Widok
W przypadku takiej bielizny ważne jest odpowiednie dobranie rozmiaru. Może lepiej postawić na sklep specjalizujący się w sprzedaży tego typu bielizny? Jeśli nie wiesz, gdzie szukać, to zerknij do tego poradnika: http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-odziez-wyszczuplajaca-gdzie-mozna-kupic-odziez-wyszczuplajaca/ . Sprawdź, gdzie można kupić odzież wyszczuplającą.
Moim zdaniem każde body nieco wyszczupla ponieważ wysmukla ciało. Ja na przykład mam takie, i lubię je nosić pod sukienkę ponieważ w ogóle się nie odznacza. Te typowo wyszczuplające zazwyczaj są grubsze, więc czasem bardzo wyraźnie je widać, szczególnie latem pod cinkim ubraniem.
ja nie mam body (nie udało mi się jeszcze znaleźć z miseczką w moim rozmiarze), ale czasem noszę wyszczuplające majtasy, takie bridget jonesy:) i już miałam różne i drogie i tanie i firmowe i mniej firmowe i całkiem fajne są tescowe. kosztują koło 40zł, na pupie majuą jakby siateczkę (obciskają tylko brzuch i nie robią na pupie 4 pośladków), pod jakąś bluzkę czy sukienkę całkiem polecam