Widok

Poradnia Rehabilitacyjna w Szpitalu Dziecięcym "POLANKI" - Dr. Hanna Prajs

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja córcia dostała skierownie do tej Przychodni.
Nasza Pani DR poleciła, żebym zerejestrowała córcię do Pani DR Prajs.

Macie może jakieś opinie na jej temat?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polcecam, fachowa obsługa, bardzo miła p dr Preis, nasz synek miał wzmożone napięcie mięśniowe, Pani doktor zaleciła nam rehabilitację po której bardzo szybko zaczął robić postępy. Dziś nie ma już śladu.
Pani rehabilitantka Ania bardzo kompetentna i cierpliwa, mały płakał na wszytskich zabiegach a ona ze spokojem kontynuowała ćwiczenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
MOJA WNUCZKA MA SKIEROWANIE DO
TEJ PRZYCHODNI. CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ COŚ NA JEJ TEMAT
suer ze w koncu sie doczkealiście...ja sie martwie bo cos wymacałm na główce synka ale mamy wizyte u neurologa za tydzien:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i tak jak myślałam - nasza córcia ma skolioze :(
pierwsze zajęcia rehabitacyjne mamy 21 grudnia

Panią DR Prajs mogę szczerze Polecić!
Miła i konkretna babeczka, ma świetny kontakt z dziećmi.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, idziemy :)
image
image
ale idziecie?
No masakra jakaś :-/
image
image
o matko...myslałam że jak pani mi powiedział że czasmi dzwonią wcześniej to dzwonią ale jednak nie:(((
Ojej, strasznie długo to teraz wszystko trwa. :/
My czekaliśmy 3 miesiące, a wydawało mi się jakby to była wieczność - przecież w tym czasie można już baaardzo dużo zrobić, a tak? Albo się czeka, albo opłaca prywatnego rehabilitanta, żeby dać dziecku szansę na szybki rozwój. Normalnie - paranoja. :(
14 kwietnia rejestrowałam córkę

8 MIESIĘCY CZEKANIA :-/
image
image
a ile czekałaś? My zapisywaliśmy się jakieś 3 tygodnie temu i mieliśmy 1837 numerek:(((
Doczekaliśmy się telefonu z Poradni.
Wizytę mamy 10.12
image
image
(058) 520 93 17
dziewczyny macie numer telefonu do tej poradni?
hej my też właśnie jesteśmy na rehabilitacji u p.Agaty-złota kobieta!!! w ciągu tygodnia moja córeczka zaczęła raczkować:))))dodatkowo hydroterapia.Naprawde super:)) a padni dr Prajs dla nas była bardzo miłą,wszytsko spokojnie wytłumaczyła.Mamy rehabilitacje tam już 2 raz,kolejna wizyta kontrolna w grudniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karcia to poproś żeby na skierowaniu był napis PILNE- my na ćwiczenia czekaliśmy 10 dni!
Do nas póki co nikt nie oddzwonił :-/
image
image
Mamtu świetnie, że jesteście zadowoleni. Każda choroba jest inna i innaczej się ćwiczy a nie tak jak nas falowo potraktowało.
Może jeszcze kiedyś tam trafimy- tylko już do innego terapeuty :)

a neurologa polecam dr Raif przyjmuję na zaspie w poradni przy szpitalnej.
sarenta - dojakiego neurologa chodzisz z dzidziusiem?Wlasnie jestem na etapie poszukiwania neurologa dzieciecego
My na wizytę w poradni czekaliśmy za pierwszym razem ok. 3 miesiące, ale kolejne "kwalifikacje" do rehabilitacji następują szybciej (ok. miesiąca).

Dr. Prajs wspominam za to baaardzo pozytywnie - jako jedyna lekarka uspokajała mnie, tłumacząc wszystko jak "chłop krowie..." ;) Poza tym miałam wrażenie, że zachowuje się w stosunku do mnie bardzo empatycznie, ale być może - miałam szczęście.

Mój syn był pod opieką p. Agaty. Bardzo sympatyczna osoba, nikt nie potrafił tak 'podejść' do mojego dziecka jak Ona. Co do kompetencji - nie wypowiem się, bo o rehabilitacji nie mam zielonego pojęcia, ale dzięki sesjom na Polankach (w tym jednej z hydroterapią) odbywających się wymiennie z rehabilitacją w OWI mój synek dość szybko poradził sobie z wszelkimi ubytkami w zakresie rozwoju motorycznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry