Widok
ja nie mam body (nie udało mi się jeszcze znaleźć z miseczką w moim rozmiarze), ale czasem noszę wyszczuplające majtasy, takie bridget jonesy:) i już miałam różne i drogie i tanie i firmowe i mniej firmowe i całkiem fajne są tescowe. kosztują koło 40zł, na pupie majuą jakby siateczkę (obciskają tylko brzuch i nie robią na pupie 4 pośladków), pod jakąś bluzkę czy sukienkę całkiem polecam
Moim zdaniem każde body nieco wyszczupla ponieważ wysmukla ciało. Ja na przykład mam takie, i lubię je nosić pod sukienkę ponieważ w ogóle się nie odznacza. Te typowo wyszczuplające zazwyczaj są grubsze, więc czasem bardzo wyraźnie je widać, szczególnie latem pod cinkim ubraniem.
W przypadku takiej bielizny ważne jest odpowiednie dobranie rozmiaru. Może lepiej postawić na sklep specjalizujący się w sprzedaży tego typu bielizny? Jeśli nie wiesz, gdzie szukać, to zerknij do tego poradnika: http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-odziez-wyszczuplajaca-gdzie-mozna-kupic-odziez-wyszczuplajaca/ . Sprawdź, gdzie można kupić odzież wyszczuplającą.