Widok

Pomysł na prezent

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego pomysłu na prezent...
Jedziemy w odwiedziny do siostry męża za granicę, miesiąc temu urodził im się drugi synek.
Jak myślicie, co można przywieźć w prezencie? Coś co się zmieści do bagażu podręcznego... ;) A mają w sumie wszystko :) (pierwszy synek ma 2 latka)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moze ksiege taka pamiatkowa 'Ksiega dzidziusia' ,albo body nap 50% imie mamy,50% imie taty 100% imie dziecka:)
W sumie jak maja wszystko to ciezko cos wybrac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo, super pomysł z tym bodziakiem! Jeszcze mamy czas, żeby przez allegro zamówić :)
image

image
może macie jakieś sprawdzone firmy, które wykonują bodziaki czy inne ubranka z napisami?
image

image
dejna.pl
również polecam tą firmę, bardzo przyzwoita jakość bodziaków
My od znajomych dostaliśmy ręcznik z imieniem dziecka waga wzrostem data i godzina urodzenia jak dla mnie super pamiątka i jedyna w swoim rodzaju.
image
image
http://www.bodziakowo.pl
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry