Widok
Szczerze mówiąc ja bym wcale nie chciała panieńskiego połączonego z baby shower. To jest ostatni dzień "wolności" :) nie zasypywałabym go gadżetami związanymi z pojawieniem się dzidziusia. Ciężarna myśli o tym 24h na dobę i może chociaż na panieńskim chciałaby się zrelaksować i odetchnąć od natłoku myśli typu "jak to będzie" oraz bieganiny po sklepach związanej z kupnem wyprawki..ale to tylko moje zdanie :)
ja uważam to za fajny pomysł -połaczenie tych dwóch rzeczy, z brzuszkiem i tak młoda nie poszaleje w sensie imprezy czy alkoholu
a można zrobić tak, że w jednym prezencie będa i np śpioszki i seksowna bielizna żeby było zabawnie
można tez zrobić to w formie jakiegoś wieczoru w SPA czy coś sa takiego
a można zrobić tak, że w jednym prezencie będa i np śpioszki i seksowna bielizna żeby było zabawnie
można tez zrobić to w formie jakiegoś wieczoru w SPA czy coś sa takiego
ja bym połączyła ...
na baby shower miałam m.in. próbowanie słoiczków( z opaską na oczach) i zgadywanie smaków, zgadywanie ile mam w brzuchu ( za pomocą taśmy), z koralików dziewczyny zrobiły mi bransoletkę szczęścia na poród. Było naprawdę sympatycznie.
Panieński też miałam w domu i też było wiele zabaw (rysowanie przyszłego męża, malowanie przyszłej panny młodej, karaoke itd)
na baby shower miałam m.in. próbowanie słoiczków( z opaską na oczach) i zgadywanie smaków, zgadywanie ile mam w brzuchu ( za pomocą taśmy), z koralików dziewczyny zrobiły mi bransoletkę szczęścia na poród. Było naprawdę sympatycznie.
Panieński też miałam w domu i też było wiele zabaw (rysowanie przyszłego męża, malowanie przyszłej panny młodej, karaoke itd)
rewelacyjne pomysły :-) macie
zdecydowalyśmy sie na impr. w domu panieński zabawny z czekoladowym penisem alkoholem dla kobitek a młoda zgrzewę soku ananasowego (bo w ciąży zbzikowala na jego punkcie) ale połączony z wesołym babby shower. to może wiecie, znacie jeszcze pomysły na zabawy i konkursy dla młodej???
zdecydowalyśmy sie na impr. w domu panieński zabawny z czekoladowym penisem alkoholem dla kobitek a młoda zgrzewę soku ananasowego (bo w ciąży zbzikowala na jego punkcie) ale połączony z wesołym babby shower. to może wiecie, znacie jeszcze pomysły na zabawy i konkursy dla młodej???
super pomysl to polaczenie. jakbym byla w ciazxy to tez bym taki chciala :) nie podsune pomyslow, bo nie mialam niestety takich atrakcji hehe ale mysle, ze taka imprezka w domu bedzie super, na luzie, tylko trzeba to dobrze zorganizowac. ja bym postawila tez na jakas fajna bielizne ale dla ciezarnej :D bo przeciez ciezarna tez moze, a nawet chceeee :) powodzenia :)
my zamówiłyśmy wróżkę i sesję fotograficzną w domu :) nie miała czasu się rozmyślić, bo fotograf przyjechał z całym sprzętem, rozłożył go w 5 min i po 20 było po sprawie, a wyszło naprawdę cudnie :) potem dostałyśmy gotowy album ze zdjęciami i wszystkie się w nim podpisałyśmy. Za całość zapłaciłysmy jakoś ok 400zł.
fotografa zamówiłyśmy stąd http://www.foto-kids.pl
fotografa zamówiłyśmy stąd http://www.foto-kids.pl