Widok

Polecam Dwór w Bychowie!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie

11 czerwca miałam ślub, a po nim obiad dla 30 osób w Bychowie. Szczerze i bardzo gorąco polecam Wam to miejsce. Jest nie tylko w przedziwny sposób kameralne, ale do tego obsługa jest fantastyczna. Wszystko można załatwić, praktycznie wszyscy mają wiele taktu i wyczucia. Coś nieprawdopodobnego. Wszystko poszło jak po maśle, absolutnie nic nie szwankowało. No i sam wystrój tego miejsca...

Fakt, gości trzeba dowieźć, ale dla tej obsługi i tego pysznego jedzenia - warto.

Jako Państwo Młodzi otrzymaliśmy apartament dla nowożeńców w prezencie na jedną noc, a rano - śniadanie. Apartament bardzo przyjemny (wspaniała wanna! ;) ), ale to śniadanie....!!! Razem z gośćmi byliśmy zachwyceni.

Naprawdę, polecam. Organizacja wesela/obiadu dla kilkudziesięciu osób to powazna sprawa, może sen z powiek spędzać. Ja spałam doskonale :)

Zanim zdecydowalismy się na ten Dworek, odwiedziliśmy kilka innych miejscówek. Żadna nie dorównywała Dworkowi obsługą i zaledwie kilka - urokiem. I żadna nie była tak cudownie kameralna i nie miała przyjaznej atmosfery.

Strona www - http://www.bychowo.pl/

Magdalena Jedlińska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj sasannko!! Ja co prawda juz po ślubie,w zeszłym roku ,i załuje ze tak pózno ponieważ,urok tego miejsca wrawił mnie o zawrót głowy. 30 sierpnia tego roku Z mężem bedziemy obchodzili pierwsza rocznice slubu. I własnie planujemy jechac do tego dworku na dłuzszy wekend ! tylko we dwoje.Takze słyszałam ,że ten dworek to istne cudo,pozatym wystarczy wejsc na ich stronę..Chcemy wynajać sobie właśnie apartament ze sniadaniem do pokoju,i szampanem,chcielibysmy spędzić ten czas romantycznie i tylko dla siebie!! Gdybym wiedziała wczesniej o tym dworku napewno zrobilibysmy tam wesele.
Witam
Gra tam moj funfel dj marcus i na prawde jest superancki klimacikna wesela w tym dworku-polecam

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry