Widok

Poród _Maj_ -2017-

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć czy któraś z was ma porów w tym terminie, miło było by pogadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, jesli wszystko sie potwierdzi to dołączam do Was ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
ja czekam na USG. Jak będzie wszystko dobrze to do was dołączę.
Pozdrawiam
Hej dziewczyny! Maj najpiekniejszy miesiac w roku 28.05.2013 urodzilam moja Majeczke. Trzymam za was kciuki aby wszystko poszlo sprawnie. Ps gdzie bedziecie rodzic? Ja wybralam kliniczna i gdybym musiala wybierac znów bym tam wrocila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie niestety się nie udało.. :(
Wam dziewczyny życzę wszystkiego dobrego, dużo zdrowia i dobrego samopoczucia!

Pozdrowienia
Niezalogowana nie martw sie my o corke 5 lat sie staraliśmy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasztanova witaj ponownie! :)
"Znamy się" z mam majowo-czerwcowych 2015. U mnie równiez jak wszystko się potwierdzi to zostanę majową mamą :)

Wszystkim przyszłym mamą życzę spokojnych i nudnych ciąż :)
Ja już po usg, fasolka ma serduszko i 17mm. Według usg termin porodu na 1 maja. Niestety dopadło mnie przeziębienie, córka mnie zaraziła i kurujemy się w domu. A jak u Was?
o rzeczywiście Amelia83! fajnie się znów spotkać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aj kobitki wy piekny czas w ciazy a ja sie martwie Majcia ma zatwardzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dziś po usg, ciąża młodsza niż z wyliczeń. Widać narazie pecherzyk ciążowy, ale nie ma jeszcze zarodka. Lekarz kazał przyjść za 2 tyg. Za to mam dużą torbiel na jednym jajniku, narazie do obserwacji...
Ja byłam też dzisiaj na usg i wszystko się zgadza z terminem z OM na 19.05 jest pęcherzyk a w środku ciałko żółte dostałam skierowanie na badania i wizyta za trzy tygodnie.
Co dziewcZyny nic nie piszecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co tu pisać ;) dopiero się rozkręcamy ;)
ma któraś z Was już mdłości? u mnie na szczęście nic, a nie mogę sobie przypomnieć kiedy przy córce się zaczęło, może później.

ja mam wizytę dopiero we wtorek wiec na razie czekamy...
Ja do dnia dzisiejszego cieszyłam się ciążą bez objawów niestety jutro zaczynam 7tc i zaczynają się bóle brzucha i mdłości nic mi się nie chce.
cześć dziewczyny :) to i ja nieśmiało dołączę. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale jakoś nie miałam odwagi...

U nas wg om 5t4d termin na 21 maja, wg USG pęcherzyk mniejszy o tydzień ma 13mm. W dobrym miejscu więc trochę odetchnęłam.

Mam też dużą torbiel na jajniku, ale o niej wiem już jakiś czas (miałam swoją droga mieć za miesiąc operację :P).

W domu mam już ponad 2 letniego urwisa :)

Póki co chwilami męczą mnie mdłości ale bez tragedii - poprzednio męczyły mnie do 18 tygodnia mam nadzieję, że tym razem los będzie łaskawszy ;)

Wizyta kolejna za 2 tygodnie.

Coraz nas więcej trzeba będzie zrobić listę z terminami :)
Witamy
Ja wczoraj wybrałam się na pierwsze zakupy ciążowe szukałam jakiś bluzek w których na razie ukryje brzuszek .
U nas niestety sezon przeziębienia się zaczął chyba czas wybrać się do lekarza z maluchami.
Witam:)
i ja dołączam do grona majowych. Termin póki co 25 maja. Ciesz się bo to fajny miesiąc, już cieplutko poza tym sama jestem z maja:)
To nasze pierwsze oczekiwane maleństwo. Jestem pełna obaw. 5.10 idę jeszcze raz do lekarza-tym razem innego mam nadzieję, ze tym razem nie zostanę przyjęta w 5 minut .
Mnie ostatnio boli brzuch, mam straszny apetyt na bardzo dziwne rzeczy.. Już mam 1,5kg na plus.... Znowu skończę pewnie jak beczka:) Dziś idę raz jeszcze na usg, a pn do gina i zobaczymy co będzie. Ciekawa jestem wieku, bo zdaje się wszystko mi się poprzestawiało.
Styczniówka82 może jeszcze w ten sam dzień nam wypadnie:)
ewelkaet to usg osobno i gin osobno? Sorry ale ja jestem zupełnie zielona w tych tematach jeszcze. To pierwszy maluszek;/
Velvet to zależy gdzie chodzisz, ja chodzę do LUXMEDU i tam w gabinetach nie mają usg i trzeba chodzić osobno, ale w większości z tego co wiem, prywatni mają usg w gabinetach:) Na nfz nie wiem bo nie chodziłam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry