Widok

Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!

Co wieczór wyłączam moją komórkę zupełnie, aby nikt mnie nie obudził. Celowo wyłączam na głucho, a nie tylko wyłączam głos - bo wtedy budzika w telefonie nie usłyszę, jak tylko wyciszę.
Więc dziś rano jak corano włączam komórkę a tam na wyświetlaczu napis -KOD ZABEZPIECZAJĄCY- i pod spodem słowo -OK- .
Zupełnie nie wiem o co chodzi, pierwszy raz widze coś takiego, komórkę tą mam od września 2009 r. pierwszy raz coś takiego widzę, nie mogę wejść na żadną stronę, wszystko zablokowane w komórce.
Podejdę póżnym popołudniem do Orange, bo kartę mam tej firmy, może mi pomogą ????
Jestem wkurzona :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli to nokia to wcisnij 12345 i będzie oki
Dziękuję ślicznie - ale jednak poszłam we wtorek do Orange - no i miła pani mi to samo powiedziała :)
Pozdrawiam :)
to sie może poznamy?
? :) .... :)
Nie wierzę w internetowe znajomości.
Kiedyś chciałam odpisać na ogłoszenie w gazecie - poznajmy się, ale mama mi to odradziła stanowczo. Ona do mnie, że mam sobie dać spokój , bo przez internet nic z tego nie wyjdzie.
Pozdrawiam :)
masz racje moja mama też mi to mówiła ale ja tam mamy nie słucham i nadal szukam szczęścia, miłości - może seksu , kino itp.
Rodziców należy słuchać.
napisz mejla do mnie biznespoczta@zwybrzeza.pl
Po co mam pisać maila do Ciebie ???
Oki, pomogłeś mi na forum , bo miałam problem z komórką i wielkie dzięki, ale nie jestem zainteresowana internetowymi znajomościami ;-)
tak trzymaj kochana
Czekałaś dwa i pół roku żeby jej to napisać?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross ale Ty masz fioła ;-)

p.s: w pozytywnym sensie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry