Widok

Pomysł na prezent dla 60latki

Prezenty Temat dostępny też na forum:
podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka
najchętniej cos pamiatkowego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponowałabym drewnianą szkatułkę ręcznie ozdabianą z dedykacją. Można ją również spersonalizować np. dodać imię, datę urodzin itp.
W przypadku zainteresowania mogę na priv podesłać zdjęcia. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
60 róż będzie naprawdę najlepszym prezentem. Można je dostarczyć przez kuriera :) Będzie to fajna niespodzianka. Coś takiego oferuje Kwiatowa Przesyłka. Znajdź sobie jest stronę w necie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
np.srebrna cukiernica z grawerowaną dedykacją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajdź jej zdjęcie z czasów młodości, jeśli ma dzieci zdjęcie dzieci kiedy były w podobnym wieku, zdjęcie rodziców ciotki kiedy byli w podobnym wieku. Wszystkich jako rówieśników umieść na jednym dużym zdjęciu-oczywiście takie rzeczy robi dobry fotograf czy grafik komputerowy, wstaw w antyramę i daj jej w prezencie. Taka trochę podróż sentymentalna... ale ten wiek to lubi.

Coś takiego dałam mamie. jakie my babcia,mama, i ja byłyśmy do siebie podobne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry