Widok
Poszukiwana: Suknia ślubna typu Dematrios 933 lub Farage Cinderella
Bardzo podobają mi się te suknie, ale znalazłam tylko te dwa modele, które są uszyte właśnie w tym stylu. Dziewczyny czy znacie jeszcze jakieś modele które, są podobne do tych dwóch? Chciałabym się rozejrzeć gdzie się da zanim podejmę ostateczną decyzję! Pozdrowienia dla Wszystkich przyszłorocznych Par Młodych!
moja suknia tez jest w tym stylu, widac ja na miniaturce , tez demetrios tylko ie pamietam ktory model, powiem cio tak ze sama chcialam 933 ale ciezko z jej dopasowaniem , jest ciezka i obawialam sie ze gorste nie bedzie sie trzymal na samych piersiach , a tu mialam takie ramiaczka jak ksiezniczka sisi
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
model 9597 http://www.allegro.pl/item753531631_suknia_demetrios_9597_z_krysztalkami_swarovskiego.html
to nie ja sprzedaje pokazuje tylko zebys wiedziala, ja moja zostawiam na pamiatke
to nie ja sprzedaje pokazuje tylko zebys wiedziala, ja moja zostawiam na pamiatke
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
justyno ona ma takie oryginalne ramiaczka, nic nie doszywalam, jak bede miala fotki ze slubu to Ci podesle, czulam sie jak ksiezniczka:) moim zdaniem prawdziwa ksiezniczka powinna miec tren i suknie rowna do ziemi a nie jakies warstwy podpinane, wlasnie tak jak 933 , lub moja