Widok

Pomysł na panieński dla ciężarnej??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej pomóżcie wymyślić coś fajnego na panieński, młoda jest w 6tym mc więć myślałam panieńskim połacząonym z baby shower alnie nigdy nie byłam na takiej impr więc niewiem co i jak?? MOże macie inne pomysły. Impreza napewno w domu!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szczerze mówiąc ja bym wcale nie chciała panieńskiego połączonego z baby shower. To jest ostatni dzień "wolności" :) nie zasypywałabym go gadżetami związanymi z pojawieniem się dzidziusia. Ciężarna myśli o tym 24h na dobę i może chociaż na panieńskim chciałaby się zrelaksować i odetchnąć od natłoku myśli typu "jak to będzie" oraz bieganiny po sklepach związanej z kupnem wyprawki..ale to tylko moje zdanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
baby shower to jedyny pomysł poki co. MOze cos innego poradzicie, doradzicie??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a rozmawiałaś z panną młodą? bo mi też świadkowa organizowała przyjęcie niespodziankę, na szczęście w porę się dowiedziałam i mogła wszystko odwołać, dla mnie panieński to panieński, alkohol, tort z penisem i zabawa do rana:) dlatego w ciąży nie chciałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja uważam to za fajny pomysł -połaczenie tych dwóch rzeczy, z brzuszkiem i tak młoda nie poszaleje w sensie imprezy czy alkoholu
a można zrobić tak, że w jednym prezencie będa i np śpioszki i seksowna bielizna żeby było zabawnie
można tez zrobić to w formie jakiegoś wieczoru w SPA czy coś sa takiego
a tort z penisem też może być w czym przeszkadza :)) oby nie był z alkoholem
maluch jeszcze nie widzi jak się mama bawi
ja bym połączyła ...

na baby shower miałam m.in. próbowanie słoiczków( z opaską na oczach) i zgadywanie smaków, zgadywanie ile mam w brzuchu ( za pomocą taśmy), z koralików dziewczyny zrobiły mi bransoletkę szczęścia na poród. Było naprawdę sympatycznie.

Panieński też miałam w domu i też było wiele zabaw (rysowanie przyszłego męża, malowanie przyszłej panny młodej, karaoke itd)
ja ostatnio bylam na panienskim,na ktorym zorganizowalysmy pannie mlodej sesje zdjeciowa,w ciazy nie byla,ale moze to bylby dobry pomysl,sesja z brzuszkiem,fajna sprawa,przy okazji fotograf porobil nam tez zdjecia razem,wiec mamy swietna pamiatke,no i oczywiscie tort:)
image
image

rewelacyjne pomysły :-) macie
zdecydowalyśmy sie na impr. w domu panieński zabawny z czekoladowym penisem alkoholem dla kobitek a młoda zgrzewę soku ananasowego (bo w ciąży zbzikowala na jego punkcie) ale połączony z wesołym babby shower. to może wiecie, znacie jeszcze pomysły na zabawy i konkursy dla młodej???

super pomysl to polaczenie. jakbym byla w ciazxy to tez bym taki chciala :) nie podsune pomyslow, bo nie mialam niestety takich atrakcji hehe ale mysle, ze taka imprezka w domu bedzie super, na luzie, tylko trzeba to dobrze zorganizowac. ja bym postawila tez na jakas fajna bielizne ale dla ciezarnej :D bo przeciez ciezarna tez moze, a nawet chceeee :) powodzenia :)
hoopp

Teraz w lokalach nie można palić, więc można zamówić po prostu lożę w którymś lokalu. Jeśli mama da radę, to może lokal typu U7 z bilardem, niekoniecznie bowling, bo jednak kule trochę ważą... Baby Shower chyba bym nie robiła w tym samym czasie, to dwie różne sprawy.
image
image
Aj, doczytałam że impreza w domu. To mogą być babskie filmy, wieczór karaoke, jakieś śmnieszne "konkursy" itd.
image
image
my zamówiłyśmy wróżkę i sesję fotograficzną w domu :) nie miała czasu się rozmyślić, bo fotograf przyjechał z całym sprzętem, rozłożył go w 5 min i po 20 było po sprawie, a wyszło naprawdę cudnie :) potem dostałyśmy gotowy album ze zdjęciami i wszystkie się w nim podpisałyśmy. Za całość zapłaciłysmy jakoś ok 400zł.

fotografa zamówiłyśmy stąd http://www.foto-kids.pl
ja juz bylam na kilku baby shower, i zabawy to np. kupno kilku sloiczek i odgadniecie co sie je, sprobowanie wypicia wody z butli ze smoczkiem z najwolniejszym przeplywem ( pamietam, ze nie bylo to takie latwe hihi), oczywsicie tradycyjnie tort z pieluch itp...
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry