i pełnym...
~alicja76
-

dodano: 16 maja 2009

Pokład nie szanuje swoich klientów wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią tego klubu i niestety ostatnio bardzo się na nim...
~p.
-

dodano: 15 maja 2009

salsowe środy??????? wątek zamknięty Pokład był zawsze moim ulubionym miejscem. Fajna muzyka, ludzie "z klasa". W...
~DOROTA
-

dodano: 15 maja 2009

brak możliwości zamawiania w barze podczas koncertów wątek zamknięty Podczas koncertów jazzowych w barze nie można nic zamówić. Uważam, że jest to...
~Andrzej
-

dodano: 6 maja 2009

Dajcie żyć!!!!! wątek zamknięty Odradzam pujścia do tego clubu....weszliśmy ze znajomymi na POKŁAD po .......
~;))
-

dodano: 27 kwietnia 2009

Polecam, ale.. wątek zamknięty Pokład to pokład, kto był raz na salsowej środzie ten wie, że można sie tam...
~tomskey
-

dodano: 6 kwietnia 2009

Odnośnie lokalu cd. wątek zamknięty Tak samo narzekacie na toaletę damską, przepraszam, ale jak wchodzi się do...
~xxx
-

dodano: 22 marca 2009

cd. wątek zamknięty argumenty, a nawet fakty (czy to nie miłe, w piątek wieczór poignorować sobie...
~Ola
-

dodano: 14 marca 2009

selekcja wątek zamknięty W Pokładzie byłam kilka razy na różnego rodzaju koncertach. Wtedy nie miałam...
~Ola
-

dodano: 14 marca 2009

NIEMIŁA OBSŁUGA NIEMILI GOŚCIE wątek zamknięty Na śniadania chodziłam często i bez zarzutów. Wybrałam sie z partnerem na...
~dorota
-

dodano: 4 marca 2009

george - opinia wątek zamknięty w tych wypowiedziach jest coś dziwnego, to chyba jakiś zmasowany atak,...
~george
-

dodano: 28 lutego 2009

Do właściciela lokalu wątek zamknięty W Pokładzie panują niepojęte dla mnie zwyczaje, na które nikt nie...
~ANNA
-

dodano: 22 lutego 2009

Masakra!!! wątek zamknięty Kelnerzy pracują chyba, bo muszą...Brudno, parkiet z pałamanych desek, mozna...
~okradziona
-

dodano: 19 lutego 2009

.... wątek zamknięty wczoraj wchodze z paroma kumplami do srodka a babka w ochronie -\"\"od razu...
~kapral
-

dodano: 6 lutego 2009

Klub ma problem wątek zamknięty Parę razy wcześniej byłem na pokładzie i względnie mi się podobało pomijając...
~Alokat
-

dodano: 13 stycznia 2009

brak szacunku dla klientów wątek zamknięty Ja i grono moich przyjaciół a jest nasz 15 osób chcieliśmy wyrazić swój...
~Iwona
-

dodano: 10 stycznia 2009

zle wątek zamknięty Moim skromnym zdaniem jezeli klub ma swoje zasady selekcji to powinnismy sie...
~mala
-

dodano: 31 grudnia 2008

zenada! wątek zamknięty Wybrałam sie do tego "klubu" z narzeczonym który ma 24 lata, przy czym...
~Ania
-

dodano: 21 grudnia 2008

Nie idz! Jak nie chcesz się rozczarować wątek zamknięty Piątek g.20.00 Wchodzimy.Rezerwacja na 15 os. Zasiadamy a dwie osoby jeszcze...
~kociak
-

dodano: 6 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
158

129

wątków

do góry