Widok
Postanowienie na dziś
Nie kupię sobie przystawki STB do odbioru cyfrowej tv...
...I świat będzie nieco piękniejszy.
http://www.youtube.com/watch?v=0GWjLswkofY
...I świat będzie nieco piękniejszy.
http://www.youtube.com/watch?v=0GWjLswkofY
Gadaj z głupim to Cię osr*.
Nie wzdrygać się ze wstrętem widząc kierowców dłubiących sobie w nosie. Przecież robi to z jakieś 99,9 % ludzkości. Aczkolwiek dla niektórych chusteczka nie jest jakimś nadzwyczajnym wynalazkiem i szczytem technologii. Zresztą nie ma to jak prowadzić wykopaliska własnymi palcami i z podziwem przyglądać się urobkowi.
Nic co ludzkie nie będzie mi obce.
Nic co ludzkie nie będzie mi obce.
Hymmmm....
...Postanowienia...
To takie proste, dyktować sobie postanowienia, a już trudniej je zrealizować.
Ale, kto nie próbuje, ten się nie przekona....
Postanowiłem...sobie... dzisiaj, że jak zawsze, nie wrócę w nocy do domu i pójdę z rodziną na spacer. :)))
...Postanowienia...
To takie proste, dyktować sobie postanowienia, a już trudniej je zrealizować.
Ale, kto nie próbuje, ten się nie przekona....
Postanowiłem...sobie... dzisiaj, że jak zawsze, nie wrócę w nocy do domu i pójdę z rodziną na spacer. :)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
I szczerze mam nadzieję, że udało Ci się zrealizować to postanowienie. Bo było naprawdę budujące.
Co do moich zrealizowanych to muszę przyznać, iż do tej pory jakoś nie miałam postanowień więc i realizacji nie było. Zawsze były cele... z ich urzeczywistnieniem, jak to w życiu bywa, różnie bywało :)
Za to mogę zaproponować wątek: "postanowienia z góry skazane na porażkę". Nigdy ich nie zrealizuję- wiem na pewno. Tylko... po co pisać o takim postanowieniu :)
Co do moich zrealizowanych to muszę przyznać, iż do tej pory jakoś nie miałam postanowień więc i realizacji nie było. Zawsze były cele... z ich urzeczywistnieniem, jak to w życiu bywa, różnie bywało :)
Za to mogę zaproponować wątek: "postanowienia z góry skazane na porażkę". Nigdy ich nie zrealizuję- wiem na pewno. Tylko... po co pisać o takim postanowieniu :)