Widok

Pomoc - Zbiórka - Przyjmę

Osowa Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie ,
Jestem nową mieszkanką Trójmiasta . Niedawno się wprowadziłam i zaczęłam prace w Gdańsku .
Sama przeprowadzka sporo mnie wyniosła , gdyż jestem młodą 20 letnią osobą i z racji wieku i doświadczenia nie zarabiam dużo :) nadal też się uczę :)

Piszę z prośbą , czy miał by ktoś z Państwa na oddanie sztućce , garnki ,naczynia , art. gospodarcze zbędne Państwu . Mogą być też ciuszki xs , s damskie :) . Dużo osób często ma na zbyciu lub zawadzają a ja z chęcią je wykorzystam w mieszkaniu .
Nie stać mnie niestety na zakup nowych a mieszkanie które wynajęłam niestety posiada tylko meble kuchenne i sofę do spania .
Gdyby znalazły się jakiekolwiek zbędę artykułu proszę serdecznie o zostawienie numeru tel. bądź emaila :) z miłą chęcią się odezwę i odwdzięcze chodź by czekoladą :)

Pozdrawiam Serdecznie i dziękuję za każdą pomoc :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz na suwaczki.
Większa szansa odzewu, szczególnie w kwestii ciuchów.
No i dobrze by było, jakbyś dała jakis namiar do siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdzaj tu ogłoszenia z serii "oddam za darmo" i tak samo na olx. Przy pewnej dozie szczęścia możesz się wyposażyć za darmo i z czasem zacząć wymieniać rzeczy na takie, które chcesz, które Ci się podobają i których potrzebujesz. Po prostu - szukaj!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olx ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry