Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aga - opinia wątek zamknięty Opiekę nad pacjentem, oceniam na najwyższy poziom! Doktor Rosadziński to...
~Aga
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 24 sierpnia 2022

Maria - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora Rosadzińskiego. Jego...
~Maria
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 5 lipca 2022

Sebastian - opinia wątek zamknięty Niezawodny specjalista pomógł wielu osobom, które znam. Jako jedyny stosuje...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 19 sierpnia 2022

Kornel - opinia wątek zamknięty Bardzo podobało mi się zaangażowanie doktora Marcina Rosadzińskiego w moje...
~Kornel
-

dodano: 9 sierpnia 2022

Ludmiła - opinia wątek zamknięty Obawiałam się, że się zawiodę i Rosadziński powie mi dokładnie to, co inni...
~Ludmiła
-

dodano: 9 sierpnia 2022

Jolanta - opinia wątek zamknięty Wspaniałe rezultaty przyniósł schemat Rosadziński. Szczerze, po tylu...
~Jolanta
-

dodano: 8 sierpnia 2022

Roman - opinia wątek zamknięty Lekarz z powołania - doskonale wie, co i jak ma zostać zrobione. Leczyłem się...
~Roman
-

dodano: 3 sierpnia 2022

Ewa - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z przebiegu mojego leczenia. Po bólu nie ma śladu,...
~Ewa
-

dodano: 3 sierpnia 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Otrzymałam prawdziwą, medyczną pomoc i ludzkie wsparcie, kiedy byłam na...
~Anna
-

dodano: 19 lipca 2022

Marian - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam - Rosadziński to znakomity specjalista, który doskonale wie,...
~Marian
-

dodano: 18 lipca 2022

Józef - opinia wątek zamknięty Kompleksowa oraz dokładna diagnoza następnie zaplanowanie leczenia i...
~Józef
-

dodano: 18 lipca 2022

Felicja - opinia wątek zamknięty Byłam bardzo zadowolona z wizyt u Doktora Rosadzińskiego. Otrzymałam fachową...
~Felicja
-

dodano: 17 lipca 2022

Dominika - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyt tutaj. Słyszałam już od kilku osób o...
~Dominika
-

dodano: 7 kwietnia 2022

Joanna C. - opinia wątek zamknięty Trafiłam do gabinetu rehabilitacji z powodu bliskości miejsca zamieszkania....
~Joanna C.
8

dodano: 17 marca 2020

alehandra - opinia wątek zamknięty Wszystko super, polecamy. Bardzo profesjonalnie.
~alehandra
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 18 listopada 2021

Kazero - opinia wątek zamknięty Usługa na wysokim poziomie. Polecam dla osób z trójmiasta.
~Kazero
-

dodano: 18 listopada 2021

WA - opinia wątek zamknięty 1. Mówi jak marketingowiec, nie jak lekarz. Pewny swego błyskawicznie...
~WA
2

dodano: 22 maja 2021

Wiktor - opinia wątek zamknięty Po wizycie odniosłem wrażenie że to jest jakiś wałek. Facet rząda na dzień...
~Wiktor
1

dodano: 29 maja 2021

pacjentka - opinia wątek zamknięty Polecam Pana Rosadzińskiego , bo pomógł mi zwalczyć bóle kręgosłupa i barku,...
~pacjentka
1

dodano: 7 stycznia 2021

TomaszTyniec - opinia wątek zamknięty Bardzo dobrze wyposażony gabinet, nowocześnie i odpowiednio dostosowany do...
~TomaszTyniec
-

dodano: 10 marca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry