Widok

Pole namiotowe

Rodzina i dziecko Czas wolny Temat dostępny też na forum:
godne polecenia pole namiotowe nad jeziorem może ktoś pomoże ?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
półwysep lipa, szarlota, jest tego sporo i są to campingi :) a nie pola namiotowe
ok camping poprawiam :) wiem ze jest tego sporo ,ale może ktoś z doświadczenia może polecić ...???
ja z doświadczenia polecam Półwysep LIpa, wracamy co rok :)
Niestety bywa głośno, le jest czysto i super atrakcje
gonia ja znam jedno ,co prawda na polu nie biwakowałam ,ale od ponad 10 lat jeździmy na osrodek który jest za płotem i widać pole ,tak że wiem że jest czysto ,jest pilnowane ,nie ma małolatów ,pijaków wychodzisz z pola na drugiej stronie ulicy jest jezioro ,sklep ,mały bar ,okolica spokojna dla mnie idealna na spędzenie wolnego czasu .

http://www.polskiturysta.pl/Golun/Golun
efka Wiele
pod uwagę muszę wziąć ze będzie z nami 2 letnie dziecko dlatego szukam intensywnie coś co akurat mnie przekona dzięki za propozycje :)
image
a może do Chorwacji nad morze :)
znam jedno,napisz co jest dla ciebie ważne co być powinno w ofercie.nie mają stronki aktualnej,jest nie daleko ok 60-70 km od gdyni. znajduje się nad jeziorem i morzem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (37 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

do góry