Widok

Pomysł no obiad...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny skończyły mi się pomysły na obiad zjadłabym coś innego niż zupa czy 2 danie...Może ktoś ma dobry przepis...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam gazetkę "prześlij przepis"
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a zapiekanka? np. z mielonym i cukinią albo makaronem, szynką konserwową i pieczarkami :) a może pieczone ziemniaczki w ziołach i do tego małe kotleciki?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
tanie nie jest ale dobre :-)
kupuję schab 1 kg lub więcej , kroję na kotlety i lekko rozbijam sol + pieprz , mieszam sporą ilośc keczupu ostrego z majonezem i mocno obtaczam w tym surowe kotlety układam je na blaszce , na wierzchu sypię cebule w pórka , podsmażone pieczarki , paprykę czerwoną pokrojoną w paski , możesz dać kukurydze na to raz jeszcze keczup z majonezem i na wierzch dużo utartego sera żółtego .
Piec 180stopni , trochę ponad godzinę .
Do tego kupowalam bagietki z masłem czosnkowym i ziołowym z Biedronki i robilam je tez w piekarniku.pychaaaaaaa
malo roboty , szybkie i smaczne :-)
albo zapiekane naleśniki ze szpinakiem :)

http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/inne-wypieki/zapiekane-naleśniki-ze-szpinakiem..html
mój pomysł na szybki obiad, pierś z kurczaka pokrojona i usmażona w przyprawie do gyrosa. do tego sałata party z biedrony z fetą, kukurydzą, pomidorem i oliwkami, i bagietka czosnkowa też z biedronki. proste, szybkie i dobre. często to robię jak wpada ktoś ze znajomych na kolację
image
Chodzi mi taki obiad żeby zjadła moja 14 miesięczna córka

image
pierś z kurczaka krojona w sosie szpinakowym mniam pycha z makaronem oczywiście.
Albo risotto z kurczaka, pierożki z mięsem, naleśniki, klopsiki na parze z tartą marchewką...

Możesz się wybrać http://www.activeholidays.pl/poszukiwania-sprawdzonej-pizzerii/ jest smacznie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

do góry