Widok

Policja

czy mozecie usunac tego czlowieka z internetu raz na zawsze???
Caly czas napada na ludzi o innych pogladach i wlazi na ich blogi i wysyla im spamy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

c

taak, pamiętam kiszenie ogórków w podobnym naczyniu - po tygodniu już codziennie sprawdzałam czy są dobre (bo nie lubię surowych i małosolnych, za dobrze ukiszonymi przepadam). A potem ta świadomość posiadania w kuchni Naczynia Rozkoszy ;)

poważna sprawa

stupy neptuna już szykują się na pedikiuur

WSKRZESIŁ 8 OSÓB - SZOK!!!

expresskaszubski.pl/zapowiedzi/2008/07/charyzmatyk-z-ugandy-w-gdansku

tylko zajrzyjcie..

525-2 podobno wraca do Gdańska

Informacja nie potwierdzona, kamienice są pod obserwacją.
Jeśli ostateczna decyzja zapadnie odgórnie to kolejne zadania o kryptonimie 525-2 wykonywane będą u stup Neptuna.
Cel na czas zrzutu: konwergencja.
Uwaga na szczeliny, film na taśmie, nowe twarze na bila do odszukania.
Teatr czeka na spektakl. Przeprawa przez miasto nocą.
instalacja nowej wiedzy zakończyła się sukcesem

Feel w Operze

Pokaż na co cię stać - okazało się, że to tylko słowa!!! Po wczorajszym występie w Operze Leśnej mogę stwierdzić, że pokazali iż nie stać ich na dużo. Koncert rozpoczął się z poślizgiem (gdzie tu szacunek dla punktualności i fanów) a następnie potrwał... uwaga!!! GODZINĘ!!! Rozumiem, że nie mają może repertuaru na 1,5 - 2 godzin, ale za cenę 60-80 zł od osoby należy się chyba ludziom trochę więcej. Na koniec jeden jakiś taki wymuszony od niechcenia bis i to jeszcze nie żadanego hitowego utworu... No, coż duże roczarowanie. Widać spieszyli się już aby pochałturzyć w innym mieście... Przy okazji patrząc na mapę koncertów to dużych miast, nie licząc Warszawy i nazwijmy to Trójmiasta nie widać. Ciekawe po ile były bilety np. w Kościerzynie, ktoś wie?

Stworek

Podaj dane, ktore mosty sie zawalily, gdy na nie spojrzalem.
Mosty maja w naturze sie zawalac najczesciej zanim stoja. I rzeczywiscie tez mam wrazenie ze ktorych runie, co nie?
Ale kumam mam byc norma.
Wlasnie mam zajecia z gosciem, ktory jest botem metody. Jego tak naprawde nie ma. I napewno nie powala mostow ani wzrokiem, ani wygladem, ani tez w inny sposob. Ale mnostwo czyta i jest czytelny jak lokalna gazeta.

haha

Za wielbłądem uchwyciłem nawet balkonową cukinię.

Stworku

Taaa ja Cię tutaj inspiruję, a w kuchni mi maliny z gąsiora wyłażą. Cyknąłem fotkę. Aahaa i pochwalić się chciałem, że fajną glinianą rzecz dziś wyszabrowałem: właściwa do kiszenia kapusty, chociaż do wstępnej fermentacji owoców nie ma nic lepszego.(też cyknąłem żeby udowodnić, że nie jestem wielbłądem ten stoi u mnie na szafie ;)

Na dole link do 2-wu zdjęciowego albumu :))

adas

ja nigdzie nie napisałam że sama nie jestem kapłanką chaosu, ale przed Tobą chylę czoła, Biskupie.
Ja bym zaczęła świrować, a Ty nie mówiąc ani słowa, popatrzyłbyś, powiedzmy, na most. I po chwili zacząłby odpadać tynk, filary trzeszczeć, a po dłuższym momencie wśród huku łamanego betony most by się zawalił.

c

Nie musi być z kawiarenki, mus musculus od domowego PC na pewno nie jest gorsza jeśli chodzi o ilość, co najwyżej może być gorzej ze zróżnicowaniem :)
Ale zainspirowałeś mnie i teraz będę kombinować jak odcisnąć na płytce chociaż kawałek klawiatury (nie robiąc krzywdy klawiaturze)

mysz

kurcze mam inna sasiadke ktory chodzi wedkowac do
Pulapki na Myaszy.
Studentka ze strasznie powazna mina.
To DLA MNIE joke

hehe

Ważne co Was rozłączy...
;)

Powiedzmy

Z jakiegos powodu stalabys przedemna i zaczela swirowac.
Poznalbym Cie?
Kumasz

Stworku

Rewelacyjnym materiałem do odbijania na wspomnianym podłożu byłaby też komput. mysz z dowolnie wybranej kawiarenki internetowej.

Stworek

Kilka razy myslalem cobybyyylooo gdyyyyyyby
s nagle stala przedemna.

mysle, co za chaotyczna mysl.
Bo niby co nas laczy?

adas

Zależy co i kto uważa za śmieszne.

adas

To dobrze.

Stworek

Joke to jest wtedy, kiedy sie mozna posmiac.
W innym przypadku, to prowokacja.
Kumasz

Stworek

daj spokoj jestem na odwyku od polksiezycowych lekkich marl bro i chaos czy nie chaos jest mi to i twoje wypowiedzi naprawde obojetne

robila

to dwa lata temu
gdy jeszcze nie ieszkalem obok

musze uwzac zeby nie okazac wspolczucia czy cos bo ten rzuci sie jescze na mnie czy cos.
raz dostalem arbuzem w twarz od jednego takiego
mam nauczke

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry