Widok

Poszukiwana: Suknia ślubna typu Dematrios 933 lub Farage Cinderella

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo podobają mi się te suknie, ale znalazłam tylko te dwa modele, które są uszyte właśnie w tym stylu. Dziewczyny czy znacie jeszcze jakieś modele które, są podobne do tych dwóch? Chciałabym się rozejrzeć gdzie się da zanim podejmę ostateczną decyzję! Pozdrowienia dla Wszystkich przyszłorocznych Par Młodych!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakby co, mam do sprzedania Farage Cinderella r. 34/36 za 850 zł (w komplecie bolerko :))
moja suknia tez jest w tym stylu, widac ja na miniaturce , tez demetrios tylko ie pamietam ktory model, powiem cio tak ze sama chcialam 933 ale ciezko z jej dopasowaniem , jest ciezka i obawialam sie ze gorste nie bedzie sie trzymal na samych piersiach , a tu mialam takie ramiaczka jak ksiezniczka sisi
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
model 9597 http://www.allegro.pl/item753531631_suknia_demetrios_9597_z_krysztalkami_swarovskiego.html

to nie ja sprzedaje pokazuje tylko zebys wiedziala, ja moja zostawiam na pamiatke
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Olcia czy te ramiączka były doszywane, czy były w oryginale? Wiem, że niektóre dziewczyny trochę przerabiają suknie, tak żeby lepiej leżały.
hej mogę prosić fotki na maila betiimarcin@wp.pl
hej dziewczyny czy aktualne są jeszcze wasze ogłoszenia? Poszukuję sukienki właśnie w tym stylu
Czesc, ja kupiłam suknię FARAGE CINDERELLA rozm.38/40. Chcę ją sprzedac za połowę ceny ale dopiero po 10 pażdziernika bo mam ślub w przyszłym tygodniu, jesli będziesz zainteresowana podam ci mój mail alin_p@wp.pl
mam do sprzedania suknie cosmobella 7187 typowa ksiezniczka
wiecej informacji uzyskasz piszac na e-maila marzenawesierska@wp.pl
a ja mam do sprzedania przepiękną Demetrios 2705
jakby co podaję meila: buszmana@kartuskipowiat.pl
ja chętnie sprzedam swoją księżniczkę Farage Cinderella r 40/42
kontakt jn86@wp.pl
justyno ona ma takie oryginalne ramiaczka, nic nie doszywalam, jak bede miala fotki ze slubu to Ci podesle, czulam sie jak ksiezniczka:) moim zdaniem prawdziwa ksiezniczka powinna miec tren i suknie rowna do ziemi a nie jakies warstwy podpinane, wlasnie tak jak 933 , lub moja
Olka proszę o zdjęcia, mój mail to justybu@op.pl
Napisz mi proszę jaki to jest dokładnie model, bo nie mogę znaleźć nigdzie właśnie twojej sukienki a bardzo mi się podoba!
cześc, mam do sprzedania cindarella farage po pierwszej właścicielce na 172 cm wzrostu, rozmiar 36:
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-Cindarella-Farage-1700-PLN-t123511,1,11.html?hl=cindarella farage#hl

zaprazsam na przymiarkę na Przymorzu

Pozdrawiam,
a jaki rozmiar sukienki?
Śnieżnobiała, jestem pierwszą właścicielką. Wymiary 86 biust, 68 pas. Cena do uzgodnienia.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ea607674ebc20ea.html

moj mail oyunia@wp.pl

zapraszam :)
polecam swoją, rozmiar małe 38, biała, w podobnym stylu ale nieco bardziej klasyczna
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-sukienka-Agnes-1729-rozm-38-t119949,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Chcesz-byc-krolewna-cudowna-sukienka-dla-Ciebie-Agnes-1729-+-dodatki-t112752.html?hl=1729#hl
suknia: sdaren, shirvan, galaxia
www.langoria.pl

tu też jest kilka fajnych
www.evinion.pl

tez mam do sprzedania Farage Cindarella rozmiar 40, gg:2635476
a ja właśnie szukam takich sukienek w stylu princessa
obawiam się tylko by mnie nie "pogrubiły" bo niektórzy mnie przed tym przestrzegają
mój rozmiar to 40/42
image
Witam, po 30 czerwca sprzedam suknie ślubna demetrios 933. Zainteresowanych zapraszam na gg 781278.
rozmiar 34/36
po 11 września sprzedam suknie Giovani

image

mój meil nina210@wp.pl
piszę w akcie desperacji..

PILNIE KUPIĘ SUKNIĘ NA 17 LIPCA 2010
w stylu takich jakie wymieniłyście u góry
wzrost ok 170
rozmiar 40 42
image
ja mam cinderelle farage do sprzedania 850zl 38/40 ifbad144@wp.pl
mam do sprzedania giovanii info: esmo@vp.pl
up...
czy aktualna jest jeszcze oferta? Bo ja noszę rozmiar 34

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry