Widok
Do Faltomu można mieć zastrzeżenia ale Jawor też ma sporo niedociągnięć. Otóż zdarzyło mi się tam być na weselu, jako gość (dość bliska rodzina). Obsługa kelnerska była mało przyjemna, a ich ruchy przypominały film w zwolnionym tempie. Czasem ich obecność przeradzała się w absolutną nieobecność na sali. Po godzinie 23 wszelkie życzenia realizowali z dość dużym poślizgiem czasowym. Jedzenie w normie, bez zachwytów (menu nie należało do najuboższych). Nie wiem jak jest tam teraz ale wtedy Para Młoda do dyspozycji otrzymała apartament. Natomiast ów pomysł zawierał w sobie niespodziankę. Zadbano bowiem o to, żeby nie było w nim...wody. Ponieważ na sali było dość gorąco (śladów sprawnej klimatyzacji nie stwierdzono), brak cieczy w kranach stanowił hm...pewien problem. Dodam do tego, że w apartamencie utrzymywał się dość specyficzny "aromat", który do miłych nie należał.
hej co do Bardo to mialam tam raz szkolenie z firmy i akurat (pietro niżej ) odbywalo sie tam wesele...Oczywiscie 2 imprezy nie kolidowaly w zaden sposob ze soba...Widzialam sale i jest super. Powiem tyle , obsluga na szkoleniu byla rewelacyjna, aaa kierownictwo mojej firmy wypowiadalo sie ze wesela i inne imprezy organizowane sa na wysokim poziomie, ale tez wiadomo wysoki poziom kosztuje.ogolnie osrodek Bardo i to miejsce jest bardzo ciekawe moim zdaniem...Gdybym mieszkala blizej zapewne zdecydowalabym sie na niego, ale po prostu troszke nam by bylo nie po drodze...

a-Nitka napisał(a):
> Ja szczerze moge polecic Ville Eve:) Sama tam robie;)
> Przepiękne miejsce, ale cena też wysoka, ale mysle , ze warta
> swojej ceny:) Na obiad nie dadza Ci schabowego lub zraza do
> wyboru. Wlasnie wczoraj dostalismy menu, takze tak bys chciala
> to wgładu to pisz:)
Będę ci bardzo wdzięczna za przeswłanie menu. Ja też przymierzam się do Villi ale słyszałam że są problemy z płatnością za picie, alkohol, ciasto i jedzenia jest za mało choc jest eleganckie. Bardzo proszę o odpowiedź . Mój mail makowal1@wp.pl
Hania
> Ja szczerze moge polecic Ville Eve:) Sama tam robie;)
> Przepiękne miejsce, ale cena też wysoka, ale mysle , ze warta
> swojej ceny:) Na obiad nie dadza Ci schabowego lub zraza do
> wyboru. Wlasnie wczoraj dostalismy menu, takze tak bys chciala
> to wgładu to pisz:)
Będę ci bardzo wdzięczna za przeswłanie menu. Ja też przymierzam się do Villi ale słyszałam że są problemy z płatnością za picie, alkohol, ciasto i jedzenia jest za mało choc jest eleganckie. Bardzo proszę o odpowiedź . Mój mail makowal1@wp.pl
Hania
A JA SERDECZNIE ZAPRASZAM DO HOTELU MARENGO KNIAŻ W RUMI
DOBRE JEDZENIE MIŁY KLIMAT PROFESJONALNA OBSŁUGA FAJNA SALA PRZYSTEPNE CENY ZA WESELE SAMA MIAŁAM TAM WESELE
CENA ;WYJŚCIOWA TO 100/OS BOGATE MENU I NIE POBIERAJĄ OPŁATY ZA SALE SERDECZNIE ZAPRASZAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA BYŁO SUPER MIŁO I SMACZNIE
HOTEL MARENGO KNIAŻ
UL;WYBICKIEGO 2B
TEL;0586719519/ 0586714619
RUMIA 84-230
WARTO OBEJRZEC SALE
STRONA;www.hotel-marengo-kniaz.com
marengo@interia.pl.
DOBRE JEDZENIE MIŁY KLIMAT PROFESJONALNA OBSŁUGA FAJNA SALA PRZYSTEPNE CENY ZA WESELE SAMA MIAŁAM TAM WESELE
CENA ;WYJŚCIOWA TO 100/OS BOGATE MENU I NIE POBIERAJĄ OPŁATY ZA SALE SERDECZNIE ZAPRASZAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA BYŁO SUPER MIŁO I SMACZNIE
HOTEL MARENGO KNIAŻ
UL;WYBICKIEGO 2B
TEL;0586719519/ 0586714619
RUMIA 84-230
WARTO OBEJRZEC SALE
STRONA;www.hotel-marengo-kniaz.com
marengo@interia.pl.
smutna