Widok

Poród _Maj_ -2017-

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć czy któraś z was ma porów w tym terminie, miło było by pogadać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wieczorem wychodzę na spacer. Rano nie jest tak źle ze mną. ;) Ja też rodziłam sn.
U nas nadal chorobowo :( wirusy trzymają ale na szczęście dolegliwości ciążowych brak może tak już zostanie żeby jeszcze kg zostały takie same :D
W przyszłym tygodniu jadę zrobić pierwsze badania a za dwa tygodnie wizyta.
Teraz niestety obowiązki domowe czekają czas zabrać się za prasowanie
Jak milo, ze ten watek sie pojawil :)

Dolaczam sie do Was z terminem na 4 maj. Jestesmy po wizycie u lekarza. Fasolka zagniezdzona :)

To bedzie moje czwarte bobo :) po urodzeniu dwoch corek i wymarzonego syna nad ktorym dlugo sie zastanawialismy... Okazalo sie ze zycie ma dla nas inny scenariusz :)

Poki co czuje sie srednio... Mdlosci, brak sil, sennosc i zmiany nastrojow. Niech jak najszybciej mijaja!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale mnie dziś plecy bolą... jestem w pracy i cały czas deptam, bo nie mogę usiedziec... jak nie przejdzie za 2 godziny to chyba sie urwe dzis...
A u mnie od rana nawet ok. Nawet uszylam kilka bluz synowi. Ale znając życie chwyci mnie po południu..

Dziś mi się zaczyna 10 tydzień :))
Niestety u mnie po wszsytkim.
Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż!
Przykro mi, przytulam.
Hejka, po wizycie u lekarza podpisuję się pod datą 10 maj ;-)
Maleństwo mierzy 1.8 cm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pszczola ja tak sobie chyba ciebie kojarze z dawnego forum ;) mialas slub w kosciele na Chełmie ?
OCHOCHO KIEDY TO BYŁO ;-)
A ty tez z tej dzielnicy?
Dziewczyny jak tam badania już jakieś robione? Ja idę całą serię zrobić w środę a 12.10 kolejna wizyta.
Jak u Was samopoczucie? U mnie bez zmian jest super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie męczy cały czas metaliczny posmak w buzi... ble.. poza tym jest ok:)
jutro jeszcze jedno usg, chcą skontrolować czy maluch sie rozwija i jak zachowuje sie torbiel i w środę do gin po skierowania.
Ja już serie badań mam za sobą, w środę wizyta u lekarza i kolejne usg. Czy Wy też tak macie, że po witaminach wymiotujecie? Mam już dość, po każdej tabletce mi niedobrze przez kilka godzin aż w końcu zwymiotuje. Może są jakieś witaminy w płynie dla ciężarówek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też idę w tym tygodniu zrobić badania podstawowe a w przyszłym tygodniu wizyta.
styczniowka82, zazdroszczę sił. Ja czuje się jak zbity pies, nie mam ochoty na nic, siły na nic, mogłabym leżeć cały dzień... a przy 1,5 rocznej córce to mało możliwe ;)
Marlena to zrezygnuj z tych witamin widocznie organizm Ci sam je odrzuca skoro wyniki są ok to nie potrzebnie je bierzesz.
Jeśli nie masz wskazań do tych wiitamin to odstaw. Sam kwas foliowy jest wystarczający, a resztę uzupelniaj dietą.
ja cały czas przed wizytą, po niej będę pewnie robić badania, póki co nie ma jeszcze serduszka, tj mam nadzieję, że na wizycie już będzie.

Jeśli chodzi o witaminy to mój gin powiedział, że mam kupić czysty kwas foliowy i absolutnie nie brać kompleksów witaminowych bo będę wymiotować. Biorę sam kwas, ale i tak mdli mnie 24h na dobę - jestem już tak tym umęczona :( ogólnie samopoczucie moje sięga dna - nienawidzę problemów żołądkowych, a tu wiem, że "jutro nie będzie lepiej"... z pierwszym mdłości męczyły mnie mega długo, mam nadzieję, że tym razem los będzie łaskawszy...
Zaktualizowana lista - mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)

***MAJOWE CIĘŻARÓWKI***
Marlena_9 1.05
Laguna_m 4.05
Jaa 9.05
pszczoła 10.05
ewellkaet 13.05
styczniowka82 19.05
Hope- 21.05
Velvet929 25.05
melonova 28.05
M&msy 29.05

oczekujące na potwierdzenie :
kasztanova
Hope a w którym tygodniu byłaś u lekarza?
Ja byłam w 8 i nic o sercu tez nie mówiła. A ja zapomniałam zapytać :/ powiedziała, że wszystko wporzadku i to mi wystarczyło.
Teraz w poniedziałek idziemy znowu wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie ok
Ja byłam 6t2d czyli na początku 7mego tygodnia, teraz idę w czwartek i liczę, że coś tam będzie, to będzie 7t4d.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry